31/12/09

Γράμμα από τα αδέλφια στις ΗΠΑ

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!

Αυτό το μήνυμα κυκλοφορεί μεταξύ των Αμερικανών. Μόλις μου το έστειλε ενας φίλος σας το στέλνω. Είμαστε για γέλια και για κλάματα.....

IF YOU CROSS THE NORTH KOREAN BORDER ILLEGALLY YOU GET 12 YEARS HARD LABOUR.

IF YOU CROSS THE IRANIAN BORDER ILLEGALLY YOU ARE DETAINED INDEFINITELY.

IF YOU CROSS THE AFGHAN BORDER ILLEGALLY, YOU GET SHOT.

IF YOU CROSS THE SAUDI ARABIAN BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE JAILED.

IF YOU CROSS THE US BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE BEATEN UP BY THE LOCAL POLICE.

IF YOU CROSS THE CHINESE BORDER ILLEGALLY YOU MAY NEVER BE HEARD FROM AGAIN.

IF YOU CROSS THE VENEZUELAN BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE BRANDED A SPY AND YOUR FATE WILL BE SEALED.

IF YOU CROSS THE CUBAN BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE THROWN INTO POLITICAL PRISON TO ROT.

IF YOU CROSS THE GREEK BORDER ILLEGALLY; YOU GET A JOB, A DRIVERS LICENSE, SOCIAL INSURANCE CARD,
WELFARE, FOOD STAMPS, CREDIT CARDS, SUBSIDIZED RENT OR A LOAN TO BUY A HOUSE,
FREE EDUCATION, FREE HEALTH CARE, A FREE PASS OUT OF JAIL AND IN MANY INSTANCES YOU CAN EVEN VOTE

Κοντολογίς, μάς δουλεύουν καί τά Αμερικανάκια.

Γιατί;
Επειδή ανεχόμεθα, χρόνια τώρα, Μπούληδες, Ντόρες, Τσυριζαίους, Τζέφρυδες, Νιμητσαίους, Α(υ)νάνηδες, Γκρουέφσκηδες, Λαζόπουλους, Πρετεντέρηδες καί τούς συν αυτοίς! Καί τούς χρυσοπληρώνομε!
(Γιά τούς δύο τελευταίους, αλλά καί άλλους.

Τούς αστυνομικούς οι οποίοι τούς φρουρούν, τούς πληρώνωμε εμείς !
Γιά νά μπορούν νά πετάνε μπουκάλια στά γήπεδα, ως κοινοί "χούλιγκανς", ή νά μάς χαϊδεύουν τά αυτιά μέ τίς εθνοαποδομητικές αντιλήψεις των.
Αυτοί πού δήλωσαν τρελοί γιά νά μήν υπηρετήσουν τήν θητεία των!
Απεκατεστάθη η ψυχική υγεία τού κ. Λαζόπουλου; Εάν ναί, νά υπηρετήση τήν θητεία του. Εάν όχι, τότε νά νοσηλευθή. Τί σάς θυμίζει όταν χοροπηδάει στήν σκηνή, μέ κοστούμι, γραβάτα, πεσμένο παντελόνι καί αθλητικά υποδήματα;;)
Δυνατοί είναι.

ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΟΧΙ!
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Κύριε πρωθυπουργέ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ο πατέρας σου τό έλεγε. Αυτός δέν σέ άκουγε όταν εκφωνούσες τόν επικήδειο λόγο σου στήν κηδεία του. ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ;;;;;)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασανε να μας πουνε τι γινεται

IF YOU CROSS ISRAEL ILLEGALLY?

Δε γαμιεστ... ρε Αμερικανο-εβραιοι Πρωτοχρονιατικα με τα "αλυσιδωτα" ραβασακια σας!

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχουν τα αμερικανάκια!!!!
Αλλά να ξέρουν ένα τέτοιο κουταβίδη σαν και αυτούς έχουμε και μας κυβερνάει.

ΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!

ΕΤΗΕROVAMON

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ!!!!!

.....Μας χρωστάει ο ….Γιώργος !!

«George ownes us»

«Μας οφείλει ο Γιώργος» απάντησε εκνευρισμένος ο κ.Ντάν Φρίντ σε συνομιλητές του, εννοώντας με αυτό ότι για χάρη του οι ΗΠΑ καθυστέρησαν την αναγνώριση των Σκοπίων με τη συνταγματική τους ονομασία, μετά την ανάληψη από τον κ. Παπανδρέου της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, για να μην «πληγεί πολιτικά» στις εκλογές του 2004.
Για τους καλά πληροφορημένους και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ε» στα μέσα Ιανουαρίου του 2004, ο εξ απορρήτων του κ. Παπανδρέου, κ. Αλεξ Ρόντος πέρασε το κατώφλι του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) και είχε μακρά συνομιλία επ' αυτού με τους κ. Φρίντ και Μπράιζα, που υπηρετούσαν τότε εκεί.

Σχετικό δε «μέμο» λέγεται πως έφυγε από τον Φρίντ προς την Τζόουνς του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που ήταν τότε υπεύθυνη για τα ευρωπαϊκά.

