26/12/09

Γιατί απόδοση Ιθαγένειας !

πηγή www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Μας προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια λεπτομέρεια που δεν σχολιάστηκε από πολλούς σε ότι αφορά τις βλέψεις του ΠΑΣΟΚ για απόδοση ιθαγένειας στους (λαθρο) μετανάστες…!
Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα …στην Γερμανία, αποκτά την Γερμανική υπηκοότητα..!
Εδώ εμείς, σύμφωνα με το εθνοκτόνο σχέδιο του κ. Παπανδρέου θα δώσουμε την Ελληνική ιθαγένεια…!
Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…!
Για ποιόν λόγο ο Πρωθυπουργός της χώρας θα δίνει την Ελληνική ιθαγένεια και όχι την Ελληνική υπηκοότητα στους ανθρώπους αυτούς;
Γνωρίζει ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων;
Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζει την διαφορά. Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά και με απλά λόγια την διαφορά έτσι όπως την εντοπίσαμε σε ένα απλό λεξικό στο διαδίκτυο.
Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό! Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!
Συνειδητοποιείτε συνέλληνες την διαφορά μεταξύ των 2 όρων;
Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει!!
Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του!!
Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή!!
Εδώ που είναι οι ρίζες μας!!
Με το να δώσει λοιπόν ο αξιότιμος Πρωθυπουργός την Ελληνική Ιθαγένεια και όχι την Υπηκοότητα τους κάνει σαν εμάς!!
Αφού περάσει λοιπόν το νομοσχέδιο, το οποίο δεν θα το επιτρέψουμε, η γη η Ελληνική θα τους ανήκει δικαιωματικά καθώς θα είναι Ιθαγενείς!!!
Δεν θα έχουν μόνο την υπηκοότητα αλλά και κάτι παραπάνω!
Η επεξήγηση του όρου είναι ξεκάθαρη! Θα τους ανήκει η γη μας!
Η γη των προγόνων μας! Θα τους ανήκει η χώρα μας!
Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουμε απόδοση υπηκοότητας …εμείς είμαστε τόσο γενναιόδωροι και δίνουμε Ιθαγένεια;;;
Αφυπνισθείτε Έλληνες! Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση! Η γη αυτή ανήκει στους Έλληνες! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!
Ξεσηκωθείτε και αντιδράστε καθώς αν περάσει η εθνοκτόνος σκέψη του ΠΑΣΟΚ η γη αυτή θα ανήκει και στους μετανάστες, που θα είναι Έλληνες Ιθαγενείς και όχι απλά Έλληνες υπήκοοι!! Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
..(( Λ ))..

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πολέμησαν οι πρόγονοι μας;
Για την εθνική ανεξαρτησία!
Και θα έρθουν τώρα οι πασόκοι να μας νομιμοποιήσουν τους αλλοδαπούς εισβολείς;
Όχι μόνο δημοψήφισμα, όχι μόνο ΟΧΙ στη ψήφο των αλλογενών εισβολέων, αλλά μαζικές ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ θέλουμε.
Καλύτερα φτωχοί παρά παγκοσμιοποιημένοι.

Ανώνυμος είπε...

H APANTHSIΣ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ Ν. ΣΑΡΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ-ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

