19/11/09

Η «Πράσινη Ντόρα» ή ΝΤΟΡΚΑ, (με τις γόβες στιλέτο Christian Louboutin), και τα Επικοινωνιακά Ψεύδη

Η «πράσινη» νέο-οθωμανική πολική για εξισλαμισμό της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν θα περάσει

του Σπύρου Χατζάρα

Τρόμαξαν, από την αντίδραση, των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, που δεν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, για να καταλυθεί η Λαϊκή Κυριαρχία, με την μαζική πολιτογράφηση λαθροελλήνων-λαθροψηφοφόρων, και έκαναν ένα επικοινωνιακό βήμα πίσω, για να τους καθησυχάσουν και να τους κοροϊδέψουν. (Για μια ακόμη φορά)

"Η απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας, σε όσα παιδιά μεταναστών γεννιούνται στην Ελλάδα, (κατά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στο Παγκόσμιο Φόρουμ για την Μετανάστευση) ,αφορούν τα παιδιά των νομίμων μεταναστών - διευκρίνισε η υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδώρα Τζάκρη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Ευάγγελου Αντώναρου (ΝΔ)".

Ο επικοινωνιακός ελιγμός, βρίσκεται, στον προσδιορισμό των «νομίμων μεταναστών». Διότι «νόμιμος» δεν είναι κανείς. «Νομιμοποιημένοι» υπάρχουν.
Και «νομιμοποιημένοι», θα γίνουν όλοι!

Η αλήθεια είναι αυτή που περιέγραψε ο κ. πρωθυπουργός, στο Forum του ΟΗΕ.

Χρησιμοποιούν, μια ανθρωπιστική «κουκούλα» για να συγκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

«Περί τους 200.000 νέοι άνθρωποι, τέκνα μεταναστών, μεταβάλλονται αιφνιδίως εν μία νυκτί, στην κυριολεξία, στα 18 τους χρόνια, σε ξένο σώμα για την ελληνική κοινωνία. Μετατρέπονται σε οικονομικούς μετανάστες, οι οποίοι, για να νομιμοποιήσουν την παραμονή τους στη χώρα μας, θα πρέπει, είτε να συγκεντρώσουν κάποιον αριθμό ενσήμων, είτε να φοιτήσουν στα ελληνικά πανεπιστήμια. Αναγκάζονται στα 18 τους, ακόμα και να απελαθούν. Η λύση που προκρίνει η κυβέρνηση, είναι η αναγνώριση στα παιδιά των νομίμων μεταναστών, του δικαιώματος της ιθαγένειας», είπε «Πράσινη Ντόρα».

Το ερώτημα, για κάθε Έλληνα, είναι, γιατί η κυβέρνηση διαλέγει τη λύση «της αναγνώρισης στα παιδιά των νομίμων μεταναστών, του δικαιώματος της ιθαγένειας».
Γιατί δεν κάνουν το απλούστερο.
Να προτρέψουν τα «παιδιά», να αποκτήσουν ταξιδιωτικά έγγραφα της πραγματικής τους πατρίδας, και να επικολληθεί σε αυτά, με τη συμπλήρωση του 18ου έτους, μόνιμη παραμονή, ώστε και να διαμένουν νομίμως στην Ελλάδα, και να μπορούν να ταξιδεύουν όπου επιθυμούν;
Επιπροσθέτως, με την μόνιμη παραμονή, σε δέκα χρόνια, όπως προβλέπει ο νόμος, θα μπορούν να ζητήσουν νόμιμα την ελληνική ιθαγένεια.

Επομένως, η πρόθεση της κυβέρνησης δεν είναι ανθρωπιστική. ως στόχους τους είναι άλλος και δεν τον ομολογούν.

