30/12/09

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Αναμφίβολα η φτώχεια η οποία μαστίζει σχεδόν τα μισό πληθυσμό της
ανθρωπότητας των 6 και πλέον δισεκατομμυρίων ατόμων ( σχεδόν 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζούνε με λιγότερο από 40 ευρώ τον μήνα) γίνεται ΚΙΝΗΤΡΟ για την αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο σε κάποια από τις αναπτυγμένες όπως και τις αναπτυσσόμενες χώρες.

του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


Ο έλεγχος εκείνων που προσπαθούν (και συχνά πετυχαίνουν) να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας έπρεπε να θεωρείται "εκ των ων ουκ άνευ" (ή όπως το θέλει λατινιστί η διεθνής κοινότητα sine qua non...)

ΔΕΝ αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο έλλειψης ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ η απαγόρευση όπως και η επιστροφή στην γείτονα Τουρκία εκείνων που εισήλθαν παράνομα στην ΕΛΛΑΔΑ καθότι η συνεχής ροή θα έχει ως νομοτελειακή κατάληξη το Ελληνικό Κράτος να γίνει ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ απέναντι στους δικούς τους πολίτες.

Μελετώντας τους περισσότερους από 800,000 συμπατριώτες μας που πήγαν να δουλέψουν στην Ευρώπη και κυρίαρχα στην τότε Δυτική Γερμανία στην Διδακτορική μου διατριβή το 1970 "zur problematik der griechischen arbeitnehmer in der Bundesrepublik Deutschland" διαπίστωσα ότι είχαν υποστεί από τις Ελληνο - Γερμανικές Επιτροπές που λειτουργούσαν στην Ελλάδα ΠΟΛΛΟΥΣ εξονυχιστικούς ελέγχους για θέματα υγείας και ΓΝΩΡΙΖΑΝ επακριβώς οι Γερμανικές Αρχές που θα εργαζόταν ο καθένας και η καθεμιά τους και ποια ακριβώς ήταν η διεύθυνση κατοικίας τους στην Γερμανία.

Πώς να τολμήσει να περάσει τα τότε σύνορα της Δυτικής Γερμανίας ένας ή περισσότεροι λαθραίοι Έλληνες, Γιουγκοσλάβοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι και. Φυσικά.Τούρκοι;

Βέβαια στο "ξέφραγο αμπέλι", που μοιάζει να είναι εδώ και μερικές δεκαετίες η Ελλάδα πώς να περιμένει κανείς κάτι τέτοιο ιδιαίτερα μάλιστα όταν κάθε ώρα του 24ωρου οι Τούρκοι δουλέμποροι ξεφορτώνουν το ανθρώπινο (σαφώς ταλαιπωρημένο) φορτίο τους σε κάποιο ελληνικό νησί...

Το "παραμύθι" των ταλαιπωρημένων και οικονομικά "πάμφτωχων" λαθρομεταναστών ιδιαίτερα από Πακιστάν και Αφγανιστάν είναι ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟ όταν γνωρίζει κανείς ότι σε εκείνες τις χώρες το μηνιάτικο είναι της τάξης των 30 ευρώ αλλά κάθε άτομο πληρώνει στους Τούρκους δουλεμπόρους 2 και 3 χιλιάδες ευρώ (εάν κάποιος διαθέτει τόσα χρήματα ΓΙΑΤΙ να έρθει με τόσες ταλαιπωρίες και με αμφίβολη έκβαση της προσπάθειάς του στην Ελλάδα?)

Είναι - σε αναλογία λογικής και οικονομικής φύσεως - σαν να είχα βρει εγώ γράφοντας την διδακτορική μου διατριβή ότι στις δεκαετίες του 195ο, 1960 και λιγότερο του 1970 οι Έλληνες αφήνανε τις βίλλες τους στο Πανόραμα ή τη Γλυφάδα, δεν τους ήταν αρκετά τα 70 ή 80 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και γινόντουσαν μετανάστες (gastarbeiter) στη Δυτική Γερμανία ζώντας με άλλους 3,4 ή και 5 στο ίδιο δωμάτιο για να εισπράξουνε....χίλια ευρώ το μήνα!!!!