H APANTHSIΣ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ Ν. ΣΑΡΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ-ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πόρισμα της Βουλής των Ελλήνων για το δημογραφικό, του Φεβρουαρίου 1993 ,με θέμα την "σοβαρή απειλή ανανέωσης της ελληνικής φυλής ".
Τα συμπεράσματα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής το 1993 :
Σελ. 15: Με την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών -αλλοδαπών ,κυρίως μουσουλμάνων από αφρικανοασιατικές χώρες ,η Ελλάς μεταβάλλεται σε τόπο υποδοχής μεταναστών που δημιουργούν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα (προστριβές στην αγορά εργασίας,αύξηση της εισφοροδιαφυγής με μεγάλες συνέπειες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς,αύξηση εγκληματικότητας ,διακίνηση ναρκωτικών κλπ) και δεν μπορούν να προσαρμοστούν προς την ελληνική κοινωνία ,λόγω του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ ,που δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά και τρόπος ζωής .
Σελ. 31: Εάν για την ανανέωση του εργατικού δυναμικού μας και γενικά για την πορεία της οικονομίας μας και των ασφαλιστικών ταμείων στηριχθούμε στους μετανάστες της Ασίας και της Αφρικής ,πολύ γρήγορα θα δημιουργηθούν προβλήματα σοβαρά με κοινωνικές και εθνικές προεκτάσεις ,σύμφωνα με την εμπειρία των περασμένων δεκαετιών σε χώρες της Δυτ.Ευρώπης .Οι μουσουλμάνοι έχουν άλλα πρότυπα ,άλλα ιδανικά και διαμορφώνουν άλλες κοινωνίες ,διαφορετικές του δυτικού πολιτισμού.
Σελ. 36: Να τονώνεται σε κάθε κατάλληλη στιγμή η ελληνική παράδοση και το θρησκευτικό συναίσθημα (πρακτικά με πρωτοβουλία της εκκλησίας)
Σελ. 40 : Η αθρόα και εύκολη είσοδος λαθρομεταναστών από τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής ,είτε απ'ευθείας είτε μέσω των χωρών της ΕΟΚ πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα για πολλούς κοινωνικοοικονομικούς και εθνικούς λόγους .Πρέπει να γίνεται αυστηρός ΄έλεγχος για τη νομιμότητα της εισόδου στη χώρα μας και για τη νόμιμη παραμονή και απασχόληση.
Πηγή : Αρθρο του Λεωνίδα Αποσκίτη στο περιοδικό Hellenic Nexus Οκτώβριος 2009.
Σημ : Τι έγινε από τότε ; Οχι μόνο έκαναν γαργάρα τα συμπεράσματα της Βουλής των Ελλήνων και κατηγορούν όποιον λέει τα ίδια ως ρατσιστή ,ξενόφοβο κλπ ,αλλά ετοιμάζονται να δώσουν και στους λαθροεισβολείς υπηκοότητα και ιθαγένεια (!!)

Ανώνυμος είπε...

Ellines, aderfia, pws epitrepsame tetoia katastasi? Den yparxei xronos gia xasimo kai den prepei na kathisoume me staurwmena xeria.As ypswsoume ta labara gia mia akomi fora! Den prepei na perimenoume na psifisoun ti thanatiki poini gia esxati prodosia.Prepei na katharistei to politiko skoupidario. Balte mpros oi logioi,oi sofoi pou apomenoun akoma, deikste to dromo kai emeis ,oi aploi stratiwtes tha ksekinisoume opou kai opws i patrida mas xreiastei! Empros loipon!

Ανώνυμος είπε...

δημοψηφισμα ΤΩΡΑ
για την παρανομη λαθρομεταναστευση

ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Για την μουγγαμάρα του k. Σαμαρά γιατί δεν γράφετε τίποτα παιδιά;; Ξέρετε πολύ καλά ότι και να το καταψηφίσει το Νομοσχέδιο η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ το περνάει με 151 ψήφους...ασκήστε πίεση και στην ΝΔ.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...δώστε φωνή στον Ελληνικό λαό.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ Α΄

Τριτ, 01/04/2008 - 22:17

Υψηλοί τόνοι στη βουλή όπου το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε η συζήτηση επί των προτάσεων των κομμάτων της αντιπολίτευσης για διενέργεια δημοψηφίσματος επί του Ασφαλιστικού. Μορφή δημοκρατικής αντίστασης και θεσμικής διαμαρτυρίας, χαρακτήρισε το δημοψήφισμα ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Γιώργος Παπανδρέου

Και ερχόμαστε στο σήμερα… Δεκ 2009



Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει όπως φαίνεται Ιθαγένεια σε ένα σωρό μετανάστες. «Το Σύνταγμα λέει ότι «Όλoι όσoι βρίσκoνται στην Eλληνική Eπικράτεια απoλαμβάνoυν την απόλυτη πρoστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τoυς, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πoλιτικών πεπoιθήσεων». Δεν λέει ότι αποκτούν πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια!»