Η «ομάδα» εντός της κυβερνήσεως, επείγεται να μετατρέψει σε «Ελληνόπουλα» εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά-γενιτσάρους, τα οποία μας απέστειλαν οι Τούρκοι και η «Παγκόσμια διακυβέρνηση», σύμφωνα το πρόγραμμα της κας Υβετ Τζάρβις.
Η κ. Ντόρκα Τζάκρη θα όφειλε να εξηγήσει τα πολιτικά κίνητρα αυτής της σπουδής.
- «Ή θα μείνουμε λοιπόν, σε παρελθούσες εποχές, λογικές και νοοτροπίες, δέσμιοι ενός επικίνδυνου εθνοκεντρισμού, ή θα προχωρήσουμε με τα ζητήματα της ιθαγένειας, με τον τρόπο που σας ανέφερα προηγουμένως»,
ειπε η κυρία με τις δωδεκάποντες λουστρίνι γόβες , που κοστίζουν όσο δύο «επιδόματα αλληλεγγύης» αγροτικών οικογενειών για μια ολόκληρη χρονιά.

Τι θα πει «επικίνδυνος εθνοκεντρισμός»; Η Λαϊκή Κυριαρχία είναι «επικίνδυνος εθνοκεντρισμός»; Τι ακριβώς τίθεται εν κινδύνω;
Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τίποτα να πεί για αυτό στα 3 εκ. των επικίνδυνων, τεσσάρων εθνοκεντρικών ψηφοφόρων του;

Επικίνδυνη πάντως είναι ή πολιτική ή μικροπολιτική σχέση της κας Ντόρκας με τους σλαβομακεδόνες στα Γιανιτσά.

Το ζήτημα της απόκτησης ιθαγένειας σε μετανάστες δεύτερης γενιάς, είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί - και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να το ρυθμίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη χώρα μας» ανέφερε η κα Τζάκρη.
Για να ξεφύγει το έριξε στον Τζόγο.
Τι θα πει στοίχημα; Ποιος ποντάρει; Ποσά; Και ποια είναι η απόδοση;

Ο κος Αντώναρος, ζήτησε διευκρινίσεις για τον τρόπο απόδοσης της ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών, εξέφρασε την άποψη, πως η διατύπωση του Πρωθυπουργού συνιστά «την αποδοχή ενός αυτοματισμού, κατά την πολιτογράφηση όσων παιδιών μεταναστών γεννιούνται στη χώρα μας και συνιστά πλήρη ανατροπή της ισχύουσας νομοθεσίας, που ορίζει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. Ταυτόχρονα έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχύουν σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., αλλά και με τις διεθνείς τάσεις στο θέμα της απόκτησης της ιθαγένειας από τους μετανάστες. Εξ άλλου, η προοπτική άμεσης πολιτογράφησης όσων παιδιών μεταναστών γεννιούνται στην Ελλάδα, θα οξύνει το συνεχώς ογκούμενο μεταναστευτικό ρεύμα προς την Ελλάδα, αφού θα καταστήσει τη χώρα μας, ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό για παράνομους μετανάστες».

Ο κ. Αντώναρος, συνεχίζοντας την θλιβερή πολιτική της ΝΔ, πρότεινε τα παιδιά των νομίμων μεταναστών, να αποκτούν την ιδιότητα του «επί μακρόν διαμένοντος» και, όταν συμπληρώσουν το 18ο έτος της ηλικίας τους, να έχουν την δυνατότητα να αποφασίζουν εάν θέλουν την ιθαγένεια των γονιών τους, ή την ελληνική.

Επί της ουσίας συμφωνεί και αυτός με την μεταβολή της σύνθεσης του ελληνικού λαού.
Ο αριθμός των 200,000 (περίπου), δεν είναι επισήμος. Είναι και αυτός προπαγανδιστικό επιχείρημα. Τον «κυκλοφορεί» η ΜΚΟ, που έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του προγράμματος ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών.
Πρώτη υποχρέωση κάθε σοβαρής κυβέρνησης, είναι να καταγράψει ακριβώς τον αριθμό των ανθρώπων στους οποίους αναφέρεται. Κάθε συζήτηση γι' αυτό το θέμα πριν γίνει πλήρης καταγραφή γίνεται στον αέρα.

