13/8/13

Έγκυος η σκύλα* ! Θα γεννήσει χιμπατζή μπασκετμπολίστα!

Συνελήφθη ο Πολωνός, ο οποίος κατηγορείται ότι το πρωί του περασμένου Σαββάτου άρπαξε από το Ολυμπιακό Χωριό στους Θρακομακεδόνες μια σκυλίτσα μέσα από την αυλή του σπιτιού στην οποία ζούσε και στη συνέχεια τη βίασε!

Νεώτεραι πληροφορίαι!
Έγκυος η σκύλα !
Θα γεννήσει χιμπατζή μπασκετμπολίστα!

Εντολοδόχος πρωθυπουργεύων Σαμαρελλος :
«TO ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΙΜΑ ΔΩΡΟ».

Εντός του Αύγουστου στην Τήλο ο πολιτικός γάμος Πολωνού και Σκύλας. Ζωντανή αναμετάδοση από τον Γκαρντιαν και Τσανελ 4. Ενεργός κουμπάρος ο Τσατσοπουλος !

Σημίτης και Μπλερ θα αλλάξουν kipa στο ζεύγος . Ευτυχείς δηλώνουν οι αντιρατσιστές δήμαρχοι (μόνον της ελεύθερες ώρες των) 5 μεγάλων πορνοπόλεων της χελ-λαδος.

-Υπουργείον Δικαιοσύνης και Κίνησις ενάντια στον ρατσισμό στον Αφγανό πρωκτό με φούντα: 
«Δικαίωμα όχι μόνο της Πουστιάς αλλά και κάθε Σκυλας στο γάμο και το νυφικο. Έρχεται νόμος για την υιοθεσία κροκοδείλων από ζευγάρια κτηνοβατών».

-Υπεξ δημοσίων σχέσεων κατηργημενου εθνους Βενιζελάς:
«έδωσα εντολή στην Σαχλεχ και τον Αλεβι να ετοιμάσει αντιαντικτηνοβατικό νομοσχεδιο ,το τοξο θα προστατεύσει τις ευπαθείς σκυλες, ισότης των σκυλων και πασων των συνταγματικων κτηνών "

Περίληψη προηγουμένων

Συνελήφθη ο Πολωνός, ο οποίος κατηγορείται ότι το πρωί του περασμένου Σαββάτου άρπαξε από το Ολυμπιακό Χωριό στους Θρακομακεδόνες μια σκυλίτσα μέσα από την αυλή του σπιτιού στην οποία ζούσε και στη συνέχεια τη βίασε! Ο άνδρας Πολωνικής καταγωγής, όπως πληροφορηθήκαμε, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι πήρε τον σκύλο «για να τον πάει βόλτα» αλλά αρνήθηκε ότι τον βίασε. Το ζώο, όπως εξήγησε η κτηνίατρος στους αστυνομικούς, δεν ήταν σε οίστρο και προφανώς η αιμορραγία στο αιδοίο της ήταν αποτέλεσμα βιασμού! Όπως εξήγησε η Μάρθα Πουλτίδου – που έκανε και την σχετική καταγγελία εναντίον του δράστη – η κτηνίατρος ήταν καταπέλτης εναντίον του και από τον εισαγγελέα ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση ώστε να ελεγχθεί αν όντως είναι αυτός που βίασε το σκυλί. Θυμίζουμε ότι
ο ρατσιστικός νόμος 4039/2012, απαγορεύει την κτηνοβασία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σπύρο, τα είπες όλα.Τί σχόλιο να γράψουμε;

Odysseas