Εγώ θα εμμείνω κάπου αλλού. Στο Τμήμα Άλφα του Συντάγματος:

«ΤΜΗΜΑ Α': Μορφή του πολιτεύματος
Άρθρο 1
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Άρθρο 2
1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
2. Η Ελλάδα, ακολουθώντας τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιοσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών.»

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ Β΄

Τι μας λέει λοιπόν ξεκάθαρα το σύνταγμα;
Ότι θεμέλιο του πολιτεύματος που έχουμε είναι η λαϊκή κυριαρχία, και πως όλες οι εξουσίες πηγάζουν ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ και είναι υπέρ του λαού και του ΕΘΝΟΥΣ. Στο τρίτο link τώρα βλέπετε δημοσκόπηση όπου
- Το 51.6% του λαού θεωρεί τους μετανάστες απειλή (για το Έθνος και τον εαυτό του). Βέβαια εδώ δεν πρέπει να αγνοήσουμε το 17.8% που δεν εκφράζει άποψη (αποχή απ' την ερώτηση), επομένως το πραγματικό ποσοστό που θεωρεί τους μετανάστες απειλή είναι 62.7% και όχι 51.6 σε αντίθεση με το 37.3% (και όχι 30.6) που τους βλέπει ως ευκαιρία.


- Το 79.3% του λαού θεωρεί πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί - πράγμα που σημαίνει ότι αναγκαστικά πρέπει να διώξει η πολιτεία αρκετούς - τουλάχιστον τους μισούς, ώστε να φτάσουμε στο ότι είναι ικανοποιητικός ανεκτός αριθμός για την κοινωνία.

- Το 57.5% θεωρεί πως οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία.


Έχουμε λοιπόν έναν λαό ο οποίος δημοκρατικά θεωρεί πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί, πως οι μετανάστες αποτελούν απειλή, και πως οι μετανάστες αυξάνουν την ανεργία και συμπιέζουν τους μισθούς! Επομένως η λαϊκή κυριαρχία στην Ελλάδα και η εξουσία του Λαού, επιβάλει, σύμφωνα με το πρώτο άρθρο (!!!) του Συντάγματος την απέλαση των μεταναστών και όχι μάλιστα το αντίθετο, την απόδοση Ιθαγένειας σε αυτούς, όπως προσπαθεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ, ενάντια στον Λαό και στην Εξουσία του, και έτσι ενάντια στο ίδιο το Σύνταγμα!!!

Επίσης, στο άρθρο 1, αναφέρει ρητά, ότι όλες οι εξουσίες που πηγάζουν από τον λαό (και όχι από το ΠΑΣΟΚ ή τα εκάστοτε Κόμματα!), είναι υπέρ του αυτού λαού και υπέρ του Έθνους (του λαού αυτού, δηλαδή του Ελληνικού Έθνους). Προσοχή. Δεν μιλάει για ΚΡΑΤΟΣ!.. Αλλά για ΕΘΝΟΣ!.. Απόδοση Ιθαγένειας σε μετανάστες διαφορετικών Εθνικοτήτων κάνει κακό σε οποιοδήποτε Έθνος! Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ λοιπόν, με το μέτρο που θέλει να περάσει, έρχεται και σε δεύτερο σημείο σε αντίθεση με τον Ελληνικό Σύνταγμα!

Σύμφωνα με το άρθρο 2, πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας είναι ο σεβασμός και η προστασία ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ του ανθρώπου!.. Προσοχή. Όχι του ίδιου του Ανθρώπου, αλλά της ΑΞΙΑΣ του Ανθρώπου.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Πολιτεία έχει υποχρέωση όχι να σέβεται και να προστατεύει γενικά κάθε άνθρωπο (π.χ. μετανάστες), αλλά τις αξίες του ανθρώπου - πράγματα δηλαδή που ο άνθρωπος (και σε μια συγκεκριμένη κοινωνία ο Λαός) τα έχει ως Αξίες - π.χ. Ειρήνη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Δικαιώματα, την μοναδικότητα/εθνικότητα του καθενός κτλ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ Γ΄

