3/12/17

Ο προδότης, του προδότη, τω προδότη, τον προδότη ω προδότα

Ο αρχιπροδότης σ. Νίκος Ζαχαριάδης , το μεσημέρι της Κυριακής 24ης Απριλίου 1955, με ομιλία του από το ραδιόφωνο της «Ελεύθερης Ελλάδας», κατήγγειλε την «πλουτοκρατική εθνοπροδοσία και όλο το μπουλούκι των λακέδων της», και τους «εθνοπροδότες κυπροκάπηλους» της ΕΟΚΑ, και συντάχθηκε με την αντιιμπεριαλιστική Ιντέλιτζενς Σέρβις και το χαφιέ Εζεκία Παπαϊωάννου.

Σε εκείνη τη ραδιοφωνική του ομιλία απεκάλυψε δημόσια και ότι έλεγαν κρυφά στους Αγγλους οι κόκκινοι χαφιέδες, ότι ο « ψεφτοπαλικαράς», ο «αρχιχίτης αντιστράτηγος Γρίβας», είναι ο «ψευτοδιγενής», που «διευθύνει τη δουλειά αυτή». Βέβαια οι Αγγλοι δεν περίμεναν τον «εθνοπροδότη» Ζαχαριάδη να τους το πει από το Βουκουρέστι. Αυτό το ήξεραν ήδη.
Το μήνυμα του σύντροφου Νίκου ήταν προς τους Έλληνες ακροατές.

Προς τους ίδιους «έλληνες ακροατές», η εθνοπροδοτική Νατοϊκή κυβέρνηση των αποστατών, λίγο πριν ανατραπεί , αποκάλυψε και κατήγγειλε τη μυστική συμφωνία του «Κόκκινου Μούσκου», (Μακαρίου), με την Τσεχοσλοβακία, για προμήθεια αρμάτων μάχης και βαρέως οπλισμού , για τον εξοπλισμό της Εθνικής Φρουράς, αναγκάζοντάς τον, να παραδώσει τον βαρύτερο οπλισμό στις δυνάμεις του ΟΗΕ προς φύλαξη.

Πρωθυπουργός της κυβέρνησης των Εθνοπροδοτών ήταν ο Στέφανος Στεφανόπουλος. Αντιπρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου ο Γεώργιος Αθανασιάδης-Νόβας. Υπουργός Συντονισμού ο εθνοπροδότης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Υπουργός Εθνικής Αμύνης ο Σταύρος Κωστόπουλος. και Υπουργός Εξωτερικών ο Ιωάννης Τούμπας.

Όπως σας είπα: Ο προδότης, του προδότη, τω προδότη τον προδότη ω προδότα!
Σαν σήμερα το 36ο Σύνταγμα απελευθέρωσε την Πρεμετή και ξεκίνησε η Κομμουνιστική Στάση του Δεκεμβρίου του 44.

Όλα τα γεγονότα της 3ης Δεκεμβρίου θα τα διαβάσετε εδώ http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2017/12/3.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα σταμάτα να γράφεις μυθοπλασίες. Από πότε ένα ειρηνικό συλλαλητήριο είναι στάση κατά του πολιτεύματος;

Ανώνυμος είπε...

Ο σ. Χατζάρας παραλογίζεται... Σε λίγο θα μας πεις ότι ο Ζαχαριάδης υπέγραψε τις συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου...