27/3/09

Μιά ευχάριστη είδηση!

Επιτέλους ξεκουμπίζεται ο απεχθής Ντάνιελ Φρηντ !
http://taxalia.blogspot.com/2009/03/blog-post_8142.html

Δελτιο των 11.

Φεύγει βέβαια το «καθίκι» αλλά ο «καινούργιος» που αναλαμβάνει τις Ευρωπαϊκές και ευρώ -ασιατικές υποθέσεις, ο κ. Philip H. Gordon, δεν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό . Ελπίζουμε μόνο να μην είναι το ίδιο «καθίκι», με τον Δανιήλ Τηγανητό.
Ο κ. Γκόρντον , που διορίστηκε βοηθός υπουργός ,είναι ομοεθνής του απερχόμενου και επιστημονικός συνεργάτης του Brookings Institute, και ήταν σύμβουλος , της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα. Επίσης έχει διατελέσει διευθυντής ευρωπαϊκών υποθέσεων στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας ( National Security Council). Υπήρξε επίσης συνεργάτης του Saban Center.
Ο κ. Philip H. Gordon θεωρείται ειδικός σε θέματα Ευρώπης (ιδίως Γαλλίας) και Τουρκίας. Το 2005 τον είχαν αποστείλει σε «διερευνητική αποστολή» στην Γεωργία και εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη στην ένταξη της Γεωργίας στο NATO. Μάλιστα είχε δηλώσει, ότι « η Ρωσία πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι προς το συμφέρον της να την περιβάλλουν δημοκρατίες».
Το 2003, είχε συμμετάσχει στην σύνοδο του AIPAC, στην Ουάσιγκτον, και ήταν ομιλητής στις συνεδριάσεις που εξέτασαν την κατάσταση των Εβραίων στην Ευρώπη, και την αντιμετώπιση του Ισραήλ από τις ευρωπαϊκές χώρες. Στις συνεδριάσεις αυτές είχε πει ότι,
« δεν υπάρχει AIPAC στην Ευρώπη και ίσως θα έπρεπε να δημιουργηθεί» .
Ο κ. Philip H. Gordon έχει ασχοληθεί στο τελευταίο του βιβλίο, «Winning the Right War» με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...