27/12/09

Να αντισταθούμε στην προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου των εργολάβων.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.: ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜEΙ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ:
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΟΛΙΑΣ!

Πηγή http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/12/e.html

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν και φυσικά η δοσιλογική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την ανοχή και συμπαράσταση της ΝΔ, εκτός από την εσχάτη προδοσία που διαπράττει, παραβιάζει και κάθε νόρμα και απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι γνωστό ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση απαγορεύει εδώ και λίγα χρόνια την μαζική νομιμοποίηση και ακόμα περισσότερο απαγορεύει τη μαζική πολιτογράφηση και παροχή ιθαγένειας σε λαθραίους που παρανόμως μπούκαραν ένα βράδυ με φεγγάρι ή χωρίς φεγγάρι, στα κράτη μέλη της!

Είναι εντελώς αδιάφορο εάν παιδιά λαθραίων γεννήθηκαν σε κράτος μέλος της Ε.Ε. Σε ολόκληρο τον κόσμο πλην της Ελλάδος, μόνο νόμιμα εισερχόμενοι πολίτες άλλων χωρών μπορούν να γεννήσουν τα παιδιά τους στην χώρα υποδοχής και αυτά να αποκτήσουν την ιθαγένεια είτε αμέσως είτε μετά από χρονικό διάστημα όπως ο νόμος ορίζει. Αυτά ισχύουν όχι μόνο στην Ε.Ε. αλλά σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί εμείς πρέπει να αποτελούμε την εξαίρεση. Προφανώς οι εξουσιαστές μας, δεν μας λογαριάζουν για πολιτισμένους αλλά για ζώα και μάλλον έχουν δίκιο αφού εμείς τους στείλαμε όλους αυτούς τους άχρηστους και Εφιάλτες στην εξουσία...

Επίσης είναι γνωστόν ότι ΚΑΝΕΙΣ, (και κυριολεκτούμε στο ΚΑΝΕΙΣ), μετανάστης δεν ήλθε ποτέ νόμιμα στην χώρα μας και μάλιστα παρανόμως τους νομιμοποίησαν παραβιάζοντας κατάφορα τους Νόμους αυτού του κράτους. Ως γνωστόν όποιος εισέρχεται παράνομα στη χώρα, αμέσως και απελαύνεται. Δεν το λέω εγώ ο "ρατσιστής", το λένε οι Νόμοι της πατρίδας μας και το ίδιο ισχύει σε όλες τις χώρες του κόσμου ολόκληρου. Όφειλαν από την αρχή να τους απελάσουν όμως καταστρατήγησαν τους νόμους οι πολιτικάντηδες μας και άρχισαν τις νομιμοποιήσεις για ψηφοθηρικούς καθαρά λόγους.

Τα παιδιά λαθραίων ποτέ δεν μπορεί να γίνουν αναγκαστικά και Έλληνες επειδή κάποιοι αισχροί πολιτικάντηδες από το 90 δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία και προσοχή στο τεράστιο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που ανοιγόταν μπροστά τους. Να λογοδοτήσουν λοιπόν όλοι αυτοί για το έγκλημα τους και ποτέ δεν θα αναγνωρίσουμε ως Έλληνες πολίτες αυτούς τους λαθραίους που τώρα παρανόμως θέλουν να Ελληνοποιήσουν.

Η Ελλάς πρωτοτυπεί ξανά, βγάζοντας τα ίδια της τα μάτια με τα ίδια της τα χέρια. Και όλα αυτά για να ικανοποιηθούν σκοτεινά ανθελληνικά σχέδια ξένων και εγχώριων κέντρων εξουσίας που βολεύουν και τους πολιτικάντηδες που μας εξουσιάζουν για λόγους ψηφοθηρικούς! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Φυσικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν λέει κουβέντα σήμερα γιατί αυτή η εξέλιξη την βολεύει στην ουσία. Το σχέδιο της μετατροπής της Ελλάδος σε αποκλειστική χώρα υποδοχής λαθραίων, δηλαδή σε χώρα σκουπιδοτενεκέ ολόκληρης της Ευρώπης, βολεύει αφάνταστα τους εταίρους μας...



ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...