3/7/20

Tο 77,92% των Ρώσων επικύρωσε την αναθεώρηση του Συντάγματος που πρότεινε ο Πούτιν


Σύμφωνα με επίσημα αποτελέσματα, το 77,92% των Ρώσων επικύρωσε την αναθεώρηση του Συντάγματος που πρότεινε ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ευχαρίστησε τους πολίτες για την έγκριση συνταγματικών τροποποιήσεων. 
 “Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους Ρώσους πολίτες και να πω ευχαριστώ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας” είπε ο αρχηγός του κράτους, και πρόσθεσε ότι κατανοεί όσους καταψήφισαν τις τροποποιήσεις. «Καταλαβαίνω εκείνους τους συμπατριώτες μας που ψήφισαν κατά», είπε ο Πούτιν.
 «Έχουμε ακόμα πολλά ανεπίλυτα προβλήματα, αυτό είναι αλήθεια, οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν συχνά αδικία, απάθεια, αδιαφορία. Πολλοί εξακολουθούν να ζουν δύσκολες ζωές, ενώ εμείς, η ηγεσία της χώρας, συχνά πιστεύουμε ότι κάνουμε το καλύτερό μας¨» είπε ο πρόεδρος και κατέληξε λέγοντας : «Η ζωή δείχνει ότι πρέπει να δράσουμε πιο γρήγορα, πιο συγκεκριμένα, με πιο οργανωμένο τρόπο και πιο αποτελεσματικά». 
 Στην Ουάσιγκτον το πήραν κάπως «βαριά». Ανησυχούν για το μέλλον του πράκτορα Ναβάλνι  που χαρακτήρισε την ψηφοφορία «τεράστιο ψέμα». 
Οι ΗΠΑ εξέφρασαν την  ανησυχία για τις συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα για το Ρωσικό Σύνταγμα επειδή «οι αντίπαλοι της εξουσίας πιέστηκαν και οι ανεξάρτητοι παρατηρητές περιορίστηκαν».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

02 Ιουλίου 2020

https://www.dailymotion.com/video/x7us027


Καυστικός ο Συμεών: Κάθονται οι Βελοπουλοι στα έδρανα του κοιναιδοβουλίου και εμπορεύονται μαντζούνια και παραμύθια.


Να είναι προσεκτικοί απέναντι στους κάθε είδους ανταγωνιστες απατεώνες κάλεσε τους πιστούς ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

Από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, που είναι οι προστάτες του κλάδου της υγείας και με αφορμή τον ψευτοπαπα, η δράση του οποίου έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη στην Ελλάδα, ο κύριος Συμεών τόνισε πως η κοινωνία πρέπει να ωριμάσει.

Να μην εμπιστευόμαστε τον κάθε απατεώνα που μπορεί να μας πουλάει θειες κοινωνιες με ιους,φάρμακα και θεραπείες επεσήμανε ο σεβασμιότατος.

Η πολιτεία μας δεν λειτουργεί στο χάος, έχει σύλλογο ιατρικό, σύλλογο φαρμακευτικό,συλλογο ιερατικο, μονάδες υγείας, νοσοκομεία,φρενοκομεια,μοναστηρια.

Και πολύ ρασοφόροι κυκλοφορούν και παρουσιάζονται ως άγιοι και πουλάνε στους ανθρώπους θαύματα και λείψανα και εικόνες και παραμύθια της χαλιμάς αλλά να μην ανήκουν ταμειακως στην εγκεκριμενη ορθόδοξη εκκλησίαστικη εφορια , έχουμε ευθύνη εμείς.

Στο στόχαστο του Μητροπολίτη Φθιώτιδας μπήκαν και μέλη της Κουλής. Ο κύριος Συμεων επεσήμανε:

Και πολλοί άλλοι ,δηλαδη καταστηματα ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ , να παζαρεύουν και να εμπορεύονται τα κάθε μαντζούνια και τα κάθε παραμύθια και τον αέρα τον κοπανιστό και μάλιστα να κάθονται και σε έδρανα του κοιναιδοβουλίου και να διαφημίζουν και φάρμακα για τον κορωνοϊό ανταγωνιζομενοι τα δικα μας εγκεκριμενα προιοντα θειας κοινωνιας.

Και όμως η κοινωνία να κάθεται παθητικά και να τα ανέχεται, αυτή η κοινωνία που έχει προοδεύσει οπισθογεμα τόσο πολύ και έχει γίνει τόσο άτεγκτη και προστατεύει τα δικαιώματα των πολλών εγκεκριμενων φορολογουμενων απατεωνων.