4/11/20

ΜΠΡΑΒΟΚουλι Εφιαλτάκης: Στόχος να διαχειριστούμε την πανδημία χωρίς να υπονομεύσουμε θεμελιώδεις ελευθερίες των μουσουλμάνων, των Λάθρο(μεταναστών) και του Ρουβίκωνα.

 

ΜΠΡΑΒΟΚουλι Εφιαλτάκης: Στόχος να διαχειριστούμε την πανδημία χωρίς να υπονομεύσουμε θεμελιώδεις ελευθερίες των μουσουλμάνων, των Λάθρο(μεταναστών) και του Ρουβίκωνα. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


'Η αδελφή του υϊού της:
"Εύχομαι δικαώς να βγεί ο Μπάϊντεν"

http://greeknewsondemand.com/2020/11/03/%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα έχεις τίποτα νεότερο από τις ΗΠΑ;

Ανώνυμος είπε...

@ Τετ Νοε 04, 05:28:00 μ.μ.

Νεωτερα απο ΗΠΑ;
Εχουν σταματησει το μετρημα κανονικων ψηφων γιατι βλεπουν οτι κερδιζει ο Τραμπ και οι δημοκρατικοι κυβερνητες πανε να βγαλουν το γεροξεκουτη Μπαϊντεν νικητη, στη ζουλα, δηθεν και καλα φθανουν στα εκλογικα κεντρα "χιλιαδες επιστολικες ψηφοι" υπερ του Μπαϊντεν και ΚΑΜΜΙΑ υπερ του Τραμπ.


Ανώνυμος είπε...

ακομη δεν καταλαβατε οτι ο μπαιντεν κερδισε

σε ωρες ελλαδας,οταν το πρωι 7 χθες βγηκε ο τραμπ και δηλωσε οτι νοιωθει νικητης ηθικος ολοι οσοι εχουν πολιτικο ενστικτο καταλαβαν οτι εχασε στην πραξη και εριξε πετσετα

ο αλλος που ηξερε οτι κερδαει βγηκε και πανηγυρισε καλυμμενα

λετε να μην το γνωριζουν τα επιτελεια των τεχνοκρατων τους τι συμβαινει με τα προτζεκτιονς τα στατιστικα και δημογραφικα ?

οταν στις 12 με τις επιστολικες γυρισε το ουισκονσιν στο 90 τα εκατο της καταμετρησης υπερ μπαιντεν αρχισε το τελος.

και οταν στις 6-7 απογευμα αλλαξε στο 95% ακριβως το αποτελεσμα στο μιτσιγκαν υπερ μπαιντεν επισης ολα ειχανε τελειωσει.

αναμενομενα και τα δυο απο το επιτελειο τραμπ ητανε για αυτο και ειπε αυτα στις 7 απο αμηχανια και οργη

οι πουστηδες η οικονιμικη ελιτ οι αποστατες της λευκης φυλης λευκοι αριστεριστες πορνατζηδες λιμπεραλς με διδακτορικα πανεπιστημιων και τα μαυρακια λουμπεν λατινος και λοιπα εχουν καταστησει τη λευκη αμερικη ομηρο ηλιθιων και περιθωριακων καθεστωτικων πολιτικων επιλογων

οτι και στην ευρωπη δηλαδη.

με αυτες τις δυο πολιτειες πιανει τους 270 αφου θελει μια απο τις αλλες 5 που απομενουν και στατιστικα ειναι το πιθανοτερο οτι θα την εχει.

τωρα εχει τη νεβαδα καβατζα για +6 = 270


τα δικαστηρια και λοιπα ειναι της πλακας

ποτε δικασταδες δεν αλλαζουν αποτελεσματα καλπης εκ των υστερων στη γη

μονο στρατιωτικοι πριν απο αυτες.

ειναι σα να ζητα με εφεση η χρυση αυγη το δικιο της απο τους δικασταδες του καθεστωτος που ειναι πολιτικοι εχθροι της θανασιμοι !!!

ειδατε τι ειπε ο διαστης του εφετειου παραπανω ποινη ζητησε ο τσατσος του καθεστωτος!

