25/1/10

Και τώρα οι πράσινοι Κουμπάροι

Αφού υπέβαλε βιογραφικό σαν «κουμπάρος», και αφού τον διάλεξαν επειδή ηταν «κουμπάρος», ο κ. Άρης Αλεξόπουλος, τους, ανακοίνωσε, όπως είπαν, το πρωί της Παρασκευής, 22 Ιανουαρίου, ότι τους έκανε πλάκα και ότι δεν αποδέχθηκε τη θέση του νέου ειδικού γραμματέα Ανταγωνιστικότητας για προσωπικούς λόγους.

Το Μαξίμου όμως ανακοίνωσε την παραίτησή του μόλις χθες και όχι την Παρασκευή ,και αφού είχε προηγηθεί δημοσίευμα της εφημερίδας που έθετε ηθικό ζήτημα.

Ο κ. Α. Αλεξόπουλος παραιτήθηκε από την ειδική γραμματεία ανταγωνιστικότητας.
μετά από δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου που απεκάλυψε το «προσόν» του «κουμπάρου» της Λούκας Κατσέλη.

Η τοποθέτηση του νέου ειδικού γραμματέα αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Δεν διευκρίνισαν όμως, αν ψάχνουν και πάλι για γραμματέα-κουμπάρο, και τίνος;
Σπ.Χ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι φοβερό που μιλάς με πολλούς ανθρώπους και σου λένε κάτι πράγματα τού τύπου "ε, δεν μπορεί να έκλεψε ο πρωθυπουργός", "ε όχι και να πεις κλέφτη τον τάδε που είναι εκλεγμένος από τον λαό".

Συγγνώμη τί λογικές είναι αυτές;

Κλέψανε όλοι στη "σπείρα" και αποκλείεται να έκλεψε ο αρχηγός της "σπείρας"; Τον Αλ Καπόνε ποτέ δεν τον πιάσανε να κάνει κάτι ο ίδιος. Και τέλοσπάντων και αν δεν έκλεψε ο ίδιος τί σημαίνει; Είναι ο πρώτος που πρέπει να πάει φυλακή.

"Τον έχει εκλέξει ο λαός", τί βλακεία είναι και αυτή πάλι; Και τί έγινε; Δηλαδή όποιος εκλέγεται από τον λαό (και πώς εκλέγεται ε; παίρνει μία ψήφο και με τον κατάλληλο νόμο αποκτά απόλυτη πλειοψηφία) είναι υπεράνω πάσης υποψίας και μπορεί να ασκεί προεδρευομένη χούντα. Τότε προτιμώ δικτατορευομένη χούντα για να ξέρω τί πολίτευμα έχω.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 29 Απριλίου υπέβαλε την παραίτηση του ο Γούναρης

Ο Γούναρης κάλεσε το πρωί   της 28 ης Απριλίου τους βουλευτές του στα Γραφεία του Κόμματος. Προσήλθαν 147 και τον εξουσιοδότησαν να χειριστ...