13/8/13

Κρίσις γαρ

Οι τράπεζες στην Ευρώπη 
έκλεισαν 20.000 υποκαταστήματα

Σύμφωνα με έκθεση της Deutsche Bank οι τράπεζες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκλεισαν στο διάστημα 2009 – 2012 περίπου 20.000 υποκαταστήματα για να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος.
Άλλωστε οι καταναλωτές του ΑΥΡΙΟ στην Ευρώπη «προτιμούν» να πάρουν δάνεια τηλεφωνικώς ή από το Διαδικτύο. Οπότε και οι Τράπεζες περνάνε στην «εξ αποστάσεως» εξυπηρέτηση των «πελατών», που στοιχίζει 60% λιγότερο και μπορεί να εξοικονομήσει για τις τράπεζες 15- 20 δις ευρώ ετησίως.

Στην Ιαπωνία στο δεύτερο τρίμηνο του 2013 το ΑΕΠ αυξήθηκε μόνο κατά 0,6%. κάτι που δείχνει ετήσια ανάπτυξη 2,6%. Κατά το πρώτο τρίμηνο, μετά το θετικό σοκ της προσφοράς Γιεν , η ιαπωνική οικονομία αναπτύχθηκε κατά 4,1%.

Στη Ρωσία ο υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξέι Γιουλιουκάγιεφ παραδέχθηκε ότι η ρωσική οικονομία βρίσκεται σε επιβράδυνση. Η πρόβλεψη για την ανάπτυξη της ρωσικής οικονομίας το 2013 ήταν 3.6%, αλλά αναθεωρήθηκε στο 2,4%, ενώ ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Αντρέι Μπελοούσοφ πρόβλεψε ότι τελικά η ανάπτυξη της ρωσικής οικονομίας το 2013 θα είναι μόλις 1.7% και ότι από το τέλος του χρόνου θα εισέλθει σε ύφεση. από φέτος. Ο Γιουλιουκάγιεφ που ανέλαβε τον Ιούνιο απάντησε στον προκάτοχό του: «Δεν υπάρχει ύφεση. Και δεν θα υπάρξει».

Εδώ, σε εμάς, η ύφεση συνεχίζεται ακάθεκτη. Το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) συρρικνώθηκε κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2013 στα 40,9 δισ ευρώ. Σε ποσοστό η ύφεση ήταν 5,1% πολύ πέρα από τις προβλέψεις Τομσεν-Σουρνάρα-Σταϊκούρα κλπ για -4,2% σε ετήσια βάση.
Ο «στόχος» του Μεσοπρόθεσμου για ύφεση 4,2% και για επιστροφή στην ανάπτυξη από το τέλος του χρόνου είναι απλά ένα κακό ανέκδοτο.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟΝ ΤΗΣ ΕΔΤ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΜΟΥΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

https://twitter.com/ErtSocial/status/367724932488114178/photo/1



κοιτα εδω χατζαρα τι ανεβασαν τα μορμολυκια που νεμονται το κτιριο της ερτ.

καποιος λουκουμας με αντιρατσιστικη νευρωση ηθελε να κανει πνευμα συνδυαζοντας την νευρωση του με την ερτ και ωριστε ο λουκουμας ετοιμος!



το σκοταδι που δεν φοβουνται τα παιδια λεει.


μια λευκη και ενας νεγρος παιδια ποζαρουν ,το σκοτος ειναι προφανως οι λευκοι που φοβουνται το αραπικο σκοτος που ειναι ομως και σκοτος της ερτ αρα σκοτος στην ερτ σκοτος και ο ρατσισμος και τρια καρυδια τουμπανο στο θολωμενο τους μυαλο ανακατα...

μενει τωρα να ζητησουν και ασυλο και τριψηφιο για καταγγελιες οι της ερτ αλα λαθρο ντεντε.


βεβαια η ερμηνεια ειναι και αλλιως τα παιδια που δεν φοβουνται το νεγρο δηλ το κατραμι σκοταδι...

