4/12/17

Η Μποφίλ είναι με τον Μπρονστάιν

Σε συνέντευξή της δήλωσε ότι είναι «τροτσκίστρια».
Λογικό!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος: Ο Καλαματιανός


Από μικρός μαγεύτηκε από το λαϊκό τραγούδι και τραγούδαγε στα πανηγύρια της Μεσσηνίας, όπου γοήτευε με την αρχοντική, βυζαντινή, φωνή με όγκο, που γέμιζε τα αυτιά των ακροατών. Είχε έμφυτη την ικανότητα να αυτοσχεδιάζει και αυτό στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα του αργότερα, γιατί οι συνθέτες δυσκολεύονταν να του δώσουν τραγούδια, αφού δεν εγκλωβιζόταν στην φόρμα του τραγουδιού.

Στην Κατοχή είχε ανέβει στο βουνό με ενεργό συμμετοχή στην σοβιετική αντίσταση, μέσα από τις τάξεις του ΕΑΜ. Μάλιστα ένα βράδυ που ήταν φρουρός στην περιοχή του Πανελληνίου στην παραλία της Καλαμάτας και είχε ανάψει μια φωτιά , του πέταξαν κάτι εκρηκτικό με συνέπεια να τραυματισθεί στο πόδι. Το σπασμένο κόκκαλο, που δεν αντιμετωπίσθηκε σωστά ιατρικά εκείνους τους καιρούς, ήταν η αιτία που στην συνέχεια της ζωής του κούτσαινε ελαφρά.

Μια φορά σε πανηγύρι στην Μεσσηνία, του δώσανε παραγγελιά το τραγούδι του Τσιτσάνη «Στα Τρίκαλα στα δυο στενά» και όταν άρχισε να τραγουδάει μπήκαν οι αστυνόμοι, τον κατέβασαν από το πάλκο και τον πήραν στο τμήμα, όπου τον κράτησαν δυο τρεις ώρες. Μετά από αυτό οι καταστηματάρχες δεν τον καλούσαν εύκολα για δουλειά, για να αποφεύγουν δυσάρεστες διακοπές.

Ομως δεν το έβαζε κάτω και σε κάθε ευκαιρία δήλωνε «εγώ κομμουνιστής γεννήθηκα, κομμουνιστής θα πεθάνω».

Το συγκρότημα του στην Μεσσηνία ήταν, ο Μίμης Ξαπλαντέρης μπουζούκι, ο Χρήστος Νικόπουλος (ή κόκκινος) αρμόνιο, ο Κουρής σαντούρι και ο Πατριαρχέας βιολί.

Ηταν αρχοντικός με το λαδωμένο (αποτέλεσμα μπριγιαντίνης) προς τα πίσω μαλλί του, το μουστάκι τύπου «ντούγκλας» (είναι το μουστάκι που περιπαικτικά αναφέρεται σαν «ποντικοουρά» και το λανσάρισε ο διάσημος Αμερικάνος ηθοποιός Ντάγκλας Φαίρμπανκς, εξ ου και το «ντούγκλα» σαν παραφθορά του ονόματός του), το ασπρόμαυρο πατούμενο που τριζοβολούσε.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Αντρέ τροτσκιστής ήταν. Λογικό...

avdargor είπε...

κε Χατζαρα αποφασιζω να ανοιξω το στομα μου λοιπον. αληθεια....το τζαμακι στην Ιερα Οδο.... γιατι ΔΕΝ ΕΓΚαΙΝΙαΣΘΕΙ ακομα?..... δε το ειχατε παρει πρεφα κυριε απο την περασμενη μας ανοιξη πλεον?... γιαιτ αγωνιουσα κ εκλαιγα... αλλα... παρατηρησα ότι οι προδοτες βρωμοκομουνιστες κ τα μασωνια ΔΕΝ ανοιξαν το τζαμι όπως μας προπαγανδιζαν κτλπ κτλπ... αληθεια..εσεις τα περηφανα εθνικια...οπωσ βλεπω δεν εχετε πει κ τιποτα εξισου....προφανωσ ακολουθατε κ εσεισ την πεπατημενη ετσι?... το τζαμι ΔΕΝ αΝΟΙΞΕ. ακομα. α ρε πατερ κλεομενη τι τους κανεις. αλλα όχι....ο.... ΝΕΟΣ ΔΕΞΙΟΣ θα μας σωσει τωρα...χαχαχαχαχα κατα ταλλα δε μας ψεκαζουν (σας ε? χχχχχ υ.γ. η μποφιλιου παλ ειναι μια κλσσικη εμαιτισσα απο οικογενεισ τέτοιων μουλων κκεδων. οι πλειοψηφια ελληνων ειναι οπωσ αυτη. τι εβρεα κ λαλακιες. παλι στρουθοκμηλισμους βλεπω εγω πισω απο αυτα. βρωμελληνες ειναι. το καρκινωμα της συμφορας. οπωσ προδωσαν τη μικρασια ετσι κ τωρα θα γινει κ αυριο,τεσπα. τι λεω τωρα κ σε ποιους....

