24/1/10

Η Πράσινη Χούντα και οι ολοκληρωτικοί μηχανισμοί σε πλήρη δράση.

«Ομάδες μίσους» οι αντιστασιακοί δημοκρατικοί πολίτες

Μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας και της εθνικότητας των εμπρηστών στη Συναγωγή των Χανίων οι μηχανισμοί της ανοικτής κοινωνίας αναδιπλώνονται.
Η εφημερίδα Καθημερινή, (που είναι στο κόλπο), περνά στην αντεπίθεση, και κάνει λόγο για ομάδες μίσους, εφαρμόζοντας το δεύτερο μέρος του επικοινωνιακού σεναρίου.
Το Αλαφουζόλ πέφτει και πάλι με τους τόνους.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_23/01/2010_387972

«Ως ομάδα μίσους ορίζεται μια κοινωνική ομάδα που δηλώνει το μίσος της προς κάποια άλλη απλώς και μόνο βάσει του χρώματος του δέρματός της, της θρησκείας της κ.λπ. Να ξεκαθαρίσουμε ότι τέτοιες ομάδες δεν πρέπει να συγχέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις: δεν κρύβονται, εκφράζουν δημόσια μια ιδεολογία μίσους (με συγκεντρώσεις και παρουσία στο Διαδίκτυο) και συχνά εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις.
Είναι ένα ζήτημα προς διερεύνηση, αν οι φερόμενοι ως δράστες στα Χανιά είναι μεμονωμένοι αντισημίτες που ήρθαν σε επαφή με εγχώριους ή αν η επιχείρηση ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας ξένων και ελληνικών ομάδων. Στη χώρα μας πάντως έχουν εμφανιστεί νέες ακροδεξιές οργανώσεις, οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές των ομάδων μίσους».

Πρόκειται για έναν νέο όρο που πάει να λανσάρει η «ανοικτή κοινωνία». Ας τους προλάβουμε να τους ακυρώσουμε και αυτόν τον όρο! Ξεκάθαρα όπως βλέπετε μιλάνε για άτομα που εκφράζονται δημόσια και στο Ίντερνετ. Κάθε πατριωτική και δημοκρατική φωνή που ασκεί κριτική έναντι των χαφιέδων-πεμπτοφαλαγγιτών θα χαρακτηρίζεται ομάδα μίσους.
Ωραία αφορμή για λογοκρισία και φίμωση του διαδικτύου!
Ο στόχος των εμπρηστών ήταν διπλός. Και να υποστηρίξουν το λαθρονομοσχέδιο και να συνδέσουν κάθε αντίδραση με «Ομάδες μίσους».

Αυτά είναι και τα περιβόητα hate groups!

http://en.wikipedia.org/wiki/Hate_group

«A hate group is an organized group or movement that advocates hate, hostility, or violence towards members of a race, ethnicity, religion, gender, sexual orientation or other designated sector of society. http://en.wikipedia.org/wiki/Hate_group
The ADL and the SPLC maintain a list of what they deem to be hate groups, supremacist groups, and anti-Semitic, anti-government or extremist groups that have committed "hate crimes."

Παρατηρήστε το anti-Semitic δίπλα στο anti-goverment.

Διονύσης

ΥΓ:Για τα hate groups που λένε "Έλληνες είστε και φαίνεστε" θα γίνει κάτι;

Δελτίο11. Οι «χορογράφοι» περίμεναν να κάνουν λάθη οι πατριωτικές δυνάμεις και να εκτονωθεί το κίνημα κατά του λαθρονομοσχεδίου και της ισλαμοποίησης, σε τυφλές πράξεις προσωπικής βίας. Επειδή αυτό δεν έγινε, προσέλαβαν τους προβοκάτορες και οργάνωσαν μόνοι τους «επαγγελματικές», «ομάδες μίσους».
Όταν όμως ο λαός εκδηλώσει βίαια την αντίδραση του τότε θα έχουμε Επανάσταση.
Ας το έχουν υπόψη τους η ψωρο-ελίτ και η Αόρατη Χούντα.