Η τότε εκτίμηση του κ। Νταν Φριντ στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (NSC) και σήμερα βοηθός υπουργού Ευρωπαϊκών στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ήταν ότι η Ελλάδα είναι «χάρτινος τίγρης» ( «paper tiger») και «δεν πρόκειται να κάνει τίποτε σε ότι και να της κάνουμε».

«Όταν σταματήσουν οι ……πολιτικές κραυγές, οι Έλληνες θα γίνουν συνετοί», (έτσι τους …είχε μάθει ο κ. Σημίτης και οι κυβερνήσεις του) έλεγε εκείνη την περίοδο ο κ. Φριντ, ο οποίος με πρόσχημα ότι κινδύνευαν τα Σκόπια λόγω του τότε δημοψηφίσματος, έθετε το διλημματικό ερώτημα στους ελάχιστους «αντιρρησίες» συναδέλφους του: «Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την απώλεια της ….."Μακεδονίας";»

Εκείνο που περίμενε ο κ. Φρίντ τώρα, ήταν μια πιο …..ελαστική θέση εκ μέρους του κ. Παπανδρέου «σύμφωνα με αυτά που πραγματικά πρεσβεύει», ούτως ώστε η κυβέρνηση των ΗΠΑ να είναι σε θέση για κάποιους ελιγμούς.

Ο κ. Παπανδρέου φαίνεται ότι …παρέλαβε το μήνυμα …αν θυμηθούμε τις γνωστές πρόσφατες δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής περί …..διπλής εσωτερικής πολιτικής από την πλευρά της κυβέρνησης (σπέρνω …ζιζάνια το λέει ο απλός λαός μας).

Μάλιστα, κατά τους ….."γνωρίζοντες", έτσι εξηγείται και η, πράγματι, ασυνήθιστη παρουσία Σπέκχαρντ, του Αμερικανού πρέσβη, στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις 13 Μαρτίου, με προφανή στόχο την «επικοινωνία» σχετικών, συμβολικών έστω, μηνυμάτων.

Η κίνηση λοιπόν του κ. Παπανδρέου προχθές να επισκεφτεί τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα για να ….δηλώσει ότι συμπλέει με την απόφαση του κ. Καραμανλή( Veto) τι μπορεί να σημαίνει;

Γιατί τόσο καιρό δεν …..προχωρούσε στην κίνηση αυτή αλλά περίμενε την τελευταία στιγμή και με ΔΕΔΟΜΕΝΗ την κάθετη και ξεκάθαρη (προς ….πάσα πλευρά) αντίδραση του κ. Καραμανλή ότι "μη λύση σημαίνει μη πρόσκληση" ;;;

Γιατί είναι έτοιμος να μεταβεί στα Σκόπια (πάντα την τελευταία στιγμή και με την ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ απόφαση για το veto ) για να ……βοηθήσει στη διαπραγμάτευση ;;;

Γιατί δεν αντιδρούσε τόσες εβδομάδες στις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις των ηγετών των Σκοπίων (και σπουδασμένων με χρήματα …..Ιδρύματος Έλληνα επιχειρηματία που ….τυχαία γιγαντώθηκε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ) ότι οι σκληρές

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ!!!

ETHEROVAMON

Ιουλιανός ο Παραβάτης είπε...

Έχετε ακούσει κάτι δηθενοαριστεροαναρχοργανώσεις τύπου antifa που λένε να ανοίξουν τα σύνορα;

Δηλαδή;

Να πληρώνουμε τους για να μπαίνουν και αυτοί που δεν θέλουν;

Να δίνουμε κίνητρα;

Ανώνυμος είπε...

IF YOU CROSS TURKEY ILLEGALLY?

Turkey To Israel: "(Dare to) Cross Our Airspace To Bomb Iran & We Will Respond Like An Earthquake" Turkish Prime Minister Tayyip Erdogan / "ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ - ΤΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ Θ' ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟ" Τούρκος ΝΤΟΝΜΕΣ Πρωθυπουργός ... Κουμπάρος με ΤΣΟΚ ΤΣΟΚ Γκογκόβια, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ-ΛΙΑΝΗ-ΤΣΑΝΤΟΦ-ΣΚΥ ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ... ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑΝΑΙ ΜΙΣΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΖΑΚΙ ... Υ-ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΖΙΝΟΠΛΗΚΤΟΙ-ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΕ ΧΟΡΗΓΟΙ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΖΑΝ ΚΟΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

1)Φορολόγηση στα εμβάσματα των λαθρομεταναστών
2)Στοπ στα λεφτά για σποτάκια στο κανάλι που εργάζεται ο κύριος Τσίμας υπερ των λαθρομεταναστών
3)Στοπ στη σίτιση τους και στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
4)Στοπ στο να ξοδεύουμε εκατομμύρια για τη διασωση αυτών που επιλέγουν να πνιγούν
5)Άμεση κατάργηση όλων των πράσινων καρτών ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες για τους Έλληνες και να μειωθεί η εισφοροδιαφυγή.
6)Στοπ στο λαθρεμπόριο της μαφίας με τους παράνομους λαθρομετανάστες μικροπωλητές που ματώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα έσοδα του κράτους.
7)Ναι στα κίνητρα στους Έλληνες ώστε να αποκτήσουν τρίτο και τέταρτο παιδί