Υπάρχουν λοιπόν και ΑΔΙΕΡΕΥΝΗΤΕΣ και ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ διαστάσεις στο θέμα των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει σε απίστευτα μεγέθη την Ελλάδα μας...

Γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ότι έγινε πρόσφατα δημοψήφισμα την ΕΛΒΕΤΙΑ καθώς ο Αλβανικής καταγωγής ηγέτης των μουσουλμάνων που ζούνε και εργάζονται εκεί είχε ζητήσει την ανέγερση νέων τεμενών και μιναρέδων σε Ελβετική γη.

Σε ότι αφορά αυτό το δημοψήφισμα που έγινε πρόσφατα στην ΕΛΒΕΤΙΑ αποδείχτηκε πρακτικά ότι στην ΕΛΛΑΔΑ «ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ» πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι «στα γρήγορα» το ΚΡΙΣΙΜΟ σημείο αναφοράς που ήταν η ουσία του Δημοψηφίσματος δηλαδή την ανέγερση μουσουλμανικών τεμενών και μιναρέδων για τους περίπου 300 με 400 χιλιάδες ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες μουσουλμάνους (που προέρχονται κυρίως από την Αλβανία, Βοσνία, Κόσσοβο και Τουρκία) που φιλοξενούνται εκεί...

Ο ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ λαός ΑΠΕΡΡΙΨΕ το αίτημα των μουσουλμάνων και του Αλβανού ηγέτη τους.

Στην Ελλάδα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ έγινε για ΠΡΩΤΗ φορά στον 21ο αιώνα στις 29 Νοεμβρίου 2009 για επιλογή Προέδρου της Ν.Δ. όπου διαπιστώθηκε (να μου επιτραπεί η μεταφορά και απόδοση στη νεοελληνική του Βιβλικού αποφθέγματος ότι τελικά ήταν «άλλες οι επιθυμίες των.ΚΥΡΙΩΝ και άλλα πρόσταξε ο ΛΑΟΣ!»)

Προσωπικά λέω ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ από έναν λαό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ αλλά λαός με πλούσια εμπειρία και ως χώρα ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και ως χώρα ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Γεννήθηκα γιος Πόντιου Πατέρα και Θρακιώτισας Μικρασιάτισας Μητέρας και έχω περάσει τη μισή ζωή μου σε Αμερική και Ευρώπη.

ΕΧΩ το δικαίωμα να δηλώνω ότι ΒΙΩΣΑ-ΕΖΗΣΑ και είμαι εμπειρικός ΓΝΩΣΤΗΣ τόσο της τραγικότητας που συνδέεται με την προσφυγιά όσο και της οδύνης που χαρακτηρίζει και χαράζει βαθειά μέσα στον ψυχικό κόσμο μας την μοναξιά της μετανάστευσης...

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που ΤΡΟΜΑΖΕΙ κάποιους πολιτικούς μας ΠΡΕΠΕΙ να γίνει το συντομότερο δυνατόν!...

Μήνυμα προς την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

Φυσικά και είμαι μαζί σας!Υπάρχει Έλληνας εντός ή εκτός Ελλάδος που διατηρεί μόνο την ελληνική ή καιέχει πάρει και μιά άλλη υπηκοότητα από Αμερική, Καναδά μέχρι Αγγλία, Γερμανίακαι μετά Αυστραλία που θα δώσει τόσο εύκολα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ επειδή έτσιτο θέλει ο κ Ραγκούσης, ο κ Παπανδρέου η το επιβάλλει η Ε.Ε.;;;
Και, σημείωσέ το αυτό, σε ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ξένους (στην πλειονότητά τουςΜουσουλμάνους οι οποίοι όπως γνωρίζουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τηνκοινωνιολογία - ιδιαίτερα το αισθάνονται στα οικονομικά τους οι Γερμανοί)αποκτούν 5,6,7 παιδιά και ζούνε από τα εισπρατόμενα ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ χωρίς να εργάζονται!!!!
Οι οποίοι μόλις πάρουν υπηκοοτητα και ιθαγένεια έχουν δικαίωμα να προσκαλέσουν επίσημα στην Ελλάδα συγγενείς ΠΡΩΤΟΥ βαθμού οπότε πάνε γιαεκατομμύρια νέων...Ελλήνων!!!ΟΧΙ, βέβαια!!!
Καλή πρωτοχρονιά Γ. ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελάχιστοι άνθρωποι του πνεύματος έχουν πατριωτικές θέσεις.
Που πήγαν οι άλλοι ορέ????
Α!!!! μασουλάνε τα προγράμματα της Ε.Ε ?????
Θα έρθει η ώρα που θα τα πληρώσουν πολλαπλά.

Καλή πρωτοχρονιά κε καθηγητά και υποψήφιε δήμαρχε Θεσσαλονίκης.

etherovamon

Πλούταρχος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,
καταρχάς Χρόνια Πολλά και καλά!
Η "ναυαρχίδα"¨του αντιρατσισμού Ελευθεροτυπία ξαναχτυπά και ο κύριος Χρήστος Ζέρβας, συνάδελφος της ρεπόρτερ Γεωργίας, κατηγορεί τις αυθόρμητες αντιδράσεις του κόσμου ενάντια στο ανθελληνικό νομοσχέδιο ως κατευθυνόμενες και όλους εμάς ως ακροδεξιούς. Νομίζω ότι πρέπει να του δοθεί μια κόσμια, αλλά αποστομωτική απάντηση. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του εν λόγω κυρίου είναι:
zervas@enet.gr

Mε εκτίμηση,

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι οι λαθρομετανάστες από Πακιστάν, Αφγανιστάν και άλλες τέτοιες πάμφτωχες χώρες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να προκαταβάλουν το τίμημα του ναύλου . Αν είχαν θα κάθονταν στις χώρες τους . Αντιθέτως τους έχει χρεωμένους το κύκλωμα των δουλεμπόρων και όταν τους φέρνουν στην Ελλάδα τους χρησιμοποιούν ως δούλους . Τους συντηρούν και ότι λεφτά καρπώνονται από την ζητιανιά, από πώληση μικροαντικειμένων που τους προμηθεύουν οι ίδιοι, από άλλες εργασίες τα μαζεύουν οι δουλέμποροι . Μην είστε αφελείς αν τους είχαν πληρώσει την μεταφορά πολύ απλά θα τους έπνιγαν καταμεσής του πελάγους . Όλα τα άλλα περί ανθρωπιάς, συμπόνοιας κλπ είναι δημιουργήματα των κυκλωμάτων δουλεμπορίας . Προφανώς αυτά τα κυκλώματα καταλήγουν σε πολιτικούς προϊσταμένους .

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα μετανάστευση το έχει εξαντλήσει ο Μάρκο :

http://nofairgame.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ
ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΒΙΑΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣMΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ


Μια μορφή κατάληψης του Ελληνικού Χώρου, επιχειρείται εδώ και καιρό προγραμματισμένα, καθώς από την Τουρκία οι δουλέμποροι κάνουν "συγκεκαλυμμένες αποβάσεις" δήθεν προσφύγων, με σκοπό την αλλοίωση του Ελληνικού Πληθυσμού. Η Ελληνική Πολιτεία δεν αντιδρά, προφασιζομενη ότι «δεν της το επιτρέπουν οι Διεθνείς Συμβάσεις που έχει υπογράψει». Το Αγαθονησι έτσι όπως το ζήσαμε (Ιουνιος 2009) , δέχεται 100αδες τέτοιες αποβάσεις, με εντελώς απούσα την Πολιτεία από την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος η/και της απειλής.*


Χρησιμοποιείται επίσης το επιχείρημα ότι τα θύματα των δουλεμπόρων σχίζουν τα πλωτά-φουσκωτά στα οποία επιβαίνουν και έτσι καθίστανται Ναυαγοί** πράγμα που υποχρεώνει (κατά την επίσημη επιχειρηματολογία) την Ελλάδα να τους περισυλλέξει και να τους περιθάλψει.

Σύμφωνα με τις συμβάσεις που οι ασκούντες την Κυβερνητική Πολιτική διατείνονται ότι η Ελλάδα έχει υπογράψει, όλοι αυτοί που εισέρχονται κατά χιλιάδες με αυτό τον τρόπο, θα φύγουν μόνο όταν το θελήσουν οι ίδιοι!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρησιμοποιείται επίσης το επιχείρημα ότι τα θύματα των δουλεμπόρων σχίζουν τα πλωτά-φουσκωτά στα οποία επιβαίνουν και έτσι καθίστανται Ναυαγοί** πράγμα που υποχρεώνει (κατά την επίσημη επιχειρηματολογία) την Ελλάδα να τους περισυλλέξει και να τους περιθάλψει.
.
Σύμφωνα με τις συμβάσεις που οι ασκούντες την Κυβερνητική Πολιτική διατείνονται ότι η Ελλάδα έχει υπογράψει, όλοι αυτοί που εισέρχονται κατά χιλιάδες με αυτό τον τρόπο, θα φύγουν μόνο όταν το θελήσουν οι ίδιοι!!!!!!!
.
Ουσιαστικά αναπτύσσεται μια επιχειρηματολογία η οποία τεκμηριώνει και πείθει για ένα και μόνο πράγμα: ότι οι Διεθνείς Συμβάσεις εξασφαλίζουν το απυρόβλητο στην μετακίνηση "δούλων" από τους δουλεμπόρους, πράγμα που τεκμηριώνει ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων συνειδητά επιδιώκει την χωρίς εμπόδια άσκηση δουλεμπορίου με σκοπό την παραγωγή "Δούλων" για την ικανοποίηση του Κέρδους και κυρίως του βίτσιου της Εξουσίας.
.
Τεκμηριώνει επίσης ότι η Παγκοσμιοποίηση επιδιώκει μέσα από την κατασκευή "Βαβέλ" να καταλύσει τους Πολιτισμούς και την Πολιτιστική Ταυτότητα των Λαών, καθότι ο Πολιτισμός αποτελεί την οντολογική υπόσταση και την μοναδικότητα κάθε Λαού, η οποία και διασφαλίζει την Ελευθερία και την Δημοκρατία στον Άνθρωπο , στην Κοινωνία στους Λαούς. Καταλύοντας τους Πολιτισμούς και τις πολιτιστικές ταυτότητες, παράγονται μάζες ανθρώπων με οικονομική ύπαρξη και μόνο, και έτσι πραγματοποιείται το σχέδιο της Νέας Τάξης πραγμάτων για "Κοινωνία της Αγοράς". Μια κοινωνία χωρίς οντολογική υπόσταση , μια κοινωνία ηλιθίων καταναλωτών χειραγωγούμενων από την εξουσία.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα υποσυστήματα της, δεν το κρύβουν άλλωστε καθώς με κάθε μέσο προπαγανδίζουν ότι τα Κράτη-Έθνη "τελείωσαν" και ότι είναι αντιδραστικό στοιχειό (ΦΑΣΙΣΤΑΣ) όποιος πιστεύει σε Πατρίδα Σημαία Έθνος Πολιτισμό κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα ακόμη εφεύρημα είναι ο όρος των σύγχρονων Σοφιστών και Δημαγωγών, ο όρος "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ". Είναι ένα Σόφισμα πίσω από το οποίο κρύβεται η επιδίωξη του εξαναγκασμού σε μια ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ δηλ. των μονοπωλίων και της Εξουσίας.
.
Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι αυτό που είχαμε πριν την Νέα Τάξη. με τους Γάλλους να είναι Γάλλοι, τους Ιταλούς να είναι Ιταλοί, τους Σπανιόλους να είναι Σπανιόλοι, τις Συριανές να είναι Συριανές, τους Ιρακινούς Ιρακινούς. Πολιτισμοί παλιοί και μεγάλοι όσο η Βαβυλώνα, όσο το Σινικό τοίχος των Κινεζών, Λαοί Συμπαγείς ώστε να έχουν την "κρίσιμη μάζα" που χρειάζεται για να διατηρείται και να παράγεται Πολιτισμός, Ταυτότητα, οντολογική υπόσταση, συνεχής πορεία προς το φως και την Αλήθεια.
.
Δεν υπάρχει ποιο φασιστικό και αντιδραστικό εργαλείο υποδούλωσης του Ανθρώπου από την κατάργηση των Πολιτισμών με την κατασκευή Απολιτισμικης Κοινωνίας της Αγοράς μέσα από την Δημαγωγία της δήθεν Πολυπολιτισμικης Κοινωνίας, σκοπό ο οποίος επιδιώκεται και μέσα από τους δουλεμπόρους που παίζουν -με το αζημίωτο- το βρώμικο παιχνίδι της Παγκοσμιοποίησης μέσα από την παραγωγή μεταφερομένων δούλων.
.
Οι Λαοί έχουν γυρίσει την πλάτη στην Ευρώπη, και αδιαφόρησαν στις Ευρωεκλογές ακριβώς επειδή η Ευρώπη ενεργεί ως υποσύστημα της Παγκοσμιοποίησης και επιδιώκει να ΜΗΝ υπάρχει Γαλλία, Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία , Ισπανία κλπ ως Πολιτιστική ταυτότητα, αλλά μια Απολιτισμικη μάζα χωρίς ταυτότητα και οντολογική υπόσταση με ανθρώπους ανακατεμένους να συνυπάρχουν μέσα από την οικονομία και σε ακτινωτή σχέση ο καθένας τους με την εξουσία.
.
Πριν κάποιες εκατονταετίες το MAYFLOWER έφερνε στα παράλια της Αμερικής κάποιους απεγνωσμένους DESPERADOS. Οι Ινδιάνοι, Λαός με τεράστιο Πολιτισμό, τους περιέθαλψαν και μοιράστηκαν τα υπάρχοντα τους με τους "αποβιβασθέντες" οι οποίοι θα είχαν πεθάνει στο κρύο εκείνου του χειμώνα εάν οι Ινδιάνοι δεν τους Αγκάλιαζαν.

