3/8/13

Κουράγιο! Στο βάθος του τούνελ υπάρχει μπόρα

του Σπύρου Χατζάρα

Αύγουστος και καύσωνας. Η Εβραιοκρατία είναι εδώ. Και η διαχρονική αμερικανοκρατία που μας εκχωρεί στους Τούρκους. Η Ολυμπιακή του Ωνάση γίνεται Τουρκ Χαβά Γιολαρί. Ο ''kosher'' Avraamόπουλος υπέγραψε στην Ουάσιγκτον μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ του Εβραϊκού Μουσείου Μνήμης Ολοκαυτώματος και του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Ο «μην με αλλάξετε εγώ είμαι το παιδί σας», μεσιέ Αντωνάκης θα πάει και αυτός να πλύνει τις σκάλες του Λευκού Οίκου, για να δείξει ότι είναι πρόθυμος για όλα.

Επομένως πρέπει με 800 λέξεις να βγούμε ένα βήμα μπροστά από το χαζό λαγό που καταπίνει με τις φούχτες «αλαφουζόλ». Ο τόπος μας βουλιάζει. Και βουλιάζει γρήγορα. Οι «θυσίες» οδηγούν σε άλλες θυσίες. Το κραυγάζουν οι χιλιάδες αυτοκτονίες των απελπισμένων Ελλήνων. «Ανάπτυξις» ΓΙΟΚ, παρά τα 17 εκ. τουρίστες. Βέβαια, εμείς τα είχαμε γράψει, αλλά τώρα τα ομολογούν και τα «παιδιά του ΔΝΤ» και οι παλιοί φίλοι του κ. Στουρνάρα στον ΙΟΒΕ.

Η συρρίκνωση του ελληνικού ΑΕΠ θα συνεχιστεί για πέμπτο έτος το 2013 και θα είναι μεγαλύτερη και από τις κακές προβλέψεις του ΟΟΣΑ. Θα φθάσει στο 5% και κατά συνέπεια, η ανεργία θα ανέλθει στο 30 %. Το 98% των Ελλήνων χαρακτηρίζουν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας «μαύρη» , το 78% θεωρούν ότι τα πράγματα είναι « πολύ άσχημα», και το 68% παρά το τηλε μπαράζ αισιοδοξίας , θεωρούν ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

Οι χιλιάδες μεταρρυθμιστικές απολύσεις είναι μπροστά μας. Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση , χτυπάει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πισώπλατα , και δολοφονικά, με σκοπό την υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας .
Την ίδια ώρα τα χαζά πρόβατα περιμένουν από τους «πράκτορες» και τα διάφορα δεξιά και αριστερά ανθελληνικά ασπόνδυλα του συνταγματικού τόξου που καλοπερνάνε σερνόμενοι στα τέσσερα, να δείξουν μπόι και να παίξουν άμυνα.

Η προδοσία της Κύπρου δεν τους δίδαξε τίποτα. Ούτε η προδοσία της Μικράς Ασίας. Ούτε η προδοσία με την Goldman Sahs. Οι προδότες είναι παντού. Στα υπουργεία, στα κανάλια, στις τράπεζες, στον Στρατό, στην Εκκλησία.

Οι χαζοί περιμένουν να δουν από την τηλεόραση το φως στην άκρη του τούνελ, ενώ οι μεν αριστεροί τους φωνάζουν «απεργήστε, διαδηλώστε, φωνάξτε, τσιρίξετε, αλλά πληρώστε τους φόρους κορόιδαααα!», οι δε δεξιοί αντιλέγουν, 
« κάντε υπομονή κάντε κουράγιο, και πληρώστε φόρους κορόιδαααα!».

Πρέπει επομένως με τις λίγες κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε να αναλάβουμε την πρωτοβουλία, για να απαλλαγούμε από την ιουδαϊκή κατοχή.
Η κατάρρευση της κυβερνήσεως των ανθελληνικών ασπόνδυλων του συνταγματικού τόξου , και η ανατροπή της Τρόικας-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, δεν θα γίνει με διαδηλώσεις και απεργίες που μας συνιστούν οι επαγγελματίες αριστεροί, ούτε με τη ρίψη μολότωφ και δακρυγόνων. 
Θα προκληθεί από την άρνηση των πολιτών να πληρώσουν τα συνεχή και αυξανόμενα φορολογικά χαράτσια. Άλλωστε στην Κατοχή κανένας δεν πλήρωνε φόρο εισοδήματος στις Αρχές Κατοχής .
Κανένας πατριώτης και κανένας ορθόδοξος Χριστιανός, δεν πρέπει να τους πληρώσει φόρους. Δεν θα χρησμοδοτούμε τους Θεομάχους.

