6/12/17

Η «Αλήθεια» δεν περνάει τα μπλόκα για τον Ερντογάν

Λόγω της καταλήψεως των Αθηνών από τους Τούρκους η εκπομπή μου από την τηλεόραση του Ελευθέρου Κόσμου αναβάλλεται. Ραντεβού την άλλη Πέμπτη. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε Χατζάρα, ούτε στην πόλη μας δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ερντογάνης είναι ο ατατούρκης ο νεότερος σε ισλαμική έκδοση.
Το μοσχαναθρεμένο παιδί τής ΝΤ ,γι΄αυτόν ό αμερικανοϊσραηλινός κόκκορας
κελαϊδάει σάν αϊδόνη καί γεννάει το χρυσσό οθωμανικό αυγό,
απέκτησε χρυσή φωλιά καί πριγκιπόπουλα γαμπρούς καί νύφες μ΄ ασύμια
καί πετράδια στολισμένους ,τό παιζει αντισιμίτης γιά νά μπορεί
νάνε έτσι καί γιουβέτσι .Ο Αξούλης,ο Κούλης καί ο Blue Label τόν υποδέχονται
μέ βαριά καρδιά (έχουν όσα έχουν ο Ερντογάνης έλειπε...)
αλλά τούς ανάγκασε η λέσχη.....
άντε πατρίδα καλοδεχούμενος καί καλά τζαμιά....

avdargor είπε...

Πόντιος ο Ταγίπ
Τούρκοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο Ερντογάν έχει ελληνική καταγωγή, από το χωριό Ποταμιά της Ριζούντας του Πόντου. Ο ερευνητής Cezmi Yurtsever αναφέρει ότι με τον εξισλαμισμό των Ποντίων ταυτόχρονα έγινε αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα του Πόντου, αλλάζοντας τις ελληνικές ονομασίες χωριών και πόλεων με τουρκικές. Όπως αναφέρει, παρόλο ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια που ο Fatih Sultan Mehmet που κυρίευσε τον Πόντο, εξισλαμίζοντας τον ελληνικό πληθυσμό και με φιρμάνι (διάταγμα) άλλαξε τις ονομασίες, μέχρι σήμερα οι κάτοικοι του Πόντου χρησιμοποιούν την ελληνική ονομασία των χωριών τους.
Ο Ερντογάν, σε πρόσφατη περιοδεία στην περιοχή της Ριζούντας (η ονομασία που έδωσαν οι Τούρκοι της Ριζούντας είναι RIZE), επισκέφθηκε και το χωριό καταγωγής των γονιών του, την Ποταμιά. Στη πλατεία του χωριού ένα μεγάλο πανό έγραφε ‘Potamya Hos Geldiginiz’, δηλαδή η Ποταμιά σας καλωσορίζει. Κατέβηκε από το λεωφορείο, χόρεψε με τους ομοχώριούς του που ήταν ντυμένοι με ποντιακές παραδοσιακές στολές και στην ομιλία του είπε ότι ένας απόδημος από την Ποταμιά, όταν επισκέπτεται το χωριό του, το αποκαλεί με την παραδοσιακή ονομασία Ποταμιά και όχι με την τουρκική ονομασία που είναι ‘Guneysu’ (νερό του νότου).
Αυτό το βίντεο με την υποδοχή το Ερντογάν στη Ποταμιά, το χρησιμοποίησε ο ηγέτης του Εθνικιστικού Κόμματος Devlet Bahceli στη προεκλογική εκστρατεία, για να πλήξει τον Eρντογάν ότι είναι ελληνικής καταγωγής.
Ο Τούρκος ερευνητής, για να στηρίξει το εύρημά του, παραθέτει στοιχεία από το φορολογικό αρχείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για τους κατοίκους του χωρίου Ποταμιά και βρήκε τα στοιχεία του προπάππου το Erdogan, ότι ήταν επικεφαλής αντάρτικης ομάδας Ελλήνων του Πόντου εναντίον των Τούρκων κατακτητών. Το επίθετο του προπάππου του Ερντογάν ήταν το εξισλαμισμένο Bakatoglu Memis. Το φορολογικό βιβλίο στη στήλη εθνική καταγωγή έγραφε τη λέξη ‘Εξισλαμισθείς’ και στη στήλη ονοματεπώνυμο το νέο ισλαμικό όνομα.
Το αρχείο είναι του 1850 και φαίνεται ότι ο προπάππος του Ερντογάν ήταν ο πιο πλούσιος, διότι όλοι οι χωριανοί πλήρωναν φόρους 20-30 γρόσια ο καθένας και ο προπάππος του Ερντογάν πλήρωσε 38 γρόσια. Η οικογένεια άλλαξε επίθετο το 1934, διότι η λέξη ‘Bakat’, που ήταν το επίθετο της οικογένειας, εθεωρείτο βρισιά, διότι όλοι οι Έλληνες αντάρτες αποκαλούνταν ‘Bakat’. Στον Πόντο, συνεπώς, η λέξη αυτή είχε τη σημασία Έλληνα αποστάτη, στασιαστή εναντίον των Τούρκων.
ΣΑΒΒΑΣ ΠΕΤΡΟΥ
Τ/χης Ε.Α.
www.caringbridge.org/visit/savvaspetrou/journal
Το σύνδρομο του γενιτσαρισμού
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι όπως όλους τους σημερινούς κατοίκους του Πόντου που, ενώ γνωρίζουν ότι έχουν ελληνική καταγωγή, διακατέχονται από το σύνδρομο του γενιτσαρισμού και θέλουν να αποδείξουν στη πράξη ότι είναι πιο Τούρκοι από τους υπολοίπους. Γι’ αυτόν το λόγο το Εθνικιστικό Κόμμα του Devlet Bahceli έχει τις πιο πολλές τυπικές οργανώσεις στον κατεχόμενο Πόντο. Το σύνδρομο του γενιτσαρισμού έχει όλα τα χαρακτηριστικά παιδιού αγνώστου πατρός που είναι φοβία, ανασφάλεια, παράλογες εκρήξεις θυμού, εντυπωσιασμού, εκδικητικότητας και κομπλεξισμού.

ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝ ΕΕ Κ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ . 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....Ο ΕΡΔΟΓΑΝ ΦΤΑΙΕΙ;.....
Η ΑΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΒΥΖ.ΑΥΤ. ΛΑΘΟΣ;...
ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΑΚΙΟΛΙ ( ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΥΝ/ΟΜΟΣΠΔ,ΚΑΤΑ ΚΑΘ.ΚΙΤΣΙΚΗ) Η΄ ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ (ΕΥΡΩΠ ΟΜΟΣΠΝΔ-ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ/ΔΕΞΙΟΙ/ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΚΤΛΠ...)
ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΟΜΙΩΣΗ Κ ΕΞΕΥΡΩΠΑΙΣΜΟΣ Η' ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.
ΞΥΠΝΑΤΕ Κ ΜΗ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΛΑ...ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΛΟΓΚΣ........ΕΔΩ Κ ΚΕΙ

Τα Παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Ρε Σπυρο εκει στο καναλιτου Ελευθερου Κοσμου τις εκπομπες σου γιατι δεν τις ανεβαζουν ακομα? την εκπομπη απο τον Οκτωβρη εχουν ακομα.Ολες τις αλλες εκπομπες τις ανεβαζουν αν οχι αυθημερον την αλλη μερα......Τι γινεται??

OXI ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Εμφανίστηκε νεόκοπος στο «δελτίο των 11» για να μας σερβίρει το πλαστό και νόθο στενογραφημένο πρακτικό που «βρέθηκε» το 1960 και μας το σέ...