24/12/09

Δημοσιονομική τρομοκρατία

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου..

του Ευγένιου Ανδρικόπουλου
http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2587


Σε μια άνευ προηγουμένου δημοσιονομική τρομοκρατία έχει «ξεκουκούλωτα επιδοθεί η αντεξουσιαστική» μας κυβέρνηση. Ο στόχος της προφανής. Να μπολιάσει τον πληθυσμό με το «αυτονόητο» των σκληρότατων μέτρων προκειμένου να ανοσοποιηθεί ο οργανισμός μας από την οικονομική πανδημία. Μόνο που:

Η οικονομική ίωση αποδεικνύεται στην πράξη περιορισμένης εμβέλειας και ευθύνης αφού οι άρχουσες χώρες (Γαλλία Γερμανία, Αμερική, η Ρωσία ποτέ δεν είχε πρόβλημα, Κίνα) έχουν ήδη ανακάμψει με την χρήση απλών αντιπυρετικών.

Η συστατική σύνθεση του προταθέντος κυβερνητικού εμβολίου εμπεριέχει στοιχεία φονικά για την απλή επιβίωση των λαϊκών μαζών. Μεταξύ αυτών ο υδράργυρος της Βυζαντινής εισπρακτικής πολιτικής με την κατά-κάθετη αύξηση των τριτοκοσμικών έμμεσων φόρων, την κατάψυξη των μεσαίων εισοδημάτων και την φορο-τσουβαλική υπερφόρτωση ακόμη και των ισχαιμικών οχημάτων. Και αυτά στο όνομα της γκρίζας ανάπτυξης των ευτραφών οικόσιτων, στα επί των βορείων προαστίων καταπράσινα λιβάδια παραγωγής δολαρίων .

Τα off shore υπερκέρδη των αλλοδαπών μεταπωλητών της εγχώριας αγοράς που πιστά στο χριστιανικό δόγμα και κόντρα στην επιδιωκόμενη «ευγονική» των φασιστοειδών, αυξάνονται και πληθύνονται για να υπερ-πληρώσουν και να ακινητοποιηθούν ατιμώρητα στα θησαυροφυλάκια των εχόντων και κατεχόντων.

Η ληστρική ασυδοσία των τραπεζών που εξακολουθεί ισχύουσα αφού η παγιδευτική πολυπλοκότητα του νέου νομοσχεδίου δεν θα τους προκαλέσει παρά μόνον εύκολα ιάσιμες αμυχές δεδομένου ότι: Ήδη δια της αριστοτεχνικά στημένης κομπίνας των «ενδιαμέσων» στον δανεισμό του κράτους από την Ευρώπη, προσπόρισαν δια της διαφοράς του επιτοκίου στα ταμεία τους, το τριπλάσιο όφελος από την κρατική επιχορήγησή τους. Για να υποκρίνονται σήμερα θεατρικά και με την δήθεν επιστροφή των χρημάτων, τις υπερευαίσθητες κοινωνικά και δημοσιονομικά επιχειρήσεις!

Και πέρα και πάνω απ’ όλα: Ουδείς γνωρίζει το δηλητήριο της ουράς των κατά του λαού προθέσεών της κυβέρνησης, δεδομένου ότι αυτή αποκρύπτει συνειδητά τα μεταξύ του επί των οικονομικών υπουργού της και των Ευρωπαίων αφεντικών τους συμφωνημένα προς τον εξευμενισμό του φαντάσματος των αγορών!

Αν αυτό το ανοσιούργημα των μεταμφιεσμένων σε «αντιεξουσιαστές» παπατζήδων καλείται σοσιαλισμός στην πράξη, τότε δικαίως οι Νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ προπαγανσίζουν τον λαϊκό τους καπιταλισμό ενδεδυμένοι σε μασκαράτες Λενινιστές!
eandrik@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: