15/11/09

Η γρίπη των ανθρωποφάγων Εταιρειών και η «πανούκλα» στην Ουκρανία

Οι Κραυγές των μισθοφόρων «Παπαγάλων» και οι Φωνές των Ανθρώπων

του Σπύρου Χατζάρα

«Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να μην φοβούνται», την BAXTER ,την GLAXO, και την NOVATRIS και το εμβόλιο τους κατά της «νέας γρίπης».

«Ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός, αλλά η σύσταση τόσο του υπουργείου όσο και του σχεδόν συνόλου των επιστημόνων είναι ότι το εμβόλιο θα πρέπει να γίνει, για να ωφεληθεί συνολικά η κοινότητα και να αναχαιτίσει τη νέα γρίπη».(in.gr) «Το εμβόλιο είναι ασφαλέστατο, αφού οι παρενέργειές του είναι παρόμοιες με αυτές του εμβολίου της κοινής γρίπης» (Βήμα της Κυριακής).

Ο WHO λέει πως η γρίπη των χοίρων είναι παρόμοια με τα στελέχη εποχιακής γρίπης.
Οι περισσότερες περιπτώσεις είναι ήπιες και πολλοί άνθρωποι αναρρώνουν δίχως βοήθεια. Ωστόσο, αποκάλεσε τον ιό «ασταμάτητο» και, στις 11 Ιουνίου, κήρυξε το ανώτατο επίπεδο συναγερμού (6), ανακοινώνοντας : «Ο κόσμος βρίσκεται τώρα στην αρχή της πανδημίας γρίπης του 2009». Στις 13 Ιουλίου συνέστησε «μαζικούς εμβολιασμούς»,για την ανάσχεση της εξάπλωσης της πανδημίας.

Αντιδράσεις γιατρών για το εμβόλιο . Παραίτηση γιατρού από επιτροπή λόγω διαφωνίας»
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της επιτροπής για την πανδημία στο Νοσοκομείο ‘Αγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο Στρατής Πλωμαρίτης, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος δηλώνει ότι εφόσον ο ίδιος διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το εμβόλιο δεν μπορεί να πείσει τους συναδέρφους του για να κάνουν κάτι διαφορετικό.
(http://www.newsblog.gr/)


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ισχνή και αμελητέα είναι η απειλή από την νέα γρίπη. Παρόλα αυτά, η κ.Ελένη Γιαμμαρέλου κάνει έκκληση προς τους πολίτες , «να εμβολιαστούν προκειμένου όταν θα εμβολιαστεί ο μισός πληθυσμός, αυτομάτως να προστατεύεται και ο υπόλοιπος».
«….Οι Χρόνιες παρενέργειες του εμβολίου,που αναφέρονται στη βιβλιογραφία είναι μεταξύ άλλων: χαλάρωση των οδόντων, νεφρική ανεπάρκεια, μυϊκός τρόμος, σπασμοί των άκρων, σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας και πολλά συμπτώματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα, ο υδράργυρος που περιέχει θεωρείται ύποπτος και για πρόκληση αυτισμού».
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Σβαρτσενέγκερ πέρασε νόμο με τον οποίο απαγορεύεται από το 2006, η χρήση εμβολίων με υδράργυρο σε παιδιά και εγκυμονούσες με βάση τις θέσεις της FDA και της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, όπου αναφερόταν ήδη από το 1999, ότι ο υδράργυρος θα πρέπει να αφαιρεθεί από τα εμβόλια.»

-Σύμφωνα με τους πίνακες του ΚΕΕΛΠΝΟ , χωρίς εμβολιασμό, έχουμε σε 12.000 θετικά δείγματα , 3.200 διαγνωσμένους σε Η1Ν1v , με 4+1+1 νεκρούς (όσοι και οι νεκροί στην Σουηδία από τις παρενέργειες του εμβολίου), {1ος ο 23χρονος στο Ωνάσειο, 2ος ο 25χρονοςλαθρομετανάστης στον Ευαγγελισμό, 3ος ο 29χρονος Γάλλος τουρίστας στο Σισμανόγλειο, 4ος ο 34χρονος παραπληγικός με ηπατοπάθεια, 5η η 16χρονη από την λευχαιμία της, 6ος ο 42χρονος με έρευνα καρδιοπάθειας}.