Για να ανατραπεί η κυβέρνηση των ανθελληνικών ασπόνδυλων, για να φύγει η Τρόικα και το ΔΝΤ, για να ανακτήσουν οι Έλληνες την Εθνική τους Ανεξαρτησία, και για αποκαταστήσουμε τη λαϊκή Κυριαρχία, το πρώτο βήμα είναι η μη πληρωμή των φόρων. Η φορολογική επανάσταση. Έτσι θα σωθεί η Ελλάδα και θα επιβιώσουν οι Έλληνες.

Βέβαια ανεξάρτητα από το εάν μπορούν να συνεργαστούν ή όχι θα πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις που επιδιώκουν μια διαφορετική Εθνική πορεία να δώσουν πολιτικές εγγυήσεις στον μέσο έλληνα ότι αμέσως μετά τις εκλογές , θα αρθούν οι κατασχέσεις και θα διαγραφούν όλα τα πρόστιμα.

Σε αυτή την Εθνική Συμφωνία στο κοινωνικό επίπεδο θα μπορούσαν να μετάσχουν, εθνικές δυνάμεις από την Εκκλησία , ο ΛΑΟΣ, το Εθνικό Μέτωπο, ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και πάνω από όλα φυσικά η Χρυσή Αυγή, που όμως «ζει στον κόσμο της», με πολιτική για το χθες του ελληνισμού και όχι για το αύριο, και η οποία συμπλέκεται ακόμα με τους Αντίφα, αλλά δεν καθοδηγεί προς την έξοδο από το τούνελ της παγκόσμιας τραπεζιτικής Χούντας τον ελληνικό λαό.

Μιλάω για μια Εθνική Συμφωνία σε κοινωνικό επίπεδο για την ανατροπή της κυβέρνησης και να πάμε σε εκλογές και όχι για έναν εθνικό εκλογικό συνασπισμό που αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολος αν όχι αδύνατος.
Σε αυτές τις εκλογές ο πολίτης θα ακούσει και θα διαλέξει ποιους και ποιόν θα εμπιστευτεί για τη νέα εθνική πορεία, που πρέπει να περιλαμβάνει την ανάκτηση από τη Δημοκρατία του λαού του ελέγχου των Κεντρικών Τραπεζών και του εκδοτικού προνομίου.
Το νόμισμα είτε ευρώ είτε δραχμή θα ανήκει στο Έθνος και τον Λαό και όχι στη Φάρα των Ιουδαίων τραπεζιτών. Η Δημοκρατία του Λαού πρέπει να είναι κάτι σαν τη δικτατορία του προλεταριάτου. «Πλέρια» δημοκρατία για κάθε τίμιο Έλληνα και σκληρή δικτατορία για τους λαθραίους και την «αριστερή Πανούκλα», συφιλιδικών, Πούστηδων, πρεζάκηδων, Ρουφιάνων, Τραπεζιτών, μαφιόζων και Κλεπτών.
Και επειδή πρέπει να δίνουμε ελπίδα στους απελπισμένους λόγω καύσωνος, το μήνυμα των διακοπών είναι: Κουράγιο! Στο βάθος του τούνελ έρχεται μπόρα , τον Σεπτέβριο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες, μέχρι εκεί που μιλάς για εκλογές! Αν δεν σου έμαθαν κάτι τόσα χρόνια διχασμού και διαχωρισμού των Ελλήνων απο τα Κόμματα, αν συμφωνείς με το ξεπούλημα της Δημοκρατίας στο βωμό των εκλογών, τότε δεν έχεις ιδέα απο Δημοκρατία φίλε μου!! Το πρόβλημά μας είναι κατ εξοχήν πολιτικό! Αν δεν αλλάξει η "κΥνοβουλευτική δημοκρατία" που βολεύει τους κρατούντες και τα τσιράκια τους για να μας έχουν στο χέρι, χαθήκαμε!!! Εκτός κι αν δεν ξέρεις οτι αυτό το πολίτευμα το εφηύραν αυτοί που πολεμάς για να μπορούν να μας εξουσιάζουν καλύτερα...Αρχηγικό κόμμα σου λένε και αγοράζουν τον αρχηγό! Τι αγοράζουν δηλ; Το Κόμμα!! Εκλογές σου λένε μετά και τελείωσε η ιστορία!! Στην αληθινή δημοκρατία όμως, εκλογές δεν υπήρχαν, ούτε κόμματα! Υπήρχαν οι άριστοι που κυβερνούσαν ΔΙΑ ΚΛΗΡΟΥ!!! Αυτά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗΣ.

http://antistasitora.blogspot.gr/2013/07/blog-post_30.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗΣ
http://antistasitora.blogspot.gr/2013/07/blog-post_30.html