Ανώνυμος είπε...

Μέσα από μια διαδικασία που περιέλαβε τον χαρακτηρισμό των Ινδιάνων ως σφαγέων και βαρβάρων, οι "αποβιβασθέντες ναυαγοί" έκαναν τους Ινδιάνους μουσειακό είδος.
.
Η Θέση μας είναι ότι δεν πρέπει όλοι, οι Έλληνες, Οι Ιρακινοί, Οι Μαλτεζοι, Οι Κινέζοι, Οι Ισπανοί και όλα τα Έθνη, να γίνουμε...Ινδιάνοι στον Τόπο μας, χωρίς οντολογική υπόσταση και πολιτισμό .

Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος Η.Π.Α.

ΣΣ Τα ανωτερω εκφραζουν τις Ακαδημαικες θεσεις του Καθηγητη Ανδρεα Αθηναιου (Lindback Award for Distinguished Teaching, Villanova UNiversity 1987, University of Pennsylvania 1978) U.S.A.

Ανώνυμος είπε...

Η πρόκληση Ναυαγίου δεν σε καθιστά ναυαγό που δικαiουσε φροντίδας, όπως και η δολοφονία των γονέων σου (σύμφωνα με κλασσικό ανέκδοτο της Νομικής Σχολής) δεν σε καθιστά ορφανό που μπορεί να επικαλεστεί την ορφάνια του και να ζητήσει την συμπάθεια του Δικαστηρίου . Η πρόκληση ναυαγίου είναι ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με πολυετή φυλάκιση. Υπάρχουν λύσεις, όχι όμως όταν υπηρετείται ο Σκοπός της Παγκοσμιοποίησης...