Στη Χαφιεδοτυπία της Μάνιας και του Λαυρεντιάδη μπαράζ παραπλανητικών ψευδορεπορτάζ :

1)Κάλπες με έξτρα 266.000 ψήφους μεταναστών: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=24/01/2010&id=124447

2) «Η διαπολιτισμική δουλειά δίνει στα παιδιά μας αξίες» - Συνέντευξη της 'ηρωίδας' κας. Στέλλας για το 'θεόπνευστο' έργο της:
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=24/01/2010&id=124448

3)«Ημασταν αόρατοι για το ελληνικό κράτος»: Η ώρα των δακρύων για τα φτωχά πλην τίμια λαθρομεταναστόπουλα: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=24/01/2010&id=124449

4)Μαθήματα καλής συμπεριφοράς σε αστυνομικούς - Η Αφροδίτη του Σπύρου και οι μωαμεθανοί φίλοι της μας εξηγούν το dress-code των χώρων λατρείας των νέων Ελλήνων: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=24/01/2010&id=124450

5)Ποιος είναι ο Ελληνας σήμερα; - Ο συντάκτης του λαθρονομοσχεδίου Δημήτρης Χριστόπουλος μας αναλύει γιατί δεν είμαστε Έλληνες - http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=24/01/2010&id=124050

6)Και στην κορυφή της σημερινής ημέρας: "Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟΥ 1922:Πάντα ανεπιθύμητοι" : http://www.iospress.gr/ios2010/ios20100124.htm

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πηγή: news.in.gr
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Αθήνα: Αθώα κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο η πρώην διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, Στέλλα Πρωτονοτάριου, η οποία κατηγορήθηκε ότι παρέδιδε παράνομα σε παιδιά μεταναστών μαθήματα της μητρικής τους γλώσσα.

Η δασκάλα κάθησε στο εδώλιο μετά από καταγγελίες ότι κατά την περίοδο 2004-2007 και χωρίς την απαραίτητη άδεια της αρμόδιας διεύθυνσης, παραχωρούσε τα απογεύματα αίθουσα του δημοτικού σχολείου για να διδάσκει σε παιδιά μεταναστών τη μητρική τους γλώσσα (Αλβανικά και Αραβικά).
Στο πλευρό της κ. Πρωτονοταρίου βρίσκονται ο Σύλλογος Γονέων του 132ου Δημοτικού και άλλων σχολείων, η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ, που διοργάνωσαν συγκεντρώσεις συμπαράστασης έξω από τον χώρο των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Την ικανοποίησή της για την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής εξέφρασε η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου.

«Η δικαίωση της Στέλλας Πρωτονοτάριου, μιας Δασκάλας με κεφαλαίο Δ είναι πιο επίκαιρη παρά ποτέ, μια και η συζήτηση για την ένταξη των παιδιών των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της κυβέρνησης. Ο ρόλος των εκπαιδευτικών σε αυτή τη διαδικασία είναι καταλυτικός και η πολιτεία σήμερα είναι κοντά του» αναφέρει χαρακτηριστικά.
************************
YΓ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

"Οι «χορογράφοι» περίμεναν να κάνουν λάθη οι πατριωτικές δυνάμεις και να εκτονωθεί το κίνημα κατά του λαθρονομοσχεδίου και της ισλαμοποίησης, σε τυφλές πράξεις προσωπικής βίας. Επειδή αυτό δεν έγινε, προσέλαβαν τους προβοκάτορες και οργάνωσαν μόνοι τους «επαγγελματικές», «ομάδες μίσους»."

Αυτή είναι όλη η ουσία. Παράλληλα ψάχνουν και αφορμές να φιμώσουν το διαδίκτυο. Και τα νεοταξίτικα site μιλάνε για "ομάδες μίσους".

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτείτε τι συμβαίνει! Όλα τα κανάλια προπαγανδίζουν! Όλες οι εφημερίδες! Τα γκάλοπ ακόμα και διαδικτυακά και με ερωτήσεις "προκατ" επίσης δεν περπατάνε και αποσύρουν τις δημοσκοπήσεις μετά από λίγο! Όλα σχεδόν τα κόμματα είναι υπέρ του σχεδίου! ΜΚΟ για αυτό το σκοπό επίσης τα ίδια. Κουκουλοφόροι και Αντίφες τροοκρατούν!
Και πάλι δεν μπορούν να τα καταφέρουν. ΕΔΩ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΚΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!
Τώρα μετά την "ανοικτή κοινωνία" ρίχνουν στη μάχη και τις "ομάδες μίσους" και τον Αντισημιτισμό!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΝΟΥΝ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Που είναι οι δύο Αμερικάνοι που αναζητούνται για τον εμπρησμό.
Φυγαδεύτηκαν όπως είχε γίνει με τους δύο Αμερικανούς πράκτορες επί Παπαθεμελή.
Μήπως έχει να κάνει με τη φυγαδευσή τους η Αμερικάνικη βάση της Σούδας.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πούμε για την Σκλαβοτυπία; Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....