Ανώνυμος είπε...

δεν γαμιουνται ολα και ολοι ρε, αμα ειναι να πεθανουμε ολοι μας ομως παρεα για να εχει χαβαλε το πραμα ετσ θαναν καλυτερα,προκοπη δεν βλεπω ουτε τιποτα καλο να γινεται οποτε βουρ και οτι ζαρια φερει ...δεν γαμιεται στο κατω κατω μπουρδελο ειναι ολα

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, θα γράψετε κάποιο βιβλίο για τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ εκείνης της εποχής, ή θα τα πάρετε μαζί σας τα μυστικά;

soulis είπε...

To ειπε η Μποφιλ καιμετα βγηκε ο Τ(σ)ατσοπουλος και της ειπε περιπου σιγα μην εισαι τροτσκιστρια μια χαζοβιολα εισαι κλπ.
Δικιο ειχε για αυτην αλλα εδω προκυπτει αλλο θεμα.
Ουι για τον Τατσοπουλο το να εισαι τροτσκιστης ειναι κατι σπουδαιο ανωτερο και απλως δεν θεωρει την Μποφιλ αξια να ειναι.
Και το θεμα δεν ειναι ειδικα ο Τσατσο αλλα οτι τετοιες αντιληωεις και δοξασιες εχουν περασει με την συστηματικη προπαγανδα δεκαετιων σε παρα παρα πολλους συμπατριωτες μας ισως στους περισσοτερους.
Εδω οπως εχω γραψει απο πεοσωπικη εμπειρια εχω διαπιστωσει παρα πολλοι ανθρωποι και μαλιστα οχι αριστεροι πιστευουν οτι ο ΕΛΑΣ απελευθερωσε την Αθηνα και την Θεσσαλονικη απο τους γερμανους.
Πες πες η κομμουνιστικη αριστερη προπαγανδα ακομη και απο θεωρουμενα δεξια εντυπα σαιτ κλπ επιβαλλει την αποψη της στο μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου.
Εμεις οπως το βλεπω ειμαστε ανισχυροι.
Δεν το λεω απο ηττοπαθεια αλλα δεν μπορω να δω πως μπορει να αντιστραφει αυτη η κατασταση χωρις λεφτα χωρις μμε χωρις να υπαρχει ουτε ενας επιχειρηματιας η ισχυρος παραγοντας που να μην ειναι τουλαχιστον συμπαθων προς την αριστερα.

Ανώνυμος είπε...

Bo(n)fil = Κ.Ι.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Outε.
Η Μποφίλ ειναι ΓΤΠ και αν ......
Γιαουρτια θελει.


ΠΣκΦ

avdargor είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ...ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Κ ΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ,,ΛΕΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΤΛΠ....ΧΧΧ ΕΝΩ Ο ΒΛΑΞ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...ΕΧΟΥΝ ΧΥΘΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ!!!!!!! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!!! ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔ.Α ΧΧΧΑΧΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...ΧΧΧ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΙΛΑΜΕ..ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΒΟΥΝΑ!!!ΕΙΣΤΕ ΓΤΠ.ΣΑΣ ΜΟΥΡΛΑΝΕ Κ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΒΡΕΟΥΣ.

avdargor είπε...

Η ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ Θ ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ Κ ΘΑ ΠΑΡΤΟΥΖΩΝΕΤΕ ΜΕ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Κ ΘΑ ΑΔΕΙ... Κ Ο soulis..... ΟΝΕΙΡΕΥΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ...... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι δίκιο έχουν.Και αυτή είναι τροτσκίστρια και ο Τσατσό που την είπε χαζοβιόλα,και τα όνειρα για παρτούζες με αντάρτες είναι δικαίωμα κάθε χαζοβιόλας.Μόνο μήν τσιρίζει κατα τη διάρκεια...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...