11/8/13

Μνημόσυνο στο Αγιονόρι Κορινθίας

Το Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 18:30 τελείται μνημόσυνο στο Αγιονόρι Κορινθίας υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των σφαγιασθέντων υπό των κομμουνιστών. Δρομολόγιο από Άργος: Άργος - Ίναχος - Ν. Ηραίον - Προσύμνη - Λίμνες - Αγιονόρι - Ηρώο. Σημείωση: Μετά το Αγιονόρι στο τέλος του κατηφορικού δρόμου οδεύουμε ευθεία προς τα δυτικά (πινακίδα προς ηρώο).
 Η παρουσία όλων θα τιμήσει, θα υμνήσει και θα δοξάσει την μνήμην των θυσιασθέντων υπέρ βωμών και εστιών Ελλήνων πατριωτών. Δρομολόγιο από Κόρινθο: Κόρινθος - Χιλιομόδι - Κλένια - Ηρώο. Σημείωση: περίπου 6 χιλιόμετρα μετά την Κλένια αντικρίζουμε ανατολικά το Αγιονόρι και δυτικά την διακλάδωση προς Στεφάνιον. 100 μέτρα μετά την διακλάδωση προς Στεφάνιον (την οποίαν δεν ακολουθούμε), στρίβουμε δεξιά στην πινακίδα προς το ηρώο.
Υπεύθυνος εκδηλώσεως: Αλέξανδρος Αν. Τσούμπας.

ΥΓ. Ο Γεώργιος Παπανδρέου, o παππούς, ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας είπε, πέραν άλλων, δια το ΚΚΕ: «Είναι τόση η έκτασις της προδοσίας ώστε ουδέποτε το έθνος και ο λαός μας θα ανεγνώριζαν την επάνοδον των προδοτών και των εγκληματιών εις τους κόλπους του πολιτικού βίου της χώρας. Οι ηγέται της προδοσίας ουδέποτε θα εύρουν αμνήστευσιν εις την συνείδησιν του ελληνικού λαού»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΝΕΟΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΟΥ ΠΟΛΩΝΟΥ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΣΚΥΛAΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Χθες λίγο μετά τις 19:00 συνελήφθη ο Πολωνός, ο οποίος κατηγορείται ότι το πρωί του Σαββάτου άρπαξε από το Ολυμπιακό Χωριό στους Θρακομακεδόνες μια σκυλίτσα μέσα από την αυλή του σπιτιού στην οποία ζούσε και στη συνέχεια τη βίασε!

Τον δράστη εντόπισε και συνέλαβε η Αστυνομία μετά από σχετική καταγγελία, αφού η γυναίκα που φρόντιζε το ζώο κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του παλιού λευκού Toyota Corolla με το οποίο μετέφερε το σκυλί και επικοινώνησε με εκπροσώπους φιλοζωικών σωματείων ζητώντας βοήθεια, αφού το σκυλί δυόμιση ώρες μετά την απαγωγή του επέστρεψε σπίτι του με αιμορραγία.

Ο άνδρας Πολωνικής καταγωγής, όπως πληροφορηθήκαμε, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι πήρε τον σκύλο «για να τον πάει βόλτα» αλλά αρνήθηκε ότι τον βίασε.

Τρεις γυναίκες η Μάρθα Πουλτίδου με την Σταυρούλα Ζερβού και την Ιζαμπέλα Χιλμάρ χθες μόλις πληροφορήθηκαν την κατάσταση της σκυλίτσας, έτρεξαν επί τόπου την πήραν και την μετέφεραν στο κτηνιατρείο της Νατάσας Καλογεροπούλου στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

Εκεί η κα Καλογεροπούλου διαπίστωσε ότι το ζώο υπέφερε από θλάση μαλακών ιστών και πως ο τράχηλος (αφού το σκυλί ήταν θηλυκό) ήταν ανοιχτός. Αν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που έγιναν, θα βγουν αύριο όλοι γνωρίζουν ότι ο τράχηλος ενός σκυλιού είναι ανοιχτός μόνο αν έχει ζευγαρώσει.

Και οι σκυλίτσες ζευγαρώνουν μόνο σε περίοδο οίστρου. Το ζώο, όπως εξήγησε η κτηνίατρος στους αστυνομικούς, δεν ήταν σε οίστρο και προφανώς η αιμορραγία στο αιδοίο της ήταν αποτέλεσμα βιασμού!

Ο άνδρας αναμένεται να δικαστεί αύριο 11:30 στο πλαίσιο του αυτοφώρου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στο Κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων και φιλοζωικές οργανώσεις στην Αττική έχουν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στο σημείο.

Όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Μάρθα Πουλτίδου – που έκανε και την σχετική καταγγελία εναντίον του δράστη – η κτηνίατρος ήταν καταπέλτης εναντίον του και από τον εισαγγελέα ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση ώστε να ελεγχθεί αν όντως είναι αυτός που βίασε το σκυλί. Θυμίζουμε ότι ο νόμος 4039/2012 απαγορεύει την κτηνοβασία.

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23044:2013-08-12-13-29-18&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Ανώνυμος είπε...

Νεωτεραι πληροφοριαι

εγκυος η σκυλα ! θα γεννησει χιμπατζη μπασκεμπολιστα!

εντος αυγουστου ο πολιτικος γαμος πολωνου και σκυλας.

ενεργος κουμπαρος ο τατσοπουλος !ευτυχεις δηλωνουν οι αντιρατσιστες δημαρχοι (μονον της ελευθερες ωρες των) 5 μεγαλων πορνοπολεων της χελ-λαδος.

υπουργειον δικαιοσυνης και κινησις εναντια στον ρατσισμο στον αφγανο πρωκτο με φουντα.

"δικαιωμα οχι μονο της πουστιας αλλα και καθε σκυλας στο γαμο και το νυφικο ,ερχεται νομος για την υιοθεσια κροκοδειλων απο ζευγαρια κτηνοβατων"

ο γαμος στην τηλο πριν πεθανει κανενας δημαρχος ,ζωντανη αναμεταδοση απο τον γκαρντιαν και τσανελ 4 σημιτης και μπλερ θα αλλαξουν kipa στο ζευγος

εντολοδοχος πρωθυπουργευων Σαμαρελλος :

"TO ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και θα παρει ιθαγενεια και δυο μπουκαλες ελληνικον αιμα δωρο"

και υπεξ δημοσιων σχεσεων κατηργημενου εθνους Βενιζελάς

΄'εδωσα εντολη στην σαχλεχ και τον αλεβι να ετοιμασει αντιαντικτηνοβατικο νομοσχεδιο ,το τοξο θα προστατευσει τις ευπαθεις σκυλες, ισοτης των σκυλων και πασων των συνταγματικων κτηνων "