4/12/17

Πώς συνέλαβαν τον Σερβοκροάτη με τα 136 κιλά κοκαΐνης ;


«Η αστυνομία μέσω μιας ανώνυμης καταγγελίας που έφτασε πριν από 20 ημέρες στη δίωξη Ναρκωτικών κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση», μας ενημέρωσαν οι πρωτορουφιάνοι.

Η «πηγή», μιλούσε αμερικάνικα.

 Η Σερβική αστυνομία, «μέσω της ιδίας ανώνυμης καταγγελίας», έκανε  χθες και προχθές  139 συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων. Συνελήφθησαν  κγια ατοχή και εμπορία ναρκωτικών 96 ύποπτοι με 128,5 κιλά διάφορων  ναρκωτικών, ενώ και βρέθηκαν  επτά εργαστήρια κατασκευής διαφόρων συνθετικών ναρκωτικών.  Για παράνομης κατοχής όπλων συνελήφθησαν 43 άτομα .Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14,5 κιλά εκρηκτικών, εκτοξευτές ρουκετών, 56 τυφέκια, 36 πιστόλια και έξι βόμβες.

Προηγουμένως, με αμερικανικό συντονισμό,  Σέρβοι και Σκοπιανοί, έπιασαν τον βασιλιά της αμφεταμίνης Μίλαν Ζαρούμπιτσα. 
Η αμερικανική δίωξη Ναρκωτικών, (DEA), η σερβική αστυνομία και οι Σκοπιανοί σε κοινή επιχείρηση εντόπισαν εργαστήρια «συνθετικών ναρκωτικών» και συνέλαβαν τον θεωρούμενο « βασιλιά των συνθετικών ». Η έδρα της βιομηχανίας ήταν στο Τέτοβο.
Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 300 κιλά χαπιών αμφεταμίνης σύμφωνα με τον Σέρβο υπουργό, ή 125 κιλά σύμφωνα με τον Σκοπιανό.
Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες σε δύο τοποθεσίες στο Τέτοβο και σε πέντε στα Σκόπια, και συνελήφθησαν έξι άτομα.

Εργαστήριο βρέθηκε και στη Σερβία. όπου συνελήφθησαν και άλλοι επτά κατηγορούμενοι για την πώληση των ναρκωτικών.
«Η δράση αυτή πιθανώς θα συνεχίστεί στην τουρκική επικράτεια», δήλωσε ο Σέρβος Υπουργός Εσωτερικών Νεμπόισα Στεφάνοβιτς.


Επιμύθιο;
Το Καρτέλ του Κράτους Δικάιου εξοντώνει τους "μικρομεσαίους" και τον «ελεύθερο ανταγωνισμό»!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...