M.K.O ''O ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΟΥΔΑΣ''


'ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ'....

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

Την μόρφωση των … «Νέων Ελλήνων», θα αναλάβει η κ.Δραγώνα όπου θα τους εμπεδώσει ότι ....«δεν υπάρχουν Έλληνες»!!!

Έτσι θα δικαιωθεί και ο μακαρίτης Τουργκούτ Οζάλ, όταν έλεγε ότι: «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από την εδώ μεριά για να τελειώνουμε με αυτούς».

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

*Γνωρίζει η κυβέρνηση την σχετικά πρόσφατη (Φεβρουάριος 2008) δήλωση του κ. Villy Søvndal προέδρου του σοσιαλιστικού κόμματος της Δανίας :«αυτοί οι άνθρωποι ήλθαν σε λάθος χώρα. Αν είναι τόσο ανόητοι ώστε να απαιτούν χαλιφάτο ή την εφαρμογή της Σαρία, να πάνε στο Ιράν ή στην Σαουδική Αραβία. Δεν είναι δεκτοί στην Δανία. Να φύγουν από την χώρα μας και όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο».

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια κυριε Καθηγητα!

Ελπιζουμε ολα τα πνευματικα παιδια της πατριδας μας να βγουν μπροστα και να παρουν θεση.

Δεν ειναι δυνατον καποιοι να "βαφτισουν" Ελληνες τους λαθρομεταναστες εισβολεις.

Δημοψηφισμα ΤΩΡΑ!

Η Ελλαδα στους Ελληνες!

Ανώνυμος είπε...

http://ventetta.blogspot.com/2009/12/blog-post_4039.html

Πιέστε τον Αντώνη Σαμαρά για δημοψήφισμα-Αναρτήστε το όλοι να γίνει ομοβροντία
30.12.09

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ.
ΕΥΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
http://www.facebook.com/pages/Antonis-Samaras-/44641079260
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=147675798970

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ κ καθηγητά
Κε Πιπερόπουλε

Εδώ πρέπει να μας πουν γιατί επί Σημίτη κατάργησαν την υπηκοότητα και αυτή την στιγμή ιθαγένεια και υπηκοότητα είναι το ένα και το αυτό.
Με ποίο νόμο το άλλαξαν επί Βάσως Παπανδρέου νομίζω.
Γιατί ο νομικός κόσμος δεν ενημέρωσε το λαό τότε;
Άρα υπάρχει μεθόδευση εδώ και καιρό (μας έχουν περικυκλώσει εδώ και χρόνια) και υπάρχει Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε .
Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε επ΄ αυτού διότι οι πάντες αναπαράγουν (μεταξύ αυτών και εγώ)το άλλο η υπηκοότητα και άλλο ιθαγένεια ενώ πρόκειται για ένα και το αυτό πλέον .

Καλή χρονιά!!!!
Υγεία σε εσάς και την οικογένεια σας

etherovamon

Ανώνυμος είπε...

K. ΧΑΤΖΑΡΑ ΩΡΑ 23:54 ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

TA NEA Gallup

Η Ελλάδα διαθέτει 325 δημοτικούς άρχοντες στο εξωτερικό. Εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες στη χώρα μας, πιστεύετε ότι:

54,6 % Πρέπει και αυτοί να έχουν το ίδιο δικαίωμα, διότι ζουν τα καθημερινά προβλήματα στις πόλεις τους.
( 89 ψήφοι )
41,72 % Δεν πρέπει να ψηφίζουν. Είναι εδώ μόνο για να εργαστούν.
( 68 ψήφοι )
3,68 % Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ.
( 6 ψήφοι )
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στον Καθηγητή Πιπερόπουλο για το θάρρος της τεκμηριωμένης γνώμης του. Περιμένουμε ανάλογο θάρρος κι από άλλους πανεπιστημιακούς