5/11/23

Τα ουκρανικά στρατεύματα πολεμώντας «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό» υφίστανται και σήμερα κολοσσιαίες απώλειες

 



Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην πρωινή ενημέρωση για τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας αναφέρθηκε στην επιτυχημένη επίθεση στην Αβντίϊβκα . Οι Ούκοι υποχώρησαν εγκαταλείποντας επί του πεδίου περισσότερα από  340 πτώματα. Καταστράφηκε και στρατιωτικός εξοπλισμός.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, χρησιμοποιήθηκαν επιθετικά αεροσκάφη, τα οποία κατάφερα πλήγματα στο ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό της 10ης ΟρεινήςΤαξιαρχίας, της 53ης, της 93ης και  της 110ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Οι ρωσικές δυνάμεις βελτίωσαν τις θέσεις τους στην Αντίϊβκα, την Μπιλογκοριβκα , την Μαρίνκα και την Κουρντιουμίβκα .

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της μάχης, καταστράφηκαν σημαντικά αντικείμενα εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένου του γαλλικού αυτοκινούμενου οβιδοβόλου «Caezar», δύο πυροβόλων D-20 και ενός οβιδοβόλου D-30. Τρεις αποθήκες πυρομαχικών μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εκκαθαρίστηκαν επίσης στις περιοχές των οικισμών Αντίϊβκα, Ορλόβκα και Λαστόκινο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ. 

Η ομάδα μεραρχιών του Δνείπερου, κατέστρεψε μια αποθήκη πυρομαχικών και μια συγκέντρωση ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στη Χερσώνα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στη νησιωτική ζώνη, εξαλείφθηκε επίσης η θέση των ουκρανικών στρατευμάτων, στην κατεύθυνση της Καοχόβκα  Kakhovka, καταστράφηκε ένα προσωρινό σημείο ανάπτυξης του ουκρανικού στρατού με 12 στρατιώτες, επτά ακόμη τραυματίστηκαν και τρία οχήματα απενεργοποιήθηκαν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

US Marine Corps Officer Scott Ritter Reveals TRUTH About Israel War

1 Νοε 2023
Scott Ritter is a former United Nations Weapons Inspector and US Marine Corps Intelligence Officer with extensive knowledge of Israel War. Today we explore the problems with the Israel Hamas War and share insights into how it could end soon.

https://youtu.be/YV_HsiJg8Io?si=vRlxiKT9MMrBbBJT