Η πολιτική των Τζάρβις-Παπανδρέου-Τζάκρη-ΜΚΟ- &Cο είναι εθνικά επικίνδυνη και πολιτικά καταστροφική. Οι τούρκοι απαιτούν, «Να αναγνωρισθεί το μειονοτικό καθεστώς των Τούρκων που ζουν στα νησιά της Ρόδου και της Κω και να τους αποδοθούν τα σχετικά δικαιώματα».Ο κ. Παπανδρέου είναι έτοιμος να τους προσφέρει αλβανική μειονότητα,και πακιστανική μειονότητα στα νησιά. Οι τούρκοι απαιτούν, «Να καταργηθεί το όριο του 3% για την είσοδο στη βουλή καθώς και το σύστημα των Διευρυμένων περιοχών που εφαρμόζονται στις Νομαρχίες Ξάνθης και Ροδόπης». Ο κ. Παπανδρέου είναι έτοιμος να τους προσφέρει ,μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους ώστε να αποστέλλουν το 10% του εκλογικού σώματος, αμέσως, και μεσομακροπρόθεσμα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό.

Τα νησιά δεν θα χρειαστεί να τα καταλάβουν οι Τούρκοι. Με αυτήν την πολιτική θα τα παραδώσουμε μόνοι μας. Είναι αφέλεια; Πρόκειται για ιδεοληψία; Ή για κάτι πολύ περισσότερο και χειρότερο; Απομένει στον καθένα από εμάς να δώσει απάντηση.

Η Πράσινη Ντόρκα δεν αναφέρθηκε καθόλου στην άλλη μεγάλη απάτη, στην παροχή ψήφου, στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, σε εκατομμύρια λαθρομεταναστών, με πρόσχημα, την κοινοτική νομοθεσία, που αναφέρεται σε μετανάστες από ευρωπαϊκές χώρες.Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση παροχής ψήφου σε Αλβανούς, Σομαλούς, Αφγανούς, Ιρακινούς, Πακιστανούς κλπ
Την ίδια ώρα, η «επικίνδυνα εθνοκεντρική» Ελληνική Διασπορά, έχει εξέγερθη. Γιατί η ίδια κυβέρνηση, που θέλει να πολιτογραφήσει του λαθροέλληνες αρνείται το δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς. Στους πραγματικούς Έλληνες!!!!

«Οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν απέτειναν έμπρακτο φόρο τιμής στην ομογένεια, μας λέει ο Πέτρος Γαλάτουλας, γενικός γραμματέας και Πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης. Και τονίζει :


« Οι τάσεις παραγκωνισμού των ομογενών στυλοβατών του έθνους υπέρ των μεταναστών, θα πρέπει να αποδοθούν μάλλον σε απέλπιδες προσπάθειες για άγρα ψηφοφόρων σε αντικατάσταση αυτών που θα απογοητευθούν από την αδυναμία εκπλήρωσης των προεκλογικών υποσχέσεων».

ΥΓ. Η Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη , γεννήθηκε στην Πέλλα και κατοικεί στα Γιαννιτσά. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάστηκε ως δικηγόρος στα Γιαννιτσά. Οι αντίπαλοι της την χαρακτηρίζουν «βουλευτή με μειωμένες ρητορικές ικανότητες» καθώς μιλά πολύ γρήγορα, κουνά σπασμωδικά τα χέρια και χάνει τον ειρμό.
Το 2004 εξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Πέλλας.Το 2007 και το 2009 επανεξελέγη Η κυρία Τζάκρη είναι διάσημη για τις γόβες στιλέτο Christian Louboutin, οι οποίες θεωρούνται η «Φεράρι» των γυναικείων. Οι νέες μπορντοροδοκόκκινες γόβες της υφυπουργού, της ιδίας πάντα μάρκας , κοστίζουν εξακόσια (600) ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ?ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΝΟΗΣΙΑΣ,ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ?

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

H κα Τζάκρη να δώσει αμέσως την παραίτησή της στον κο Σόρος που την διόρισε ερήμην του ελληνικού λαού
Δ.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...