4/7/20

To (Πακιστανικό) Κράτος Δικαίου στην Πρέβεζα

Ο 40χρονος Πακιστανός. που χτύπησε βάναυσα και βίασε μια 84χρονη στην Πρέβεζα, στις 21 Ιουνίου,  πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου της Πρέβεζας και παρουσιάστηκε στο γραφείο του ανακριτή μαζί με την συνήγορο του για να απολογηθεί για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά της 84χρονης.
 Ισχυρίστηκε λοιπόν ότι «είχαν ερωτική σχέση» και ότι «ο ίδιος ούτε την βίασε, ούτε την χτύπησε», και αφέθηκε και πάλι ελεύθερος. 
Ο πακιστανός , που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών, το Μάρτιο του 2019 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού της ίδιας γθναίκας! Τότε, είχε τρυπώσει στη μονοκατοικία της από τον κήπο και την είχε χτυπήσει προσπαθώντας να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, αλλά οι φωνές της προκάλεσαν την επέμβαση γειτόνων που τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν τότε  στην Αστυνομία. 
Για το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού και του βιασμού δεν μπόρεσα να μάθω αν παραμένει «σε κωματώδη κατάσταση».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σαπια δικαιοσυνη


σαπιο πολιτευμα


διεφθαρμενο πληθος


διεστραμμενος λαος

Ανώνυμος είπε...

Τα ονόματα των δικαστών παρακαλώ. Δεν είναι δυνατόν να αγνοούμε τα ονόματα των "αδελφών μουσουλμάνων" εντός του εν γένει άκρως μισελληνικού δικαστικού σώματος. Αφαίρεση υπηκοότητας, δήμευση περιουσίας και απέλαση για τα παντός είδους μισελληνικά αποβράσματα μαζί με τους λαθροκαννίβαλούς τους.

Ανώνυμος είπε...

«με την συνήγορο του»
Έχει γυναίκα δικηγόρο:
εσύ είσαι η βιαστής.

Ανώνυμος είπε...

Άβολη αλήθεια:

έχετε ρωτήσει να μάθετε πόσες γριές, χήρες, φαλαινοτζόβενα σπαταλάνε τις συντάξεις σε εξωτικούς πακιστανούς επιβήτορες;

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Ναι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ποσοι αποτυχημενοι πολιτευτεs ψευτομπατριωτεs βαψωμαλλιαδεs του βοσποροχεσμενου ειναι τερψιπρωκτοι;;;

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...