15/11/09

Ο Τρεμάμενος αναγνώρισε τουρκοκυπριακό ...κράτος

Μόλις διάβασα στο αυριανό "1ο ΘΕΜΑ"
... Ο Οικολόγος Τρεμάμενος αναγνώρσε το "τουρκοκυπριακό κράτος" και η σύμβουλος του ΓΑΠ κ. Δραγώνα γράφει στο βιβλίο της ότι, η Επανάσταση του 21 έδειξε την "επακτατική, ιμπεριαλιστική πολιτική των Ελλήνων απένανατι στη μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία..."

Οι επιμελείς αναγνώστες δεν πρέπει να εκπλήσσονται. Η ομάδα που κυβερνάει σήμερα το κρατίδιο καταλαβαίνει ότι, η μόνη ελπίδα να σωθεί είναι να ενταχθεί πάλι στη Μεγάλη Πύλη.
Εμένα μ' αρέσει διότι έτσι δεν θα κινδυνεύουμε από των εξ ανατολών κίνδυνο και τον Ντεντέ...
Η μόνη απειλή θα ποέρχεται απ' τον Γκρούφσκι αλλά και μ' αυτόν τα βρήκε ο Γιώργος στη πρόσφατη (μυστική) συνάντηση όπως τα βρήκε με τον Ερντοάν στην άλλη.

Εμένα μου αρέσουν οι μυστικές συναντήσεις οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και στη Μακεδονία για να μπορούμε να "κοιμώμαστε ήσυχοι έστω και αν χάσουμε μερικά τετραγωνικά χιλιόμετρα εθνικού χώρου".

Αν, όλα όσα γράφω φαίνονται ασύνδετα κάνετε μέγα λάθος! Συνδεδεμένα είναι μέσω των συμβούλων των Ελλήνων πολιτικών με αμερικανικά, βρετανικά, γαλλικά, ρωσικά και ισραηλινά διαβατήρια...
ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ
http://costas-cavathas.blogspot.com/2009/11/blog-post_3769.html



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον πράσινο οικολόγο, πρώτο ευρωβουλευτή της Τουρκίας στο Στρασβούργο

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ

Αυτος ειναι ο Τρεμοπουλος

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟ ΣΑΛΙΟ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛIΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...