Στους επόμενους μήνες θα είχαμε (χωρίς εμβολιασμό) πιθανώς 7 – 11 νεκρούς.

Η εμμονή για εμβολιασμό του 50% του πληθυσμού μας,( 6.000.000), για την αποτροπή της πιθανότητας θανάτου των 11/6.000.000, που θα πέθαναν πιθανώς και χωρίς γρίπη ,για τα 12 εκ. του συνόλου των Ελλήνων κατοίκων της Χώρας, θα έχει (εκτός από το οικονομικό) και το παρεπόμενο, «βιοόγικο κόστος» αργότερα και για πολλά χρόνια.

Οι πιθανοί χρόνιοι Αυτιστικοί, τα κρούσματα Αλτσχάϊμερ, οι Διαταραχές προσωπικότητας κ.α., είναι άραγε καλύτερη λύση , από την αποδοχή της απώλειας των 11, για την σωτηρία των πολλών;

Οι μαζικοί εμβολιασμοί, είναι ο σίγουρος δρόμος για την διάδοση και εξάπλωση της εργαστηριακής λοίμωξης H1N1. Η εξάπλωση της γρίπης γίνεται με τα εμβόλια.
«Τα εμβόλια που χορηγούν περιέχουν ιδιαίτερα ασταθής ιούς που μεταλλάσσονται εύκολα, επειδή είναι «ζωντανά ενεργοί» μεταλλαγμένοι στο εργαστήριο .... Οι άνθρωποι διασπείρουν τους «ζωντανούς» ιούς μέχρι και τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ότι, εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, και βρίσκεστε κοντά σε κάποιον που έχει εμβολιαστεί και φτερνίζεται, μπορείτε να «αποκτήσετε» την εργαστηριακή λοίμωξη H1N1». Δρ Leonard G. Horowitz

Κάθε ένας ,που μολύνεται με τον H1N1, από εμβολιασμό , διατρέχει τον κίνδυνο να μεταλλαχθεί ο Η1Ν1σε αντίδραση με άλλους ιούς εντός του οργανισμού του ή από το περιβάλλον, δημιουργώντας έτσι ένα θανατηφόρο μίγμα που μπορεί να τον σκοτώσει.

«H Δυτική Ουκρανία επλήγη πολύ σοβαρά από μια επιδημία γρίπης αγνώστων στοιχείων, που διστακτικά διέγνωσαν οι γιατροί ως ιογενή πνευμονία. Ο αριθμός των νεκρών έχει ανέβει δραματικά. Γιατροί συμβουλεύουν τους κατοίκους της Δυτικής Ουκρανίας να μείνουν στα σπίτια τους και να κάνουν χρήση προληπτικής ιατρικής."
(Ειδήσεις 29 Οκτωβρίου).

-Στις 30 Οκτωβρίου ο πρόεδρος Βίκτορ Γιούσενκο έθεσε σε καραντίνα εννέα νομούς της Ουκρανίας , και διέταξε την ανάπτυξη των στρατιωτικών νοσοκομείων εκστρατείας σε όλη τη χώρα, λόγω της «σοβαρής γρίπης αγνώστων στοιχείων».
Την ίδια ημέρα στην ιστοσελίδα theflu.com η Jane Bürgermeister ανέφερε ότι:
«Περισσότεροι από 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ουκρανία, ως αποτέλεσμα ενός μυστηριώδους νέου ιού που προσβάλλει τους πνεύμονες. Το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας, δήλωσε πως η προέλευση του ιού είναι άγνωστη . Μέχρι στιγμής, αναφέρθηκαν 40.000 κρούσματα και 951 εισήχθησαν σε νοσοκομεία» .
-Η «αιμορραγική πνευμονία», είναι κάτι σαν την Πανούκλα. Η γρίπη της Ουκρανίας ήταν κάτι νέο. Δεν ήταν ο Η1Ν1.
Ωστόσο ο WHO έσπευσε στις 3 Νοεμβρίου, (με βάση) δείγματα που ελήφθησαν από ασθενείς σε δύο από τις 9 περιοχές», να διαγνώσει ότι «η εστία στην Ουκρανία, επιβεβαιώνεται (ως) H1N1», κρατώντας όμως «πισινή». «Ο WHO (κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «οι περισσότερες περιπτώσεις γρίπης στην Ουκρανίας προκαλούνται από τον ιό H1N1» .
"Οι περισσότερες". Γιατί ο ιός H1N1 δεν προκαλεί αιμορραγία στους πνεύμονες.

