25/12/09

Μαύρη Προπαγάνδα στον ΑΝΤ-1 για τα λαθρομεταναστόπουλα.

Η κ. Στεφανίδου είχε παρουσιάσει στην εκπομπή της «βάσει συμβολαίου», κάποια Νάιλα, (λαθρομετανάστιδα-«ομογενή»), που έκλαιγε επειδή δεν μπορούσε να επισκεφθεί την μητέρα της, (στην μητέρα πατρίδα) επειδή δεν είχε ελληνικό διαβατήριο.
Το μήνυμα για τις κυρίες και τα κοριτσάκια που παρακολουθούν την «Τατιάνα» ήταν.
Δώστε υπηκοότητα στα «δυστυχισμένα αδέλφια» σας.
Λίγες μέρες, μετά σε άλλη εκπομπή, το «ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ», επισκέφθηκε τη «Νάιλα», η μητέρα της,που ζεί στην Αθήνα και μιλάει ελληνικά.

Όποιος θυμάται την κόρη του πρέσβη του Κουβέιτ στην Ουάσιγκτον που κατέθετε στη Γερουσία ως θύμα βιασμού από τους Ιρακινούς στρατιώτες στο Κουβέιτ, αντιλαμβάνονται τι σημαίνει εικονική πραγματικότητα, επικοινωνιακό πραξικόπημα, και μαύρη προπαγάνδα.
Σπ.Χ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ!!!!!

ΕΤΗEROVAMON

Y.Γ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΟ!!!!

gryphon είπε...

Xρονια πολλα Σπυρο και σε ολους οσους διαβαζουν αυτο το μπλογκ.Πολυ σωστη διαπιστωση.Πιστευω οτι το επομενο διαστημα η υπουλη προπαγανδα με "οργανα" τις θλιβερες κυρατσες και τους διαφορους γελοιους τυπους των εβραιοκαναλων αντ1 αλτερ αλφα κλπ θα ενταθει. Θα ηθελα να αναφερθω και σε ενα θεμα που σχετιζεται κατα την γνωμη μου με οσα συμβαινουν γυρω μας με τους λαθρομεταναστες.Παρακολουθουμε τις τελευταιες μερες διαφορα περιεργα γεγονοτα."Καποιος" μεσα απο ενα μαυρο τζιπ πυροβολει τυφλα κατα περαστικων.Εχθες σφαχτηκε με ιδιαιτερα αγριο τροπο ενας ταξιτζης.Δεν ξερω γιατι (δεν εχω αποδειξεις) αλλα πιστευω οτι αυτα τα περιστατικα και μερικα αλλα δεν ειναι μεμονωμενα ουτε ασχετα μεταξυ τους.Καπου αποβλεπουν.Θα ηθελα την γνωμη σου.

Ανώνυμος είπε...

Και ο σύζυγος της στο δελτίο του ΑΝΤ1 στις 28 Οκτωβρίου έλεγε "αν επιτελους θα καταργηθούν οι παρελάσεις". Τελικά καταργήθηκε αυτός.
Επίσης στον Άλφα μας έχουν ζαλίσει με τους λαθρομετανάστες. Δείχνουν συστηματικά λαθρομετανάστες που προόδευσαν εδώ. Όπως και μια ελληνίδα που δούλευε υπάλληλος σε λαθρομετανάστη!
Να μας γονατίσουν θέλουν.
Η πλύση εγκεφάλου σε όλο της το μεγαλείο.
Καιρός είναι να τα ακούσουν. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Η προπαγάνδα δεν πιάνει!

Ανώνυμος είπε...

1)Φορολόγηση στα εμβάσματα των λαθρομεταναστών
2)Στοπ στα λεφτά για σποτάκια στο κανάλι που εργάζεται ο κύριος Τσίμας υπερ των λαθρομεταναστών
3)Στοπ στη σίτιση τους και στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
4)Στοπ στο να ξοδεύουμε εκατομμύρια για τη διασωση αυτών που επιλέγουν να πνιγούν
5)Άμεση κατάργηση όλων των πράσινων καρτών ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες για τους Έλληνες και να μειωθεί η εισφοροδιαφυγή.
6)Στοπ στο λαθρεμπόριο της μαφίας με τους παράνομους λαθρομετανάστες μικροπωλητές που ματώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα έσοδα του κράτους.
7)Ναι στα κίνητρα στους Έλληνες ώστε να αποκτήσουν τρίτο και τέταρτο παιδί

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η αστυνομία δεν κυνηγά τα χιλιάδες
αυτοκίνητα που έχουν οι μετανάστες ,
Και ΔΕΝ πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ,
ούτε ασφάλεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί για αυτά δεν λένε τίποτα οι πολιτικοί
ούτε οι δημοσιογράφοι ;;;;;;;;;;;;