μονο αφελεις περιμενουν απο τον εχθρο τους να τους επιστρεψει με δικαστικο αιτημα οπου δικαζει ο εχθρος ο ιδιος, λαφυρο σε μαχη.

Ανώνυμος είπε...

το να παει ο τραμπ σε δικαστηρια να βρει το οποιο δικιο του

το να παει η χρυση αυγη στο εφετειο


ειναι σαν να πανε κυπριοι σε δικαστηριο του τουρκικου κρατους

και να ζητησουνε πισω με δικαστικη αποφαση να τους επιστραφει η κερυνεια και ο λαπηθος καραβας που κατεκτησαν με αιμα τουρκικο και πολεμο σε μαχες οι τουρκοι !

και να περιμενουνε και να εκτελεστει η φανταστικη αποφαση κιολας .

Ανώνυμος είπε...

Προς "Μπαϊντενικο" μαλακισμενο.

Τα ψηφοδελτια των εκλογων στις ΗΠΑ ειχαν τυπωθει μ' ενα αορατο στο γυμνο ματι νερογραφημα οπως τα χαρτονομισματα.
Οι "χιλιαδες επιστολικες" ψηφοι που ηρθαν νυχτα κατοπιν εορτης υπερ του γεροντοξεκουτη Μπαϊντεν ΔΕΝ εχουν ΑΥΤΟ το νερογραφημα, καρακαρφωμενη αποδειξη ομοσπονδοιακης ΑΠΑΤΗΣ απο τους Δημοκρατες της κλεψιας και της απατης. Μην πας μακρια να καταλαβεις ΤΙ εννοω, ριξε μια ματια στο δικο μας κλεφτο "τοξο".
Τωρα,
η Δικαστης Εϊμυ Μπαρετ που προσφατατα διοριστηκε στο Ανωτατο Δικαστηριο των ΗΠΑ ειναι ΚΑΙ ειδικη στην εγκληματολογικη ερευνα, "forensic science" το λενε οι κουτοφραγκοι, που μπορουν να σου αποδειξουν π.χ. ποιας ηλικιας ειναι ενας σκελετος που βρηκαν αρχαιολογοι στην Μαδαγκασκαρη ή ΠΟΙΟΣ πατησε την σκανδαλη του οπλου μιας δολοφονιας!

Οποτε ο μιστερ Τραμπ, ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΑΝ υπεδειξε και εν συνεχεια η Γερουσια διορισε στο Ανωτατο Δικαστηριο της Αμερικης.

Τωρα παρε πατατατακια τσιπς κι αραξε να το διασκεδασεις κι εσυ ή φορεσε μια πλερεζα και βαψτην οτι χρωμα θελεις γιατι προβλεπω να κλαψουνε αλαφουζο-ενημερωτουδες και νεοκοπες μανουλες.
Νυφευμενες και μη.
Βιζιτες και πουτανες.
Ξανθειες και μελαχροινες.
Μαζι τους και ο ζαιος Στρατακης.

Ααααα και στο Ανωτατο Δικαστηριο των ΗΠΑ δεν υπαρχουν Λεπενιωτισες!





Γιουφτος μετα των μαϊμουδων του του, αραχτοι στην περγκολα του τσαντηριου τους.



ΥΓ
Μωρη Κουλιτσαααααα!
Τραβα μωρη να αγορασεις κι αλλα πατατακια τσιπς και μια κασα μπυρες απεναντι στου κυρ-Μητσου το μπακαλικο!

Ανώνυμος είπε...

μονο αφελεις περιμενουν απο τον εχθρο τους να τους επιστρεψει με δικαστικο αιτημα οπου δικαζει ο εχθρος ο ιδιος, λαφυρο σε μαχη.
και..........
και να ζητησουνε πισω με δικαστικη αποφαση να τους επιστραφει η κερυνεια και ο λαπηθος καραβας που κατεκτησαν με αιμα τουρκικο και πολεμο σε μαχες οι τουρκοι????


Τι τσαμπουνας ωρε ελληνοφωνε εβραιοτουρκοσπορε.
Για κουνα την κεφαλα σου.

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...