28/12/17

ΣΝΟΦ και ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο συνδικάτο

του Σπύρου Χατζάρα

To Μάιο του 2008, μετά το BETO του Καραμανλή στο ΝΑΤΟ για την ένταξη των Σκοπίων , το «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ» έβαλε «πουλμανάκι» και ξενοδοχείο και ο ΧΟΡΗΓΟΣ τα σάντουιτς και τους καφέδες στα Καμένα Βούρλα, τα Τέμπη, και το Νεγκότιν, και 54 «σύντροφοι - ακτιβιστές», από τον ΣΥΡΙΖΑ Υμηττού και άλλοι ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ, πήγαν εκδρομή στα Σκόπια. Για να πουν βετο στο βετο του Καραμανλή.
Οι σύντροφοι από την Ελλάδα, συνάντησαν και αγκάλιασαν τους «νατοικούς- διεθνιστές» από τα Σκόπια, στις 17 Μαΐου 2008 , στα μισά της Γέφυρας του VARDAR (Βαρδάρη), όπως είχαν οραματιστεί οι σύντροφοι Αλέκος και ALEXIS, αλλά και οι «σύντροφοι» της Ανοιχτής Κοινωνίας. Ο ΧΟΡΗΓΟΣ και το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, είχαν φροντίσει να φτάσει η είδηση σε όλο τον κόσμο και για αυτό, αναρτήθηκε δελτίο τύπου στα αλβανικά και τα σλαβομακεδόνικα στο πόρταλ του Σόρος που έλεγε:
«Μια ομάδα περίπου 50 αριστερών αντι-μιλιταριστών και προοδευτικών ενεργών ακτιβιστών από την Ελλάδα επισκέφθηκαν την Μακεδονία , το Σάββατο 17 Μαΐου, και συναντήθηκαν, (Hotel Continental), με τους Μακεδόνες οικοδεσπότες τους. Ο μακεδονο-ελληνικός διάλογος αφιερώθηκε στις λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών, και στην πάλη ενάντια στον εθνικισμό και τον μιλιταρισμό . Οι επισκέπτες από την Ελλάδα είναι ενεργοί ακτιβιστές από την προοδευτική, αντιμιλιταριστική Αριστερά που αναγνωρίζει την Μακεδονία με το συνταγματικό όνομά της και προωθεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και τις εγκάρδιες ανθρώπινες σχέσεις».
Επικεφαλής των Σκοπιανών αντιμιλιταριστών «της πρωτοβουλίας Κατά του ΝΑΤΟ» (protiv Nato), ήταν ο σύντροφος Zdravko Savevski που στις 2 Απριλίου μαζί με 50 δικούς του είχε οργανώσει διαδήλωση μπροστά στην Βουλή των Σκοπίων, «κατά του ΝΑΤΟ» και σύμφωνα με το πόρταλ του Σόρος, «απαίτησε», «εάν η Μακεδονία δεν πάρει την πρόσκληση, (στο Βουκουρέστι), για να προσχωρήσει στο ΝΑΤΟ να αποσύρει η κυβέρνηση όλους τους Μακεδόνες στρατιώτες που συμμετέχουν στις αποστολές στο Αφγανιστάν και το Ιράκ».

Δυο μήνες πριν, στις 17 Μαρτίου 2008, το αριστερό παράρτημα της Cia στην Αθήνα έβγαλε ανακοίνωση που την υπέγραφαν πολλά προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος , η Τασία Χριστοδουλοπούλου, που εξέφραζε τα Αμερικανικά συμφέροντα.
Το κείμενο των εαμοβούλγρων συντρόφων που τώρα ειναι κυβέρνηση ανεφερε: «Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι ο ελληνικός εθνικισμός έχει υποστεί σοβαρά πλήγματα τα τελευταία χρόνια, η δημόσια συζήτηση περί τα Βαλκάνια ακόμα κινείται μεταξύ αντιαλβανισμού και σκοπιανοφαγίας από τη μια και ενός αντιαμερικανισμού από την άλλη, που περιγράφει αλλά δεν εξηγεί σχεδόν τίποτα. Είναι σ’ αυτό το πλαίσιο που η γνωστή τρόικα Άνθιμου – Καρατζαφέρη – Ψωμιάδη, με τη συνδρομή μερίδας των ΜΜΕ που επί χρόνια «εκπαιδεύουν» την ελληνική κοινωνία στο σωβινισμό, μπορούν ακόμη να παίρνουν «εθνοσωτήριες πρωτοβουλίες» απολύτως νομιμοποιημένες για μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Το γεγονός πως πολύ συχνά πρόκειται για κοινές σαχλαμάρες δεν τις κάνει λιγότερο επικίνδυνες. Το αντίθετο, μάλιστα. Οι υπογράφουσες και υπογράφοντες υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα: δεν υπάρχει κανένα «εθνικό συμφέρον» που να διακυβεύεται αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία και δεν υπάρχει καμιά «αλβανική απειλή» που δήθεν συνδέεται με την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου -πόσο μάλλον που αυτή η τελευταία είναι προϊόν ενός πολέμου που φέρει και την ελληνική υπογραφή».