Όταν σε μια κοινωνία η οποία δεν επιθυμεί μετανάστες, κάποιο κόμμα δίνει δικαιώματα ιθαγένειας σε αυτούς, τότε καταπατά τις αυτές αξίες τις κοινωνίας, εφόσον μειώνει την Ειρήνη ανάμεσα στον λαό (εφόσον του επιβάλλει κάτι που ο λαός το βλέπει ως απειλή), του στερεί την Ελευθερία να επιλέγει ο ίδιος ποιους θέλει και ποιους όχι στην κοινωνία του, του υποβιβάζει δικαιώματα όπως το δικαίωμα της ψήφου σε εκλογές, αφού του δίνει λιγότερη βαρύτητα, του καταπατεί την ανάγκη ύπαρξης συγκεκριμένης εθνικότητας που επιθυμεί ο Λαός (κατά πλειοψηφία πάντα) κτλ... Μα πάνω απ' όλα το ΠΑΣΟΚ, με το νομοσχέδιο που κάνει, καταπατεί μια από τις ύψιστες Αξίες του Ανθρώπου - στερώντας του το Δικαίωμα να αποφασίσει δια μέσου δημοψηφίσματος ο ίδιος ο λαός, γι' αυτό το σημαντικό θέμα, εφόσον κατά πλειοψηφία ο Λαός είναι αντίθετος!



Διαβάζοντας κάποια πράγματα από το πρώτο link:
«Πρόσθεσε πως ο μετανάστης δεν είναι εχθρός και πως η κοινωνική ένταξη και η δημιουργία προϋποθέσεων αρμονικής συμβίωσης είναι το καλύτερο αντίδοτο για το φόβο και την ανασφάλεια.».. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός λοιπόν, επιβάλλει την δικιά του άποψη πάνω στην άποψη του Λαού, καταπατώντας κατάφωρα το σύνταγμα. Δέχεται πως υπάρχει φόβος και ανασφάλεια στον λαό, αλλά πράττει σε αντίθεση με αυτό που θέλει ο λαός για να σταματήσει να φοβάται και να είναι ανασφαλής, δημιουργώντας πέρα από το αίσθημα φόβου και ανασφάλειας και το αίσθημα της προδοσίας και την καταπίεσης. Η εξουσία του πρωθυπουργού, έρχεται σε αντίθεση με την εξουσία που πηγάζει από τον λαό - ο πρωθυπουργός λοιπόν δεν επιβάλει κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα και το Θεμέλιο του Πολιτεύματος της Ελλάδος!.. Σε κάθε περίπτωση, αν ο πρωθυπουργός θεωρεί πως αυτός έχει δίκιο, οφείλει να ενημερώσει τον λαό και να του δώσει το Δικαίωμα να επιλέξει αυτός. Αν ο λαός δεν είναι έτοιμος να δεχτεί μια τέτοια θέση, οποιαδήποτε καταναγκαστική επιβολή αυτής της άποψης, είναι αντισυνταγματική, παράνομη και προδοτική. Όχι όμως να επιβληθεί ο πρωθυπουργός στον Λαό, και μάλιστα καταπατώντας το ίδιο το Σύνταγμα, εφόσον αυτό που κάνει δεν υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος, αλλά αντίθετα το Κράτος!

««Παρά τις σποραδικές ακραίες φωνές, όλα τα κόμματα συμφωνούν κατά βάση μαζί μας», πρόσθεσε και κατέληξε: «Μια νέα διάσταση του πατριωτισμού ανοίγεται στην Ελλάδα που αφορά στην δημοκρατική επί ίσοις όροις συμβίωσης όλων μας»», ο κ. πρωθυπουργός αγνοεί ότι πάνω από το 50% του Ελληνικού λαού διαφωνεί μαζί τους, ενώ κοιτάει μόνο τα κόμματα. Εδώ φαίνεται καθαρά πως ο πρωθυπουργός θεωρεί πως η εξουσία πηγάζει από τα κόμματα, και όχι από τον λαό, του οποίου την φωνή την αποκαλεί σποραδική - αποδεικνύοντας πως δεν έχει ιδέα για το τι θέλει ο λαός!, και τον οποίο ο ίδιος τον.. εξαπάτησε τάζοντας του χρήματα και λέγοντάς του ψέματα. Ο πρωθυπουργός αγνοεί περίπου 6εκ. Έλληνες που θεωρούν απειλή τους μετανάστες και περίπου 9εκ. Έλληνες που θεωρούν πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί, και κοιτάει λιγότερο από 300 βουλευτές για να περάσει αυτό που θέλει, ενάντια στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Τέλος ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναφέρει:
«Οι μετανάστες αποτελούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής Ελλάδας, όσο δεν τους εντάσσουμε αρμονικά στην κοινωνία μας τόσο μπορεί να δημιουργούνται ρήγματα στη συνοχή της, σημείωσε ο κ.Παπανδρέου», όπου ο ίδιος παραδέχεται ότι οι μετανάστες έχουν δημιουργήσει και συνεχίζουν να δημιουργούν ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας, επομένως πως οι μετανάστες αποτελούν πράγματι απειλή για την κοινωνία μας. Οι ίδιοι οι μετανάστες λοιπόν, κατά τον πρωθυπουργό καταστρέφουν εκ των έσω την Ελληνική κοινωνία, και ως λύση ο πρωθυπουργός προτείνει.. να τους πούμε Έλληνες και να τους δώσουμε τα ίδια δικαιώματα που έχει η Ελληνική κοινωνία, σε σημείο ώστε να ψηφίζουν οι ίδιοι! Προτείνει δηλαδή, σε αυτούς που δημιουργούν ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας με τα βασικά δικαιώματα, να τους δώσουμε όλα τα δικαιώματα!.. Αν με τα βασικά δικαιώματα είναι ικανοί και δημιουργούν ρήγματα, με πλήρη δικαιώματα (π.χ. να εκλέγουν οι ίδιοι άτομα - να έχουν περισσότερη εξουσία!) δεν θα οδηγήσουν την κοινωνία μας σε πλήρη κατάρρευση;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ Δ΄

Ο πρωθυπουργός όχι μόνο εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του χρήματα, αλλά δείχνει να θέλει να καταπατήσει το Σύνταγμα και τις ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΕΣ του Πολιτεύματός μας, ασκώντας ο ίδιος εξουσία μόνος του, αγνοώντας τις φωνές του λαού τις οποίες θεωρεί σποραδικές φωνές. Ο πρωθυπουργός και το ΠΑΣΟΚ, με τις μέχρι τώρα ενδείξεις και αποδείξεις, αποτελούν ένα προδοτικό κόμμα για το Ελληνικό Έθνος και τους Έλληνες, που καταπατεί το Ελληνικό σύνταγμα, αγνοεί τον λαό, ενώ υφάρπαξε την εξουσία με εξαπάτηση του λαού. Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα πάντα με την στατιστική έρευνα που έγινε και τα όσα ακούγονται για την απόδοση Ιθαγένειας, αποτελεί έναν σύγχρονο Τύραννο προδότης της Ελλάδας, που δεν έχει θέση σε μια Δημοκρατική κοινωνία όπως η Ελλάδα! Αποτελεί έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα σε πλήρη κατάρρευση - για να εξυπηρετήσει συμφέροντα ξένων (ΝΤΠ) - επιθυμώντας να δώσει Ιθαγένεια σε άτομα τα οποία ο ίδιος παραδέχεται πως δημιουργούν ήδη ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας. Τους κλέφτες, τους δολοφόνους και γενικότερα όσους προκαλούν ρήγματα σε μια κοινωνία κ. Πρωθυπουργέ, όσους προκαλούν φόβο και ανασφάλεια, τους αντιμετωπίζουμε με απόδοση περισσότερων δικαιωμάτων και τιμών ή με φυλακή και στέρηση δικαιωμάτων; Αν το κάνουμε με τον δεύτερο τρόπο, γιατί στους μετανάστες - που όπως ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ προκαλούν ρήγματα στην κοινωνία μας - πρέπει να το κάνουμε με τον πρώτο τρόπο;

