22/11/09

Η σκοτεινή πλευρά της Λέσχης ,(Bilderberg) ,της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Προσοχή! Στο Βίντεο που ακολουθεί, λέγεται σκόπιμα η μισή αλήθεια. Δίνει πάντως την διάσταση των μηχανισμών που συμπράττουν στη Λέσχη, που είναι ένας «ορατός βραχίονας» μεταφοράς εντολών. Η «Λέσχη» δεν είναι η Δύναμη. Εκεί απλώς συγκεντρώνουν κάθε φορά τα «κουταβάκια» τους. Πίσω από τη «Λέσχη», βρίσκεται η αόρατη εξουσία των «Περιούσιων», της Νέας Τάξης και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Όσα λέγονται στο Βίντεο, για τα «απομεινάρια του Χίτλερ», μπορεί να γίνουν κατανοητά ,αν προσθέσουμε: «τά Χαζαροεβραικά απομεινάρια της επιχείρησης Χίτλερ που άλλαξαν αποστολή».
Οι Κρούπ ήταν Χαζαροεβραίοι, που αγόρασαν όνομα και τίτλο. Το ίδιο και οι Νταβινιόν. Η αλήθεια που δεν λέγεται, είναι ο ρόλος των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Μπάφετ, Σόρος κτλ;

2 σχόλια:

Χρήστος Κασανής είπε...

Το 4ο ραϊχ αναγενάται από τις στάχτες του 3ου!
Πολύ ενδιαφέρον αυτό το βίντεο. Συγχαρητήρια.
Ολοι αυτοί οι εξουσιομανείς πατούν πάνω σε ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει σήμερα σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου για να προωθήσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους.
Το πρόβλημα πηγάζει από το έλλειμα δημοκρατίας που υπάρχει στα κοινοβουλευτικά συστήματα διακυβέρνησης.
Τα συστήματα αυτό παρέχουν την δυνατότητα, σε αυτούς που έχουν αφθονο χρήμα στη διάθεσή τους, να ελέγξουν έστω και λίγους ανθρώπους μέσα σε μια κυβέρνηση και να προωθήσουν ότι θέλουν.
Αυτό πρέπει κάποτε να το καταλάβει ο κόσμος και να απαιτήσει την αλλαγή αυτών των "δημοκρατικών" συστημάτων.
Πιστεύω ότι η μοναδική άμυνα της ανθρωπότητας είναι η στροφή προς την άμεση δημοκρατία.
Εστω και μια χώρα να εφαρμόσει ένα τέτοιο πολιτικό σύστημα, τότε η απαίτηση για αλλαγή θα πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας σε παγκοσμια κλίμακα, και θα θάψει όλους αυτούς τους εξουσιομανείς φασίστες μια για πάντα στην ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο είναι καθαρά προπαγανδιστικό.
Πίσω απο τη λέσχη βρίσκονται οι περιούσιοι. Ούτε η λέσχη έχει ιδιαίτερη δύναμη. Εκεί απλώς συγκεντρώνουν τα κουταβάκια τους.
Σε ποιούς ανήκει το Χόλυγουντ; Οι τράπεζες; Στα απομεινάρια του Χίτλερ;
Ή μήπως στους Ροκφέλερ, Σόρος κτλ;
Σε ποιούς ανήκουν οι ΜΚΟ και οι διάφορες οργανώσεις; Στους Ναζί;
Ποιοί προωθούν το indymedia; Ποιοί είναι πίσω απο Fox news, CNN κτλ;
Ποιοί ήταν παλιότερα τοκογλύφοι και σήμερα τραπεζίτες; Ποιοί έχουν τα καρτελ σήμερα; Ποιοί δημιουργούσαν παλιά τεχνητές κρίσεις στην αγορά και κέρδιζαν όπως και σήμερα; 25% κέρδος είχε ο Σόρος μετά την οικονομική κρίση...
Η απάντηση είναι οι περιούσιοι και όλα τα άλλα είναι απλώς για να αποπροσανατολίζουν.