31/8/13

Ο Πουτιν μίλησε

Ο Ανόητος Ομπάμα και ο Ψευτης Κέρι

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά την επίσκεψή του στο Βλαδιβοστόκ μίλησε προς τους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στην συριακή κρίση και είπε το αυτονόητο : «Είναι απόλυτη ανοησία, το να μιλάει κανείς για χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση της Συρίας, ενώ έκαναν επίθεση οι δυνάμεις του συριακού στρατού», και πρόσθεσε: «Εάν υπάρχουν αποδείξεις για τη χρήση χημικών όπλων – αυτές πρέπει να προσκομιστούν. Οι ΗΠΑ πρέπει να παρουσιάσουν τις αποδείξεις για τις οποίες μίλησαν χθες στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.Εφόσον δεν προσκομίζονται, δεν υπάρχουν».

Ο Ρώσος πρόεδρος κάλεσε τον ανόητο Ομπάμα , «πριν λάβει την απόφαση για πλήγμα κατά της Συρίας», «να θυμηθεί τις επιχειρήσεις που διεξήγαγαν οι ΗΠΑ σε διάφορες περιοχές του κόσμου, και οι οποίες δεν έλυσαν τα προβλήματα». «Απευθύνομαι στον πρόεδρο Ομπάμα ως έναν άνθρωπο που έχει βραβευτεί με το Νόμπελ Ειρήνης: Σκέψου τα μελλοντικά θύματα στη Συρία», είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, είπε ακόμα ότι «το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα μετά τις κατηγορίες κατά της κυβέρνησης της Συρίας για χρήση χημικών όπλων, δεν είχε καμία συνομιλία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα», και τόνισε ότι, η Σύνοδος Κορυφής των χωρών της ομάδας των G20 που θα πραγματοποιηθεί στις 5 - 6 Σεπτεμβρίου στην αγία Πετρούπολη, θα μπορούσε να γίνει το φόρουμ για ευρύτατες συζητήσεις του συριακού προβλήματος. « Ελπίζω ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα βρίσκεται μεταξύ των συμμετεχόντων. Αναμφίβολα, θα έχουμε τη δυνατότητα με τόσο ευρεία σύνθεση να συνομιλήσουμε, μεταξύ των άλλων, και για το συριακό πρόβλημα», είπε ο Πούτιν.

Όμως ,μια μέρα πριν την αγία Πετρούπολη, στη δύση του ήλιου της 4ης Σεπτεμβρίου 2013, αρχίζει το νέο εβραϊκό έτος (5774). Οπότε οι ΗΠΑ μπορεί να κάνουν μια "εορταστική επίθεση" στη Συρία για την εβραϊκή πρωτοχρονιά.
Εάν ρίξουν τα «βαρελότα», λογικά δεν θα πάει ο Ομπάμα στην αγία Πετρούπολη. Εάν όμως αποφασίσουν να περιμένουν 2 εβδομάδες για το πόρισμα του ΟΗΕ, τότε πιθανότατα δεν θα γίνει τίποτα.

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν είπε από το Βλαδιβοστόκ, oτι μια στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία θα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους αντάρτες στον αγώνα τους κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Άσαντ με τη βοήθεια σύγχρονων όπλων, και σημείωσε πως δεν πρέπει να χορηγούνται ούτε όπλα στους αντάρτες, ούτε να τους εκπαιδεύουν στη χρήση σύγχρονων οπλικών συστημάτων. «Η διέξοδος είναι μία: να χτυπήσουν μόνοι τους. Αν συμβεί αυτό, θα είναι άκρως θλιβερό», είπε ο Πούτιν, που πρόσθεσε ότι η Ρωσία αν υπάρξουν αποδείξεις για τη χρήση από τη Δαμασκό Χημικών όπλων, θα λάβει μέρος σε μια συλλογική επεξεργασία των μέτρων αντίδρασης.

Η Μόσχα επιμένει πάντως ότι σύμφωνα με τις φωτογραφίες από τους δορυφόρους, από το διάστημα, οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από περιοχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εβραϊκή πρωτοχρονιά
αρχίζει με την πρώτη δύση
του Ήλιου στην Ιερουσαλήμ,
μετά τη χρονική
στιγμή μιας Νέας Σελήνης
(του 30ημέρου ~4 Σεπτ. με
~3 Οκτ.).

Φέτος 2013 αρχίζει λαθεμένα
με τη δύση του Ήλιου τής 4ης
Σεπτ.

Όμως,Θα έπρεπε να άρχιζε με
τη δύση του ήλιου τής 5ης Σεπτ.,
αφού η χρονική στιγμή τής
Νέας Σελήνης είναι στις
14.36 θερινή ώρα Ελλάδας-Κύπρου-
Συρίας-Ισραήλ τής 5ης Σεπτ.2013 (από ιστότοπο ΝASA).

Το εβραϊκό ημερολόγιο
είναι ανακριβές !

Ανώνυμος είπε...

«Όμως ,μια μέρα πριν την αγία Πετρούπολη, στη δύση του ήλιου της 4ης Σεπτεμβρίου 2013, αρχίζει το νέο εβραϊκό έτος (5774). Οπότε οι ΗΠΑ μπορεί να κάνουν μια "εορταστική επίθεση" στη Συρία για την εβραϊκή πρωτοχρονιά.
Εάν ρίξουν τα «βαρελότα», λογικά δεν θα πάει ο Ομπάμα στην αγία Πετρούπολη. Εάν όμως αποφασίσουν να περιμένουν 2 εβδομάδες για το πόρισμα του ΟΗΕ, τότε πιθανότατα δεν θα γίνει τίποτα.».
Συμφωνώ.
Και η «εορταστική επίθεση» δεν είναι ανάγκη να είναι ανήμερα
της εβραιοπρωτοχρονιάς.
Και 4 μέρες πριν ή μετά είναι
μέσα στα χρονικά όρια της «εορταστικότητας»...

Ανώνυμος είπε...

Η Συρία θα πάθει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ό,τι και η Σερβία...

Η Ρωσία θα εγκαταλείψει -για να μη γράψω ΠΡΟΔΩΣΕΙ- τη Συρία όπως έκανε και με τη Σερβία!

Όσο για τις Μαγκιές του Πού(σ)τιν...

Έχει τα κότσια να κατεβάσει το στόλο του στη Μεσόγειο και να πει στους Αμερικανο-Σιωνιστές "Φύγεται αλλιώς θα ξεκινήσει πόλεμος!";

Τα ίδια έκαναν,
ή μάλλον δεν έκαναν, οι Ρώσοι με την Σερβία/Κόσσοβο!

Άφησαν τους Αμερικανο-Σιωνιστές να κάνουν ό,τι θέλουν!