26/12/09

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΔΟΧΗ... ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της γνώρισε ευρύτατη απήχηση, άγγιξε τις ψυχές απλών καθημερινών ανθρώπων, αναπτέρωσε ελπίδες και προσδοκίες, ανέδειξε τη διάθεση συστράτευσης σ έναν αγώνα όμορφο, έντιμο, αποφασιστικό, χωρίς ψιλά γράμματα και με ολοκάθαρους στόχους.

Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/12/blog-post_3938.html



Κι αυτή η ευρύτατη αποδοχή δεν ήταν τυχαία. Τρείς είναι οι λόγοι που κατά τεκμήριο την σηματοδοτούν.

1.Η ανάγκη αντίστασης στα ύπουλα σχέδια σε βάρος του Ελληνισμού είναι πλέον ώριμη ανάγκη των καιρών και αποτελεί ταυτόχρονα τη μοναδική σαφή και ξεκάθαρη απάντηση στην πολυμέτωπη επίθεση που δεχόμαστε. Μια επίθεση που αγκαλιάζει τους θεσμούς, την εκκλησία, την εκπαίδευση και το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του.

2.Η αδίστακτη επιθετικότητα σε βάρος του Ελληνισμού. Πρόκειται για μια επιθετικότητα που θα ενταθεί την επόμενη περίοδο, και η ανάγκη να βρει τον Ελληνικό λαό συσπειρωμένο και αφυπνισμένο, είναι περισσότερο επείγουσα παρά ποτέ. Πρόκειται για μια επιθετικότητα που στοχεύει ευθέως την καρδιά της Ελλάδας, την ίδια την κοινωνία της, και δείχνει αποφασισμένη να την αλώσει αν δε της ανακόψουμε το δρόμο πριν να είναι πλέον αργά.

3.Ο σημαντικότερος όμως λόγος είναι πως η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, δεν έμεινε σ ένα ανέξοδο και ανώδυνο γενικόλογο κουβεντολόι. Αποφάσισε να αναλάβει δράση. Να αναλάβει πρωτοβουλίες συγκεκριμένες. Πρωτοβουλίες πολιτικές.

Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός. Να βγει ο Ελληνικός λαός στο δρόμο και να ανατρέψει στην πράξη τα εφιαλτικά τους σχέδια. Είναι το μόνο που φοβούνται. Είναι το μόνο που τρέμουν πραγματικά. Γι αυτό και αποτελεί την μοναδικά υπεύθυνη απάντηση που δεν αρκείται σε ατέρμονες φιλολογικές αντιπαραθέσεις, αλλά θέτει ως στόχο άμεσης προτεραιότητας την ανατροπή των ανθελληνικών σχεδίων.

Έχουμε πλήρη συναίσθηση της μεγάλης μας ευθύνης.

Ξέρουμε πάρα πολύ καλά το εύρος της απήχησης που βρίσκει αυτή η πρωτοβουλία μας στο νου και τις καρδιές των ανθρώπων.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την «ανώνυμη» παρότρυνση των δεκάδων επωνύμων που με επιστολές τους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, και αισιοδοξούμε πως σύντομα θα τους έχουμε μαζί μας και επώνυμα, ανεπιφύλακτα και χωρίς ενδοιασμούς.

Ο αγώνας μας δεν είναι θρησκευτικός και πολύ περισσότερο δεν καθορίζεται από κανενός είδους άγονες θρησκευτικές αντιπαραθέσεις.

Πρόκειται για έναν αγώνα ΑΓΝΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ. Στο κέντρο της προσοχής μας είναι η προστασία της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής ταυτότητας και όχι ο οποιοσδήποτε κομματικός προσεταιρισμός. Δεν στηρίζουμε κανένα απολύτως κόμμα αντίθετα καλούμε τις πραγματικά πατριωτικές δυνάμεις απ όλα τα κόμματα να ενταχθούν ουσιαστικά και να στηρίξουν ανεπιφύλακτα την προσπάθειά μας.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι πρέπει να κάνουμε για συμμετάσχουμε στην προσπάθεια αυτή;
Ενημερώστε μας αναλυτικά.

Πλάτων Πισατίδης είπε...

Δυό σχόλια από το: http://alfeiospotamos.blogspot.com/2009/12/blog-post_541.html

Ανώνυμος Ο/Η Aγγελος Θεοδωροπουλος είπε...

Χαιρομαι που βλεπω να υλοποιειται η τοσο ποθητη Επιτροπη Εθνικης Σωτηριας. Εχοντας πληρη ενημερωση απο παλια, για ολες τις αντιστάσης ολων εσας εναντιον της πληθυσμιακης και εθνικης αλλοιωσης της πατριδος μας, συνειδητα σας αναφερω να συμπεριλαβετε και εμενα στην Επιτροπη αυτή.
Αγγελος Θεοδωροπουλος, Αυστραλια!!

26 Δεκεμβρίου 2009 9:15 π.μ.

Ο/Η Επικούρειος Απόλλων είπε...

ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΥΠΟΥ HELLAS-ORTHODOXY

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΗ ΗΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

26 Δεκεμβρίου 2009 2:30 μ.μ.

Και το δικό μου:
Ακριβώς το ίδιο με τον Giorgos...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Επικούριε δεν ξέρω αν συγκεκριμένος είναι ορθόδοξος όπως λές αυτό που είναι γνωστό είναι οτί είναι κομματικό φερέφωνο.

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΑΤΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ.Χ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΧΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK.

ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Χ.Ο. ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΥΛ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Ή ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΙΣΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ, ΕΛΛΗΝΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ή ΑΘΕΟΣ, ΔΕΞΙΟΣ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΛΗΘΩΝ ΓΕΜΙΣΤΟΣ:

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΣΜΕΝ"

ΕΡΡΩΣΘΑΙ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΑΙ