8/7/20

Σερβία: Και τώρα η Επανάσταση του Κορονοϊού

Μετά το «Χάπενιγκ» στο Σάντζακ, την αποκάλυψη των ρουφιόνταν του Σόρος, ότι ο Βούτσιτς έκρυβε τους πραγματικούς θανάτους και την διαδήλωση των «παρτάκηδων» φοιτητών από τη φοιτητική Εστία του Βελιγραδίου, το γνωστό ,(επικοινωνιακό), Κέντρο Cia-MI6, που εργάζεται από το Σεράγεβο, εξαπέλυσε μερικές εκατοντάδες «αυθόρμητους», υπό την καθοδήγηση του (επιδοτούμενου) Τ/Ο σταθμού «Ν1» ,για να δημιουργήσουν χάος στο Βελιγράδι, μετά την ανακοίνωση της νέας απαγόρευσης της κυκλοφορίας για το Σαββατοκύριακο από τον πρόεδρο Βούτσιτς. 
Από σήμερα, θα απαγορεύεται στο Βελιγράδι κάθε δημόσια συγκέντρωση περισσότερων από πέντε ατόμων τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι τη Δευτέρα το πρωί επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας. 
Στις 14.00 χθες ανακοινώθηκε ότι από τα 8.287 άτομα που ελέγχθηκαν τις προηγούμενες 24 ώρες έχουν επιβεβαιώθηκαν 299 νέα κρούσματα της λοίμωξης. Τις τελευταίες 24 ώρες, 13 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους στη Σερβία από τις συνέπειες του Κορωνοϊού. 
Ο συνολικός αριθμός των θανάτων είναι 330 και το ποσοστό θνησιμότητας είναι 1,97%. Επί του παρόντος, υπάρχουν 110 ασθενείς στους αναπνευστήρες. 
Στη Σερβία, έχουν καταγραφεί συνολικά 16.719 κρούσματα λοίμωξης από τον Κορωνοϊό και ο συνολικός αριθμός των ατόμων που υποβλήθηκαν σε τεστ ανέρχεται σε 455.604 άτομα. Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων είναι 2.942. 

Από χθες το πρωί μπήκε στο δίκτυο του «Κορωνοϊού» το σερβικό «ΚΑΤ» στ Μπάνιστσα και μέσα σε δέκα ώρες δέχτηκε 115 ασθενείς των οποίων η κλινικ΄λη εικόνα είναι βεβαρυμμένη και όλοι χρειάζονται οξυγονοθεραπεία .Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, το νοσοκομείο δέχτηκε 220 ασθενείς σε επτά ημέρες, και χθες 115 ασθενείς σε 10 ώρες. Στο νοσοκομείο στο γήπεδο «αρένα» σε 6 ώρες έγινε εισαγωγή 62 ασθενών.

Ο πρόεδρος Βούτσιτς ανακοίνωσε ότι θα κατασκευαστούν κατεπειγόντως δυο νέα νοσοκομεία για να είναι έτοιμα για το δεύτερο κύμα το Φθινόπωρο. Το ένα στο Βελιγράδι και το άλλο στο Κρούσεβατς, Επιπλέον, θα αγοραστούν 10 νοσοκομεία, «εκστρατείας» τα οποία θα είναι εύκολο να «στηθούν» όπου εμφανίζεται ανάγκη. «Έχουμε μια δύσκολη μάχη μπροστά μας, αλλά θα νικήσουμε», είπε ο Βούτσιτς που ανακοίνωσε ότι «σήμερα έχουμε 578 αναπνευστήρες, και σε οκτώ ημέρες θα είναι 1.100». 

Μετά τη συνέντευξη του Βούτσιτς «δυσαρεστημένοι Πολίτες» που ήταν βασικά, οι ακτιβιστές του Τριφούνοβιτς και οι μπράβοι του Ομπράντοβιτς, συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Σερβικό κοινοβούλιο για να διαμαρτυρηθούν για την εξαγγελθείσα απαγόρευση της κυκλοφορίας αστυνομικής τάξης και κατέλαβαν το σταυροδρόμι των οδών Νίκολα Πάσιτς και Τάκοφσκα αποκλείοντας την κυκλοφορία και φώναζαν συνθήματα σε βάρος της κυβέρνησης.
Την ίδια στιγμή από το Νέο Βελιγράδι ξεκίνησε από τη φοιτητική Εστία οργανωμένη πορεία του φοιτητικού τάγματος εφόδου που κατευθύνθηκε προς το κέντρο της πόλης. Την ζωντανή μετάδοση της χορογραφίας είχε η Τ/Ο «Ν1» που καλούσε τον κόσμο να βγει στους δρόμους. 
 Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν γύρω στις 22.30 όταν ομάδα διαδηλωτών μπούκαρε στη Βουλή. 
Μετά από λίγα λεπτά, οι αστυνομικές δυνάμεις τους έβγαλαν έξω κάνοντας χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τις ομάδες των διαδηλωτών που προκάλεσαν χάος, σε όλο το Κέντρο του Βελιγραδίου. 
Οι διαδηλωτές που ήταν κυρίως νέοι, επιτέθηκαν και στην Σερβική Τηλεόραση με πέτρες και μπουκάλια. Ακολούθησε το σενάριο που εφαρμόστηκε και στις ΗΠΑ με τις κατηγορίες για την «υπερβολική βία» της αστυνομίας του Τραμπ κατά της ΑΝΤΙΦΑ. 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η «αστυνομία του Βούτσιτς». 

Ο ίδιος «διεθνής μηχανισμός» που μας ενημέρωνε για τις «αυθόρμητες λαϊκές εξεγέρσεις κατά του Τραμπ» μας ενημέρωσε ότι «Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης μπροστά από το κτίριο της βουλής σε ένδειξη διαμαρτυρίας . 'Άγνωστο παραμένει εάν πίσω από αυτήν την διαμαρτυρία βρίσκεται κάποια πολιτική παράταξη. Οι διαδηλωτές φαίνεται να λειτουργούν αυτόνομα κρατούν μόνο σερβικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα κατά του προέδρου της Σερβίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...