Το θυμήθηκα τώρα που οι αμερικανοί, που υιοθέτησαν την Τρίτη Διεθνή και τα ορφανά του Τίτο, όπως ο Ζάεφ και ο Μίλο , θεωρούν πως με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, «για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή στην Ελλάδα , στις υπεύθυνες θέσεις υπάρχουν πολιτικοί οι οποίοι δεν φέρουν το φορτίο της κληρονομιάς από τον εμφύλιο πόλεμο».
Εννοούν από τους νικητές. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ κουβαλάει το φορτίο της ΣΝΟΦ και της Κομμουνιστικής Διεθνούς που έλεγε από το δεύτερο συνέδριο του 1920, ότι οι Έλληνες ήσαν καθάρματα καταπιεστές, (oppressing Nation). Τώρα που τα εγγονάκια της ΣΝΟΦ, έγιναν κυβέρνηση περιμένουν την «αναγνώριση» του Μακεδονικού λαού.
Άλλωστε η «προοδευτική, αντιμιλιταριστική (πρακτόρικη) Αριστερά , αναγνωρίζει την «Δημοκρατία της Μακεδονίας», και την «Μακεδονική Μειονότητα στην Ελλάδα». Να που η εκδρομή της «Τασίας» και του ΣΥΡΙΖΑ ΥΜΗΤΤΟΥ με το πουλμανάκι του Σόρος στα Σκόπια το 2008 έπιασε τόπο.
Η ΣΝΟΦ τώρα δικαιώνεται. Να θυμηθούμε τα «επιστημονικά»….. καθάρματα της Αόρατης Χούντας και της ΜΚΟ Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΑΛΕΒΙ(ζάτου) , που κάθισαν το 2010 στο ξενοδοχείο «Aleksandar Palace» σε «στρογγυλό τραπέζι» «ιστορικών» , από την Ελλάδα και την πΓΔΜ, για να συζητηθούν , οι διαφορετικές «αναγνώσεις» της «ιστορίας της Μακεδονίας», που δημιουργήθηκε με τις πλαστογραφίες, και με την προπαγάνδα που καλλιέργησαν διάφοροι πράκτορες, από τους αδελφούς Μιλαντένωφ και τον Κρίστε Μισίρκοφ, ως τους επιδοτούμενους από το Open Society σήμερα.
Οι γεφυροποιοί του CDRSEE, ήσαν η Χριστίνα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, (αρχηγός της αποστολής) , η Δρ Αθηνά, Λέκτορας του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης, ο Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών γλωσσών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ο διευθυντής της Ελληνικής Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ( και του ΚΕΜΟ). Όλοι αυτοί φυσικά δεν είχαν γράψει ούτε ....ένα βιβλίο για το Μακεδονικό.. Η συζήτηση τότε «έγινε στα πλαίσια της προσέγγισης των δύο λαών με ιδιαίτερη αναφορά στην περιφερειακή ιστορία, την εθνική ιστορία, την ένταξη των μουσουλμάνων και χριστιανών Αλβανών στην ελληνική κοινωνία και τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και την εδραίωση του κράτους δικαίου μέσα από το πρίσμα της απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας». Οπότε όλα τα άλλα..... είναι απλές λεπτομέρειες.
Οι «μπολσεβίκοι» ετοιμάζουν την αναγνώριση της ΣΝΟΦ, ενώ οι συνιστώσες της «Ανοιχτής Κοινωνίας» κάνουν «χάπενινγκ»,για λογαριασμό του χορογράφου της Βασ. Σοφίας ώστε η Μακεδονία να είναι …..Νατοική...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα πρεπει ολοι εμεις οι εθνικολαικες πατριωτικες δυναμεις απο ολους τους πολιτικους χωρους (και πρωτιστως η χρυσαυγη που κοιμαται τον υπνο του βολεμενου...)να καταστησουμε απολυτως σαφες εκ ων προτερων σημερα με καθε μεσον και καθε τροπο προς το σταλινικο κατοχικο καθεστως του 74 οτι αν παραχωρησουν το ονομα με οποιονδηποτε τροπο θα ειναι εσχατη προδοσια ,αιτια εμφυλιου πολεμου ,το τελος του καθεστωτος τους,και οτι θα κανουμε τα παντα να εξοντωσουμε τους εκατονταδες χιλιαδες εαμοβουλγαρους και οχχι μονο προδοτες, αλλιως θα ειμαστε πουστηδες και ξεφτιλες
θα πρεπει σπυρο να βρεθει ενας τροπος να το ανακοινωσουμε δημοσιως να ξερουν απο πριν οτι μαζι με τον ελληνικο στρατο θα τους πνιξουμε μεστα σκατα τους και το αιμα τους οσα εκατομμυρια κιαν ειναι οι προδοτες....