31/12/09

Η Ανοιχτή Κοινωνία των Bilderbergers

Φοβερές αποκαλύψεις γιά την ''μυστική'' (κι εγκληματική) Λέσχη Bilderberg : Στόχος της, μέσω παγκοσμιοποίησης, η μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη! Κινδυνεύουμε από τρόφιμα, νερό κ.ά.


Σε τηλεοπτική εκπομπή που μεταδόθηκε σε ώρα αιχμής (Τετάρτη 30 Δεκ., 10-11 βράδυ) από παναμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι (TruTv) και κύριο παρουσιαστή τον πρώην κυβερνήτη της Πολιτείας Μινεσσότα, Τζέσε Βεντούρα, εξηγήθηκαν με ντοκουμέντα και δηλώσεις επιστημόνων, πως η παγκόσμια ''ελίτ'', που συνεδριάζει μυστικά παραβιάζοντας ακόμα και νομοθεσίες των χωρών τους (ΗΠΑ), θέλει να μειώσει τον πληθυσμό του πλανήτη, μέσω τροφών, νερού, φαρμάκων. Τελευταίο κρούσμα η περίφημη γρίπη των χοίρων (που αποδείχτηκε ''φούσκα'' και πανικόβαλε τον κόσμο) και τα δισεκατομμύρια εμβόλια γι' αυτήν, δήθεν γιά την ''προστασία'' του πληθυσμού, αλλά ουσιαστικά γιά την σταδιακή εξασθένηση του αμυντικού μηχανισμού του ανθρώπινου σώματος.
Η ζημιογόνα γιά την αμερικάνικη κυβέρνηση και την λέσχη Bilderberg εκπομπή (καταλυτική και με ντοκουμέντα), γιά πρώτη φορά μεταδόθηκε στο έδαφος των ΗΠΑ από αμερικάνικο τηλεοτπικό κανάλι, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη εντύπωση.

(Μην ξαχναμε ότι από ελληνικής πλευράς, τα τελευταία χρόνια ''μόνιμοι'' στις συνεδριάσεις της Λέσχης ήταν, η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου και ο πρ. υπουργός Γ. Αλογοσκούφης. 'Εχουν συμμετάσχει ακόμα σε συνεδριάσεις της Λέσχης, 5 φορές ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και 2 φορές ο πρ. πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. Οι Θ. Πάγκαλος (3 φορές), Ντ. Μπακογιάννη. Δύο φορές και ο δημοσιογράφος Αλ. Παπαχελάς) κλπ,κλπ.

www.kalami.net

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ.Χατζάρα ας μην ξεχνάμε και τον μεγάλο ''έλληνα ορθόδοξο μπίλντεμπεργκερ πατριώτη'' Αντώνη Σαμαρά,που είναι συνένοχος στο σχέδιο εθνοκτονίας...