23/12/09

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....


http://protesilaos.blogspot.com/

Όπως αποφάσισε χθες το υπουργικό συμβούλιο δικαίωμα ψήφου αποκτούν 250.000 λαθρομετανάστες ενώ άλλοι 250.000 δεύτερης γενιάς θα αποκτήσουν πλέον την ελληνική ιθαγένεια.Δηλαδή πάμε στο μισό εκατομμύριο.
Κανείς υπεύθυνος όμως δεν φρόντισε να μας ενημερώσει απο ποια ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία προκύπτει αυτός ο αριθμός,ποιοι είναι αυτοί οι μισό εκατ. άνθρωποι που θα αποφασίζουν για την Ελλάδα και από ποιές χώρες είναι.Και αυτό γιατί ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία ΔΕΝ υπάρχουν καθώς κανεις δεν ξέρει πόσοι και απο που είναι.


Οι προϋποθέσεις που μπήκαν για τα μάτια του κόσμου όπως η παραμονή πενταετίας στην χώρα και η κατοχή άδειας παραμονής μακράς διάρκειας δεν είναι αρκετές.Καθώς χιλιάδες μπαινοβγαίνουν στην χώρα κυρίως απο Αλβανία χωρίς κανένα έλεγχο ενω άδειες παραμονής μοιράζονται αφειδώς σύμφωνα με καταγγελίες επί χρηματισμό.Για να μην αναφερθούμε στις κλοπές που έχουν αναφερθεί σε διάφορους δήμους της χώρας "μπλέ" καρτών. Από τις δημοτικές εκλογές του 2010 θα μπορούν να ψηφίσουν λαθρομετανάστες εφόσον υποβάλουν αίτηση εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των δήμων μέχρι το τέλος Ιουνίου 2010.


Και φυσικά δεν θα είναι περίεργο να ξαναδούμε τις παλιές εικόνες "με αεροπλάνα και βαπόρια" να μεταφέρουν τα κόμματα ψηφοφόρους μόνο που αυτή την φορά θα πρόκειται για λαθρομετανάστες που θα αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα επειδή κάποιοι το αποφάσισαν "δημοκρατικά".


Πάντως κατάλαβαν ότι οι αντιδράσεις θα είναι κάτι περισσότερο από έντονες και προσπαθούν να "χρυσώσουν το χάπι" αφου προέβλεψαν ότι τελικά οι νέοι ψηφοφόροι τους δεν θα μπορούν να εκλέγονται δήμαρχοι αλλά μόνο δημοτικοί σύμβουλοι.


Ένα είναι σίγουρο ότι και αντιδράσεις θα υπάρξουν και όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες δεν θα γίνουν αποδεκτοί επειδή έτσι απλά το θέλει ο κ.Παπανδρέου και οι συμβουλάτορες του.


Μάλιστα την ώρα που η κυβέρνηση του ετοιμάζεται να ξεζουμίσει την μέση Ελληνική οικογένεια βάζοντας νέους φόρους, προς "διευκόλυνση" των λαθρομεταναστών ΜΕΙΩΝΕΙ το παράβολο για την υποβολή αίτησης παραμονής από 1.500 σε 1000 ευρώ.


Επειδή όμως τα χειρότερα έρχονται υπάρχει σκέψη την οποία προωθούν μαζί με την αριστερά τις διάφορες κρατικοδίαιτες ΜΚΟ και μερίδα του ΠΑΣΟΚ να εφαρμοσθεί αντιρατσιστικός νόμος ώστε να ποινοικοποιήσουν όσες φωνές δεν συμφωνούν με τις ανθελληνικές και προδοτικές απόψεις τους βαφτίζοντάς ρατσιστές συλλήβδην όσους αντιμάχονται τα σχέδια τους για αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας.Να ξέρουν μόνο ότι παίζουν με την φωτιά γιατί δεν θα βρούν μπροστά τους αληταριό που θα πετά πέτρες και μολότωφ αλλά αποφασισμένους περήφανους ΕΛΛΛΗΝΕΣ πολίτες.
http://protesilaos.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1.Μια Αφροδίτη για τους μετανάστες
«Να ανοίξουμε την καρδιά μας στους μετανάστες»(sic), λέει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=9076818

(http://tinyurl.com/y8el9qr)

2."ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ
ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ"
Α PRO-POS ΔΕΣ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ:

"Στη «φάκα» πάνω από δύο τόνοι χασίς
Τη μεγαλύτερη ποσότητα για φέτος κατάσχεσαν αστυνομικοί προχθές το βράδυ σε ένα φορτηγάκι που ήταν φορτωμένο με 681 κιλά χασίς.Το κλειστό φορτηγάκι, τύπου βαν, οδηγούσε ένας 23χρονος Αλβανός που μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στα Γιάννενα."

ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=9072876

(http://tinyurl.com/y9rk3gu)


3.
SOS για έκρηξη ρατσισμού
Eξι χιλιάδες Γάλλοι, ανάμεσά τους και 140 προσωπικότητες της πολιτικής, της τέχνης και του θεάματος, υπέγραψαν κείμενο με το οποίο ζητούν ..τερματισμό του διαλόγου (!!!!!!)


Mεταξύ των προσωπικοτήτων που υπογράφουν το κείμενο ξεχωρίζουν τέσσερις πρώην σοσιαλιστές πρωθυπουργοί της χώρας (Mισέλ Pοκάρ, στον οποίο ανατέθηκε και ρόλος από τον Σαρκοζί, Πιερ Mορουά, Λοράν Φαμπιούς, Λιονέλ Zοσπέν) αλλά και ηθοποιοί όπως η Iζαμπέλ Aτζανί και η Zοσιάν Mπαλασκό, διανοούμενοι όπως ο ιστορικός Mπενζαμέν Στορά και ο φιλόσοφος και ο δοκιμιογράφος Mπερνάρ Aνρί Λεβί.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΖΗΤΟΥΝ ..ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!!!

ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ Ο ..ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝΡΙ ΛΕΒΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΙΔΕΩΝ!ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ...Η ΜΗΠΩΣ ΤΡΟΜΟΣ?
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=9072846

(http://tinyurl.com/yalynku)

Ντόνετσκ: Το χωριό Ρομπότινο επέστρεψε στον πλήρη έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων

  Ο Βλαντίμιρ Ρόγκοφ  ανακοίνωσε  ότι  « μ ετά από σφοδρές μάχες, το χωριό Ραμποτίνο επέστρεψε υπό τον πλήρη έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνά...