3/3/24

Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ.....που εκανε το ρουσφέτι του Αίματος ΕΧΟΥΝ την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ για τον θάνατο των 57 γνωστών θυμάτων από την σύγκρουση των τραίνων στα Τέμπη


 4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρ-Σπύρο να σας ενημερώσω και για κάτι ακόμα.
Στο διοργανωμένο διαδικτυακο μάζεμα υπογραφών για τα Τέμπη έχεις δύο επιλογές.
Είτε δίνεις e-mail, είτε μέσω paypal κάνεις ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ!!!!!!!!!
Φυσικά δεν εκάνα δωρεά, αλλά όταν ολοκληρώθηκαν τα 3 βήματα που ζητούσε η πλατφόρμα για την υπογραφή και προσμέτρηση της ψήφου, σε ένα παραθυράκι της εφαρμογής, εμφανίζονταν πολλοί από τους εγγεγραμμένους να δίνουν έναν σκασμό λεφτά. Τα ονόματα φαίνονταν ελληνικά, τα ποσά άγνωστο ποιός τα καρπώνεται.
Τώρα γιατί ο μακάκας ο νεοελληνέζος νομίζει ότι εάν δώσει λεφτά σε μία ξένη εταιρεία, με άγνωστο φορολογικό καθεστώς, θα επιφέρει πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα, είναι πράγματι μυστήριο.
Πάντως όλοι αυτοί εδώ κάτω από το προσωπικό της εταιρείας φαίνονται πανευτυχείς!!!

https://www.change.org/about/team

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που φαίνεται στην φωτογραφία είναι...."εκλε(λε)γμενος" κατά Singular και κατά Πάτροκλον Σταύρου. Χατζαρα θυμάσαι τον βιογράφο του μασόνου Καζαντζάκη και γραμματέα του Μακαρίου που έλεγε για τους....πραξικοπηματίες ότι ανέτρεψαν έναν εκλε(λε)γμενο "πρόεδρο"; Εσύ βεβαίως έχεις γράψει ότι ο Μούσκος ήταν προδότης. Δεν μπορώ να συμμεριστω αυτή την άποψη αλλά διαφωνώ με την προσέγγιση του Πατρόκλου Σταύρου για ένα μονοπωλιακό δήθεν δημοκρατικό καθεστώς σαν κι αυτό του Μακαρίου που στην πραγματικότητα ήταν κρυφά αυταρχικό.Γι'αυτό σου λέω κι εγώ για τον μητσοτακ ότι είναι....εκλε(λε)γμενος.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μασωνος είναι ο σταθμαρχης και τι βρωμοδουλειες είχε κάνει για αυτούς ώστε να του το ξεπληρώσουν με αυτό το ρουσφέτι?

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε μούτρο σταθμάρχη!!

102 χρόνια από την προδοσία στην Μικρά Ασία. Η αδυναμία λήψης αποφάσεων. Η 23η Ιουνίου 1922

  Στις 22 Ιουνίου 1922, οι «5», Δημήτριος Γούναρης, Νικόλαος Στράτος, Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης, Γεώργιον Μπαλτατζής καὶ Νικόλαος Θεοτόκης μαζί ...