29/12/17

Η προδοσία των κομμουνιστών που κυβερνάνε την Ελλάδα

Γιατί μιλούν μόνο για το όνομα των Σκοπίων και αποφεύγουν να μιλήσουν για τον Μακεδονικό λαό και τη Μακεδονική γλώσσα ;

Το Κομμούνι ο Κοτζιάς και το Κομμούνι
ο Τσίπρας θέλουν να μας επιβάλουν το Μακεδονικό δόγμα του Τίτο και της Τρίτης Διεθνούς !

Καλά με το όνομα του οικοπέδου.Άντε να τους πούμε Μάα Κυ Ντούνια, Ματσεντόνιγια Ντεμέκ, Μπουγιουρουμού, Ανω Νέα Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία, Βαρδαρία, Νόβαματσεντόνιγια.
Ας πούμε ότι κάπου καταλήγουμε.
Οι κάτοικοί του πώς θα λέγονται; Και για να γίνουμε πολύ συγκεκριμένοι .
Τα έγγραφα του κράτους,οι ταυτότες και τα διαβατήρια τι θα γράφουν;

Κάποτε πρέπει να ξεβρακώσουμε τους προδότες συ συνοδοιπόρους της ΣΝΟΦ, και τους ανίδεους άσχετους και αγράμματους προοδευτικούς και μεταρρυθμιστές πολιτικούς για να σταματήσει ο κάθε πολιτικάντης να λέει το μακρύ του και το κοντό του, οδηγώντας μας σε μια ιστορική ντροπιαστική ήττα.

Kι επειδή θέλουμε να είμαστε ακριβείς και ξ-ε-κ-ά-θ-α-ρ-ο-ι, ιδού ένα Σκοπιανό διαβατήριο.
Το κρίσιμο ερώτημα, ο ακρογωνιαίος λίθος της εξάλειψης του "αλυτρωτισμού" είναι αυτό μέσα στον κόκκινο κύκλο.
Τι θα γράφει εκεί, μετά τον (όποια) "λύση";

Το κρίσιμο ζήτημα που είναι η εθνικότητα. Θα δεχθούμε να γράφεται Macedonian;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιθαγένεια έχουν όλοι Σκοπιανή/Fyromian/ψευτομακεδονική. Ειναί η πολιτική ταυτότης του κράτους, η οποία αποδιδεται και στους υπηκοούς του.
Το πρόβλημα είναι πώς θα αποδιδεται η λεγομένη σλαβομακεδονική πολιτισμική, εθνική και γλωσσική ταυτότης. Υπαρχουν Αλβανικής, ρομά, σερβικής, ελληνικής καταγωγής fyromian citizens, ήτοι εθνικά Αλβανοι κτλ fyromian citizens. Οι Σλαβομακεδονες/σκοπιανικής καταγωγής συνείδησης fyromians πώς θα καλούνται; Η γλώσσα;
Όπως και αν ονομασθεί το πολιτικό υποκείμενο, ήτοι κράτος, δεν γινεται κουβέντα για την διεθνή απόδοση της "εθνικής" ταυτότητας, γλώσσας κτλ του κυριάρχου όγκου των πολιτών της χωρας που αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες;
Π.χ. και Άνω Μακεδονία να αποκληθεί το κράτος, η κυρίαρχη ομαδα και γλώσσα θα καλείται ανωμακεδονική; Δεν νομίζω. Ή θα αποκληθεί Σλαβομακεδονική, όπως τουλάχιστον ιστορικά το εχουμε δυστυχώς δεχθεί και εμείς;

ΠΑΟΚ Σεπόλια!!!
Καλή Χρονιά

Ανώνυμος είπε...

Οι κομμουνιστές κυβερνάνε την Ελλάδα; Πότε έγινε το ΚΚΕ κυβέρνηση και δεν το πήραμε χαμπάρι;

avdargor είπε...

αρχισε να με κουραζει μεχρι κ μενα το θεμα...... η λογικη σας.....των εθνικιων,δω μεσα,τι σας λεει ότι θα γινει;.....ο Τοντορ Παγκαλ,κοσσοβαρος πολιτικος,ειπε νομιζω,ηδη,πως θα λεγονται, Μακεδονικη Δημ. των Σκοπιων.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Πάγκαλος είναι Κοσσοβάρος, εσύ τι είσαι, Αρβανίτης;

soulis είπε...

Nαι ρε κουτοπονηρε ανωνυμε .
Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
Οι κομμουνιστες κυβερνουν την Ελλαδα ουσιαστικα γιατι εχουν περασει τις ιδεοληψιες τους και τον κομμουνισμο στο μυαλο των περισσοτερων νεοελληνων.
Θελεις ενα απλο παραδειγμα εξ ονυχος τον λεοντα που λενε για να το καταλαβεις την απολυτη ιδεολογικη κυριαρχια της Αριστερας σε αυτη την χωρα το οποιο με θλιψη και λυσσα μαζι θα πω.
Κανει εκδηλωση το ΚΚΕ για τα 100 χρονια απο την εβραικη επανασταση του 17 και την κανει στο Μεγαρο Μουσικης το κτιριο συμβολο της πλουτοκρατιας και της πολιτικης και οικονομικης και πνευματικης ψωροελιτ της χωρας.




Ανώνυμος είπε...

φυσικά και υπάρχει και πάντοτε υπήρχε από την μεταπολίτευση και μετά ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, μιας αριστεράς με θολά οράματα, παιδαριώδεις ιδέες και κυρίως δεξιές τσέπες!
Είναι η ιδεολογική αυτή κυριαρχία της αριστεράς που έκρινε σε πολλές των περιπτώσεων τις πράξεις ή τις παραλείψεις της δεξιάς και του κέντρου (στη δεξιά συμπεριλαμβάνεται το ΠΑΣΟΚ κατά την άποψη μου ως αστικό κόμμα και πέρα από σοσιαλιστικά φληναφήματα του) που υποτίθεται πως είχε την εξουσία...και όλο αυτό οδήγησε στα μεγαλειώδη μνημόνια με θετικό πρόσημο βέβαια!!!! Γελάστε ελεύθερα, με θετικό πρόσημο...