5/12/17

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» ήταν μια πολιτική πρωτοβουλία της Ελεύθερης Αθήνας

Η ιδρυτική Διακήρυξη, υπογράφηκε από τα ιδρυτικά μέλη στη Λαϊκή Συνέλευση που έγινε στα Γραφεία της «Ελεύθερης Αθήνας».

Τώρα, ο Γιώργος Ιεροδιάκονος με τον οποίο συμμετείχαμε μαζί, στην Ίδρυση της Ελεύθερης Ελλάδας , αλλά μετά εκείνος ακλούθησε τον φαλακρό Κομμουνιστή, «επανίδρυσε» το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», που δημιουργήθηκε για να δώσει το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στον Ελληνικό λαό, με τελικό στόχο την συνένωση όλων των Ελλήνων και την ανατροπή των πολιτικών φτωχοποίησης που εκπορεύεται από την Ε.Ε. μέσω των... "θεσμών".

Ως συνιδρυτής της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», διαφωνώ απόλυτα με την προσπάθεια ιδιοποίησης εκείνης της πρωτοβουλίας, και πολύ περισσότερο όταν δεν είναι ξεκάθαρο τι σχέση έχουν με τους Ρουφιάνους του φαλακρού.

5 σχόλια:

Αμφιάραος είπε...

Καλημέρα Σπύρο! Η μόνη αξιόπιστη και σοβαρή προσπάθεια είναι αυτή της "Ελεύθερης Πατρίδας". Αν μπορείς χρειαζόμαστε την βοήθειά σου και την πείρα σου....www.eleftheripatrida.gr

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...Σαν μανιτάρια ξεπετάγονται κόμματα και κομματίδια, γύρω από πρόσωπα που στην ουσία, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα απολύτως στον λαό, αλλά παρ' όλα αυτά, πουλάνε ελπίδα...


Άλλωστε είναι και το απαραίτητο, αν και καράστημένο, της εποχής...

ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΛΠΙΔΑΣ!Κι όλοι τους, στο ίδιο αστικό πολιτικό μοντέλο... ουδείς ξεχωρίζει...Γι αυτό και ΟΥΔΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ... από τον Χριστέμπορα και αλοιφέμπορα καταχραστή και με την βούλα της δικαιοσύνης Κυριάκο Βελόπουλο, μέχρι τον Γιώργο Ιεροδιάκονο, που του πήρε έξι χρόνια, μέχρι να αντιληφθεί πως ο φαλακρός κουμμουνιστής Δημήτρης Καζάκης, ήταν... καράστημένος...ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ;;;Γιατί ακόμα και καλές προθέσεις να έχετε κάποιοι, καήκατε από την αδυναμία σας να αντιληφθείτε σε βάθος χρόνου, ότι ο Καζάκης ήταν ένα "στημένο πολιτικό προϊόν".

Άρα, δεν κάνετε για... σωτήρες της Ελλάδας.
Καλλιόπη Σουφλή

Ανώνυμος είπε...

χεχεχεχεχε ποσο δικιο εχεις.
Καλλιοπη εισαι μια Ηλιαχτιδα με τον πρωϊνο καφε.
Να σε βλεπουμε πιο συχνα στου Σπυρετου.


ΠΣκΦ


ΥΓ
Κι ας μας βριζεις δεν πειραζ'

Ανώνυμος είπε...

Εσύ κ. Καλλιόπη σε πόσο βάθος χρόνου αντιλήφθηκες τι εστί ΠΑΣΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα Χατζάρα έχεις πρόβλημα και με τους φαλακρούς;