Ο ειδικός στις μολυσματικές ασθένειες εμπειρογνώμονας, Δρ Donald Lau, δήλωσε ότι διαφωνεί, με τον WTO λέγοντας: «Η στατιστική πιθανότητα να πρόκειται για τον ίδιο ιό H1N1 (είναι) απειροελάχιστα μικρή.» Και πρόσθεσε ότι για την περίπτωση της Ουκρανίας. υπεύθυνο είναι ένα εξαιρετικά παθογόνο στέλεχος.
Στις 31 Οκτωβρίου ,στις εφημερίδες του Κιέβου, έγιναν δεκάδες τηλεφωνήματα από το Λβοβ (Lviv) από κατοίκους ,που ρωτούσαν για ποιο λόγο γίνονταν αεροψεκασμοί στην περιοχή τους. Οι αεροψεκασμοί καταγγέλθηκαν και στο διαδίκτυο. Οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες διέψευσαν τους αυτόπτες ,λέγοντας ότι «δεν είχε χορηγηθεί άδεια για μικρά αεροσκάφη πολιτικής αεροπορίας να πετάξουν μέσα στα όρια της πόλης» . Διέψευσαν δηλαδή τον αεροψεκασμο του Λβόβ, αλλά οχι της περιοχής.

Στις 8 Νοεμβρίου η νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα fto.co.za ανέφερε ότι στις 26 του περασμένου Ιούνιο, η αεροπορία της Ινδίας (Indian Air Force) υποχρέωσε σε προσγείωση στη Βομβάη, ένα μισθωμένο από τις ΗΠΑ, ουκρανικό AN-124 , που προερχόταν από τον εναέριο χώρο του Πακιστάν. Ένα αντίστοιχο περιστατικό, πάλι με μισθωμένο από τις ΗΠΑ, ουκρανικό AN-124 συνέβη στην Νιγηρία της οποίας η αεροπορία τον υποχρέωσε σε προσεδάφιση ενώ το πλήρωμα συνελήφθη.
Η νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα υποστηρίζει επίσης ότι η Κινεζική «μυστική υπηρεσία» ήρθε σε επαφή με στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών της Ινδίας και της Νιγηρίας , σχετικά με την αποστολή των μισθωμένων από τις ΗΠΑ, AN-124 , «εκφράζοντας μεγάλη ανησυχία για την πιθανότητα οι Ηνωμένες Πολιτείες να διασπείρουν, «βιολογικούς παράγοντες» στην ατμόσφαιρα της Γης, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν μαζική γενοκτονία μέσω της εξάπλωσης του ιου της γρίπης των χοίρων». ( Τα AN-124 μπορούν να ψεκάσουν σε κάθε πτήση μέχρι και 45.000 κιλά μείγματος). Η νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι τέτοιος αεροψεκασμος πραγματοποιήθηκε με άγνωστη ουσία πάνω από την Ουκρανία, μερικές μέρες ημέρες πριν την εκδήλωση της μυστηριώδους επιδημίας»

Μήπως όλα, βασίζονται στην «πανδημία διακίνησης και μεταδημότευσης κεφαλαίου»;
Στην γρίπη των ανθρωποφάγων (εταιρειών);

Joseph Moshe (MOSSAD Microbiologist): “Swine flu vaccine is bioweapon
....Professor Moshe had called into a live radio show by Dr. A. True Ott, (explanation of Joseph Moshe’s call at 06:00) broadcast on Republic Broadcasting claiming to be a microbiologist who wanted to supply evidence to a States Attorney regarding tainted H1N1 Swine flu vaccines being produced by Baxter BioPharma Solutions. He said that Baxter’s Ukrainian lab was in fact producing a bioweapon disguised as a vaccine. He claimed that the vaccine contained an adjuvant (additive) designed to weaken the immune system, and replicated RNA from the virus responsible for the 1918 pandemic Spanish flu, causing global sickness and mass death.