πειτε μου τωρα αυτη η αντιρατσιστικη προπαγανδα που κολλαει στην ερτ;

Ανώνυμος είπε...

οι φιλελληνες του υγειας λεει θα βαλουν θα επαναφερουν τελος παντων θα πληρωνει καθε ελλην στα ιατρεια ενα εισιτηριο εισοδου

φυσικα οι λαθρο τουριστες των 2 εκατομμυριων βοδιων που μαζεψε εδω η παγκοσμιοποιηση τα χαμηλα μεροκαματα και οι μεταρρυθμιστες της δεν θα πληρωνουν ο υπουργος τους εξαιρει ,πατριωταρος ετσι καποτε ελεγε στον πλευρη οτι ονειρευεται και την Πολιν.

τωρα θα χασουμε και την κυψελη απο τους μαυρους ποια πολι.


αλλωστε το χαρατσι στο νοσοκομειο θα πληρωνεται για να καλυπτει το κοστος του αλλοδαπου λαθρο τουριστα.

πληρωνε μαλακα ελληνα τους λαθρο τουριστες αφου δεν βαζεις μυαλο.

και περιμενε να σου κανουν αυτοι και το χρυσο αυγο που τους ταιζεις και πληρωνεις το λογαριασμο σε τεμπεληδες που σου πασαρουν οι εχθροι σου να σε εξουθενωσουν αφου μυαλο δεν εχεις να σκεφτεις.

αμ ο αλλος στον κολωνο ο ρασοφορος ταιζει απο τους μαλακες ελληνες ολο το συρφετο των ξενων αδεσποτων στην κιβωτο λεει του κοσμου.


και δωστου επαινους τα κωλοκαναλα και κορδωνονται οι μαλακες οι ελληνες.ειναι και ευτυχεις και οι κοπανοι!

βρε μαλακες τι κανει αυτος εχετε καταλαβει ; ταιζει τα αλλοδαπα φιδια που οταν ενηλικιωθουν θα σηκωθουν στον κορφο σας και μαυρα φιδια τοτε θα σας φανε μαλακες !

ποιο μαλακα και αφελη λαο απο τουτους εδω δεν ματαειδα

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΚ ΕΑ ΜΕ ΑΦΟΔΕΥΕΙΝ ΤΟ ΤΟΥ ΧΩΜΟΥΝΙΔΗ ΣΥΓ-ΓΡΑΦΙΚΟΝ ΦΡΟΚΑΛΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Ουτε μια μερα στο στρατο ΠΕΛΑΤΑΡΕΣ

μονο εμεις στο στρατο ωστε μια μερα με ανεση και γνωση να σας κοψουμε τα λαρυγγια ΠΕΛΑΤΑΡΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Χαμός στη Κέρκυρα συνάντηση εβραϊκής κορυφής!!

Στο νησί του λόρδου Ρότσιλντ κατέφθασαν οι περιούσιοι υπάλληλοι..

Στην Κέρκυρα Τσίπρας, Δένδιας και Τέντες

http://www.corfupress.com/v3/politiki/33133-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82,-%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ....

ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΧΡΕΟΚΩΠΗΤΟ ΜΕΓΚΑ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ


ΦΩ-ΝΑ-ΞΤΕ ΤΟ ΖΟΛΩΤΑ !

ΦΩ-ΝΑ-ΞΤΕ ΤΟ ΖΩΛΩΤΑ !



ΖΩ-ΛΩ-ΤΑ ΖΩΛΩΤΑ ΖΩΛΩΤΑ αααα !


ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΧΡΕΟΚΩΠΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ !


Ανώνυμος είπε...

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ....

ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΧΡΕΟΚΩΠΗΤΟ ΜΕΓΚΑ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ


ΦΩ-ΝΑ-ΞΤΕ ΤΟ ΖΟΛΩΤΑ !

ΦΩ-ΝΑ-ΞΤΕ ΤΟ ΖΩΛΩΤΑ !



ΖΩ-ΛΩ-ΤΑ ΖΩΛΩΤΑ ΖΩΛΩΤΑ αααα !


ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΧΡΕΟΚΩΠΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ !


Ανώνυμος είπε...

EKTAKTO ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!

ΝΕΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΤΟΥ ΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΤΕΙΧΗ!


ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ !KINHΤΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ!!!


Απλοποίηση των διαδικασιών νομιμοποίησης των μεταναστών φέρνει ο νέος Κώδικας Μετανάστευσης.



Ευκολότερη πρόσβαση στο καθεστώς του επί «μακρόν διαμένοντος» που θα επιτρέπει στον αλλοδαπό να αναζητήσει δουλειά , μείωση στις κατηγορίες των αδειών διαμονής από 50 σε 19, αλλά και ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα παιδιά των μεταναστών προβλέπονται στον νέο νόμο που μελετάται.

Με αυτόν τον τρόπο, η δικομματική κυβέρνηση επιθυμεί να ξεπεράσει τον σκόπελο του νόμου περί ιθαγένειας, που είχε προκαλέσει τριγμούς στο προηγούμενο σχήμα και να εξασφαλίσει τη συναίνεση και την ψήφο των κυβερνητικών βουλευτών.

Τον νέο κώδικα μετανάστευσης αναμένεται να φέρει στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Για το επίμαχο νομοσχέδιο είναι ενήμερο το ΠΑΣΟΚ διά του αναπληρωτή υπουργού Λ. Γρηγοράκου, ενώ τοπικά το «πράσινο φως» αναμένεται και από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι επιτελείς πιστεύουν ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα έχει διαφωνίες, αφού το σκαρίφημα του νομοσχεδίου συμπεριλαμβάνει τις απόψεις που κατά καιρούς έχουν διατυπώσει. Στόχος όμως των ιθυνόντων είναι στο νομοθέτημα αυτό να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου.

Όσα παιδιά γεννιούνται στη χώρο μας ή όσο πηγαίνουν σχολείο θα λαμβάνουν άδεια επί μακρόν διαμένοντος . Με αυτόν τον τρόπο, το πρόβλημα της ιθαγένειας ξεπερνιέται Σύμφωνα με αυτόν, όσοι έχουν μακροχρόνιες εθνικές άδειες παραμονής θα μπορούν να λάβουν την άδεια επί μακρόν διαμένοντος .

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΔΙΧΩΣ ΕΝΣΗΜΑ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!

To καθεστώς αυτό χαρακτηρίζεται από τους συντάκτες του νομοσχεδίου ως επαναστατικό , αφού πολλά είναι τα παράπονα από όλες τις πλευρές ότι οι μετανάστες εγκλωβίζονται στην Ελλάδα της κρίσης, όπου δεν μπορούν να βρουν δουλειά, γεγονός που τελικά τους στοιχίζει και την ανανέωση της άδειας διαμονής τους που εξαρτάται μέχρι σήμερα από τα ένσημα. Και αυτό αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο, αφού η άδεια αποσυνδέεται από τα ένσημα και εξαρτάται απλώς από το βιβλιάριο υγείας.

Στο ίδιο πνεύμα και η ανανέωση της άδειας για τις οικογένειες, που μέχρι σήμερα προαπαιτούσε εισόδημα το λιγότερο 10.200 ευρώ, διευκολύνεται, αφού η συγκεκριμένη διάταξη καταργείται!!!


http://www.real.gr/

Ανώνυμος είπε...

επισης ο βενιζελος θελει πριν τις εκλογες να ελληνοποιησει 150.000 αλλοδαπους εποικους ωστε να εξασφαλισει με τις ψηφους αυτες τον ελεγχο του εκλογικου αποτελεσματος και την εισοδο του πασοκ στην βουλη με το 3 τα εκατο!

Ανώνυμος είπε...

οι καταναλωτές του ΑΥΡΙΟ στην Ευρώπη «προτιμούν» να πάρουν δάνεια τηλεφωνικώς ή από το Διαδικτύο


οι μαλακες του σημερα και του αυριο θα επιστρεφουν ομως τα δανεια με τοκο στο χερι του τραπεζιτη και οχι με το τηλεφωνο η το κομπιουτερ ....