30/12/09

Τώρα τι θα μας λένε;

Συμπολίτης μας, Έλληνας υπήκοος, με καταγωγή από την Αίγυπτο,συνυπέγραψε την διακήρυξη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας.
Τώρα τι θα λένε οι χαφιέδες;

Οτι ειναι "Χρυσαυγίτης", ο άνθρωπος;

Οι πραγματικοί μετανάστες συσπειρώνονται μαζί μας.Μαζί με τους Ελληνες, ενάντια στη Μαφία, την Ψωρο-ελίτ, τους νεο-Πατριωτες, την Ανοιχτή Κοινωνία, και την ¨Παγκόσμια διακυβέρνηση".

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ1.Το νεο "αλαφουζόλ", περιέχει και δόση "εθνικού διχασμού".
ΥΓ2.Καλά! Ας περιμένουν τις αποκριές τουλάχιστον,οι νεο-πατριώτες της Ανοιχτής Κοινωνίας, για να εμφανισθούν ως μασκαράδες του Εθνους,μαζί με τον αρλεκίνο του Θεού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πει κανενας πως ο Μουζελης και ο Αλιβιζατος ειναι κωλοεβραιοι, που μαζεψε γυρο του και επεβαλε ο Αβουρι; Αναθεμα κι αν υπαρχει εστω και δειγμα μη περιουσιου που να αναδειχθηκε επι των ημερων του κυριου Αβουρι. Διαμαντουροι, Διαμοντοπουλες, Ροζακιδες, Χρυσοχοακηδες και της πουτανας το καγκελο.

Ο εχθρος δεν εχει μονο κουκουλα, εχει ονομα και ...θρησκεια (εκτος απο τα φραγκα).

Γαμω το Γιαχβε σας!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν φίλοι συνΕλληνες, για να τα πούμε απλά, καθαρά κι ολίγον...ελαφριά τα πράγματα, εδώ και κάμποσα χρόνια (...χιλιάδες χρόνια...) υπάρχουν κάποιοι "περιούσιοι" που πάνε και κατακτούν τους λαούς, ανακατέβουν τα Έθνη, χαράζουν, ξεχαράζουν ξαναχαράζουν τον χάρτη του κόσμου μας, γράφουν, σβήνουν και ξαναγράφουν την ιστορία κατά το... δοκούν... εξαθλιώνουν, σκοτώνουν, βασανίζουν, θυσιάζουν ζωές και ψυχές στο βωμό του χρήματος και του κέρδους!
Εμείς, ως γνήσιοι Έλληνες (αυτό που φοβούνται, τρέμουν και ... θα ΄θελαν να εξαφανήσουν) ως αληθινά ανθρωπιστές ωφείλουμε να αγωνιστούμε για το δικαίωμα όλων αυτών των άμοιρων ανθρώπων, της δυστυχίας των οποίων γινόμαστε μαρτυρες κάθε μέρα, και οι οποίοι δεν είναι μερικές χιλιάδες όπως προσπαθούν να μας παραμυθιάσουν αλλά... μερικά εκατομμύρια (ΚΑΙ μάτια έχουμε ΚΑΙ να μετράμε ξέρουμε... ακόμα) ωφείλουμε λοιπόν να σταθούμε δίπλα τους και να παλέψουμε για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δικαίωμά τους στη ζωή!
Το δικαίωμά τους να ζουν καλά, ελεύθερα, με ασφάλεια και ηρεμία ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ! Εκεί όπου γεννήθηκαν, στα χώματά τους, στο περιβάλλον τους, με τις οικογένειές τους, τους φίλους και τους δικούς τους ανθρώπους! Έτσι όπως αγαπάμε εμείς τον τόπο μας, έτσι αγαπούν κι αυτοί τον δικό τους τόπο, γιατί είναι άνθρωποι απλοί κι αυτοί σαν κι εμάς κι έχουν ΠΑΤΡΙΔΑ, ΦΥΛΗ, ΓΕΝΟΣ, ΕΘΝΟΣ...
Αυτές οι λέξεις μπορεί να προκαλούν ρίγη φόβου σε μερικούς, αλλά πρέπει αυτοί να ξεπεράσουν τα "φοβικά τους σύνδρομα" και να σταθούν δίπλα μας και δίπλα τους στον αγώνα να επιστρέψουν όλοι αυτοί οι εκατομμύρια ξεριζωμένοι άνθρωποι στον τόπο τους, στις ρίζες τους, εκεί όπου η φύση σοφά τους έταξε να ζουν.
Αυτό λοιπόν απαιτούμε και απο την κυβέρνησή μας, που ψηφίσαμε με την ψυχή μας, τιμώντας την με την εμπιστοσύνη μας!
Θέλουμε μιά κυβέρνηση χωρίς φοβικά σύνδρομα, που να μην φοβάται να άντισταθεί στην απανθρωπιά, με δίκαιο τρόπο. Κατανοούμε ότι η ευαισθησία του κ. Παπανδρέου -και της κυβέρνησής του- τον ωθεί να δώσει μιά κάποια λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα, αλλά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ δεν είναι επ' ουδενί η ορθή λύση!
Ο κος Παπανδρέου ως μια διεθνούς κύρους πολιτική προσωπικότητα, που φέρει ένα "βαρύτατο" πολιτικό όνομα και είναι τώρα ηγέτης του περήφανου Ελληνικού λαού, ωφείλει να πράξει το ΔΙΚΑΙΟΝ και να υπερασπιστεί πραγματικά και τον λαό του, αλλά και όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι θύματα εκμετάλευσης και απανθρωπιάς, τηρώντας τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε.
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ αλλά ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ και ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Και εμείς οι Έλληνες θα είμαστε στο πλευρό του.
Σπύρο, ευχαριστώ που μου έδωσες βήμα να εκφράσω τις σκέψεις μου.
Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου, καλό κουράγιο!
Χαιρετώ όλους τους φίλους τηλεθεατές και συνομιλητές του deltio11
Βικτώρια Χαλικιά