Sources tell us that Bar-Joseph Moshe made no threat against the President or the White House. He did not mention any bomb or attack. He then proceeded to inform the White House.....
Διαβάστε το όλοι στο
http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vaccine-westwood


Στο αρθρο αυτό ενσωματωθήκαν στοιχεία και υλικό από το....

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ.

DR ΚΟΨΩΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο καλησπερα σε παρακαλω εσενα και οποιον εχει τα στοιχεια , ας βγουνε επιτελους να πουνε οι υπευθυνοι τι στο 'διαολο' γινεται μες τους ψεκασμους πανω απο την αθηνα και ολη την ελλαδα .Σημερα 15-11 απο το πρωι ψεκαζουν χιαστι ολο το λεκανοπεδιο .Θελουμε αποδειξεις δεν ειμαστε κατσαριδες ουτε ποντικια ..........Ακομα και αν ειναι για μετεωρολογικους 'σκοπους' χρειαζονται αποδειξεις για τα υλικα που χρησιμοποιουν. Ειναι αδιανοητο που κανεις δεν κανει κατι εχουν χαζεψει ολοι .Απο που απογειωνονται τα αεροσκαφη ? εχουν καταθεσει σχεδιο πτησης ? με τι χημικα τα φορτωνουν ? Γνωριζω οτι παλαιοτερα ειχε γινει απο βουλετη νομιζω του κκε η καποιου αλλου μικρου κομματος ερωτηση για το θεμα και δεν υπηρχε ξεκαθαρη απαντηση .Επαναλαμβανω για τελευταια φορα ειναι ολοι 'υπνωτισμενοι' πως δεχονται κατι τετοιο .Να τους πουν τελικως οτι σας ψεκαζουμε 'προβατα' για να μην εχετε ουτε τα στοιχειωδη ανακλαστικα ειμαι σιγουρος οτι κανενας δεν θα 'ιδρωσει' θα συνεχισουν την καθημερινη ρουτινα τους !

Ανώνυμος είπε...

Δε μου λέτε, όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες λαθρομετανάστες που κουβαλάνε τρακόσιες χιλιάδες αρρώστιες θα εμβολιαστούν; Ή μήπως έχουν σκοπό να μας ξεκάνουν εμβολιάζοντάς μας και να μείνουν ζωντανοί οι μουσουλμάνοι "Έλληνες";

Ανώνυμος είπε...

Άσχετα με αυτό το θέμα.
Διάβασα σε ένα blog οτί ο Παυλόπουλος
έκανε ερώτηση στον πρωθυπουργό και υπουργό δημοσίας τάξης για το αν θα ζητήσουν συγνώμη για την ψευδή προπαγάνδα για τον ξυλοδαρμό μεχρί θανάτου του πακιστανού.
Είναι αλήθεια; Ξέρετε κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα
Το πιάσατε λίγο το θέμα με τα αεροπλανάκια ,για τον καιρο για την γρίπη για την μαλακία που μας δέρνει και όλα τα υπόλοιπα είναι ένοχα μόνο τα ψεκαστικά αεροπλάνα αυτά μεταφέρουν το κουτόχορτο τους ιούς της γρίπης κλπ είναι διπιστομένο ότι ρίχνουν βαρέα μέταλα ,αλουμίνιο ψευδάργυρο,μόλυβδο την γρίπη βγένει το παπαγαλάκι και λεέιστα μέσα Οκτωβρίου θα έρθει η γρίπη που το ξέρει , πες τε κάτι στο δελτίο για τα ψεκαστικά ,να σηκώσουν το κεφάλι να δουν λίγο τον ουρανό ευχαριστώ Δημήτριος.
Συγνώμη για τα ορθωγραφικά λάθη αλλά έτσι μας καταντήσαν

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....