Στο κάτω- κάτω, ποιος είστε εσείς που θα Αγνοήσετε την Εξουσία του Ελληνικού Λαού και το Σύνταγμα της Ελλάδος, και θα του επιβάλετε με το έτσι θέλω την άποψή σας; Εσείς που ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ για να του υφαρπάξετε ψήφους;

Θα σημειώσω τι λέει το σύνταγμα στο Τμήμα Δ', Άρθρο 120:
«3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.», κ. ΓΑΠ δείχνετε ότι τείνετε να σφετερίζεστε με εξαπάτηση, την λαϊκή κυριαρχία και τις εξουσίες που απορρέουν από αυτή, και δράτε ενάντια του συντάγματος, επομένως αν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση για τέτοιο νομοσχέδιο, χωρίς την επιβεβαίωση της λαϊκή κυριαρχίας μέσω δημοψηφίσματος, η εξουσία σας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ.
Η τότε παράνομη εξουσία σας θα αποκατασταθεί από τον Ελληνικό λαό, και εσείς και όσοι ήταν υπέρ ενός τέτοιου νομοσχεδίου χωρίς δημοψήφισμα, θα διωχθείτε από τον ίδιο τον λαό. Οι σποραδικές φωνές στις οποίες αναφέρεστε, είναι οι φωνές ενός λαού άνω των 6εκ, τις οποίες εσείς, κλεισμένος στο γραφείο σας και την βουλή σας, ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ!..
Αγνοείτε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!.. Και αυτό είναι σφετερισμός και ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

«4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.», δεδομένου του ότι με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ προσπαθείτε να καταλύσετε το Σύνταγμα, όσοι θεωρούμε πως είμαστε Έλληνες Πατριώτες ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, να αντισταθούμε εναντίων σας ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ!.. Βάλτε το απλά καλά στο μυαλό σας αυτό το τελευταίο!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!
Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Ε Ι Τ Ε !!!!!!

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ



ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΑΠΟ:
http://www.pasok.gr/portal/resource/section/orama

"Το Οραμα μας"

Πασοκ πρώτα o πολίτης

pasok.gr
"Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα, όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται από τον ίδιο το Λαό της χωρίς ξένες εξαρτήσεις, επιρροές και επεμβάσεις για μια κοινωνία δίκαιη..."

ΓΕΛΑΣΑΜΕ MR GEORGE ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ Bilderberg;;;



ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

pasok.gr
"..που θα σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο και η αποξένωσή του από το προϊόν του μόχθου του.."

OI ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!!, ΔΙΟΤΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΣΦΕΡΑΝ ΕΠ΄ΑΜΟΙΒΗ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΩΣ.
ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ;;, ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΕΙΔΗ ΗΘΙΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟΎΣ ΤΟ "ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ" ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ OTI ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΣ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΕΝΩΣΙΤΙΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ..ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ"ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ".



ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ GREEN ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

(hindu) pasok.gr

" που θα ολοκληρώνεται πνευματικά.."

ΜΕ ΔΡΑΓΩΝΑ;;; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΩΣ ΜΑΘΗΤΗΣ;;

pasok.gr
"δίχως άγχος, χωρίς καταπίεση"

...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΧΟΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΜΑΣ, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ...


"1981: Συμβόλαιο με το Λαό)"

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ MADE IN Liberté, Equalité, Fraternité AND RUSSO;;

Το «Δώρο» των Ρότσιλντ στο Ισπανικό Λαό επειδή αντιστάθηκαν στον Τύραννο Ναπολέοντα και τους Αβράκωτους Γάλλους

Το «Ισπανικό παράδειγμα» που τσόνταραν στην  Επαναστατική Προκήρυξη «Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» οι «Συνταγματικοί» φίλοι του αλκοολικο...