23/3/09

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Στις 11 Μαρτίου, ο δημοσιογράφος Γ. Φράγκος, εργαζόμενος στην εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος», και το Δήμο Αθηναίων, δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του (στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα) από συμμορία λαθρομεταναστών.
Επειδή αντιστάθηκε στην δολοφονική επίθεση και στην προσπάθειά του να αμυνθεί, μπροστά στον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του, τραυμάτισε έναν νιγηριανό, μέλος της συμμορίας που του επιτέθηκε. Η πράξη της αυτοάμυνας, κρίθηκε ως εγκληματική από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα και ο Γ. Φράγκος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού, όπου και βρίσκεται έως και σήμερα…!
Ο Γ. Φράγκος εργαζόταν και στο γραφείο Τύπου του Δήμου Αθηναίων, αλλά ο (κατοχικός;) Δήμαρχος έσπευσε να θέσει σε διαθεσιμότητα τον δημοσιογράφο που δέχθηκε την επίθεση!!! Ο λόγος; Προφανέστατος… για να μην κατηγορηθεί ο Δήμος και ο Δήμαρχος Αθηναίων για… ρατσισμό!!!

Σχόλιο από http://kostasxan.blogspot.com/2009/03/blog-post_9769.html
Ξεκινώντας μία σύντομη «ανάλυση» του θέματος και μέσα από την άδικη αλλά και τελείως τραγική απόφαση των δικαστών (ανακριτή και εισαγγελέα που αποφάσισαν πως το θύμα οπλοφορούσε και -κακώς- χρησιμοποίησε το όπλο του ως άμυνα στην δολοφονική επίθεση εναντίον του), διακρίνουμε όλοι μας πως ο Έλληνας πολίτης έχει παραδοθεί βορά στις διαθέσεις όλων αυτών των εγκληματικών στοιχείων που έχουν γεμίσει τη χώρα μας και οι οποίοι αν και κινούνται με εγκληματικές διαθέσεις και υποπίπτουν σε κακουργηματικές πράξεις, δεν διώκονται, αλλά προφυλάσσονται!!!
Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει σοβαρότητα πλέον στην Δικαιοσύνη, αλλά η συγκεκριμένη απόφαση δηλώνει περίτρανα σε κάθε πολίτη της χώρας μας, πως δεν έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του εάν του επιτεθούν ένας ή περισσότεροι αλλοδαποί ή κάθε είδους εγκληματικής φύσης και καταγωγής στοιχεία-υπάνθρωποι-εγκληματίες!!! Η τιμωρία, μάλιστα, για τον οποιονδήποτε θελήσει να αμυνθεί για την ίδα του τη ζωή, είναι προφυλάκιση (ως επικίνδυνου στοιχείου για την κοινωνία), ενώ οι επιτιθέμενοι παραμένουν ελεύθεροι και δέχονται τις φροντίδες της Πολιτείας!!!
Προσωπικά, δεν θέλω να κρίνω τους δικαστικούς που είδαν το θύμα ως θύτη και τον τιμώρησαν. Αφήνω την κρίση τους σε όλους εσάς. Θα ήθελα όμως να κρίνω την στάση του κυρίου Κακλαμάνη, που έτρεξε να θέσει σε διαθεσιμότητα τον δημοσιογράφο, προκειμένου να μην εμπλακεί ο ίδιος και η Δημαρχία Αθηνών στο όλο γεγονός και να μην του κολλήσουν την ταμπέλα του «ρατσιστή» οι γνωστοί-άγνωστοι αντιρατσιστές-ανθέλληνες!!!
Πραγματική ατίμωση ήταν για τον κύριο Κακλαμάνη η συγκεκριμένη του απόφαση και η μη στήριξη του Έλληνα πολίτη. Ατίμωση, επειδή δικαιώνει τους θύτες, αλλά ταυτόχρονα φανερώνει και τον φόβο του και την μικρότητά του ως πολιτικού και ως ανθρώπου, στο να αντισταθεί στο ολοένα αυξανόμενο φαινόμενο κακοποίησης (κάθε είδους, θυμηθείτε τον βιασμό στην Άρτα από τους Ρουμάνους) των Ελλήνων πολιτών!!!
Οι πράξεις είναι αυτές που ξεχωρίζουν τους άνδρες από τα ανθρωπάκια κύριε Κακλαμάνη. Κι εσείς στην πράξη, δυστυχώς έχετε αποτύχει…
Για τους συναδέλφους του κυρίου Φράγκου, τους δημοσιογράφους, δεν βρίσκω πραγματικά λόγια να χαρακτηρίσω την απραξία τους, την μηδενική τους συμπαράσταση και τον ανύπαρκτο αγώνα τους να συμπαρασταθούν στον συνάδελφό τους και να επιτύχουν (το λιγότερο) την αποφυλάκισή του. Αποδεικνύονται (επβεβαιώνοντας τις φήμες και τις υποψίες) ως τα χειρότερα σαρκοβόρα και σαρκοφάγα, με μηδενική αντίληψη συναδελφικής αλληλεγγύης. Βέβαια, οι περισσότεροι από αυτούς κυκλοφορούν με φύλαξη συνοδείας αστυνομικών και αποκλείεται να τους συμβεί κάτι παρόμοιο. Αλλά, τους εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, να συμβεί στις γυναίκες τους και στα παιδιά τους, ελπίζοντας πως κάτω από ένα τέτοιο σοκ θα ξυπνήσουν μέσα τους τα ένστικτα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, πως θα βγάλουν τις παρωπίδες τους και θα αρχίσουν να βλέπουν την αδυσώπητη πραγματικότητα, για την δημιουργία της οποίας είναι συνυπεύθυνοι…
Το επόμενο που αναμένω προσωπικά να συμβεί, είναι μία μήνυση από τον Νιγηριανό προς τον κύριο Φράγκο (που εκτίει ποινή επειδή υπερασπίστηκε τη ζωή του), όπου θα του ζητάει χρηματική αποζημίωση για σωματική βλάβη αλλά και για ψυχικά τραύματα (και όλα τα συναφή). Γνωστοί και οι δικηγόροι που θα τρέξουν να συμπράξουν στον Νιγηριανό, προκειμένου να αποδείξουν το ανθελληνικό τους μένος για μία ακόμη φορά…
Σαν κράτος έχουμε πτωχεύσει σε πολλά, σε πάρα πολλά… έχουμε απωλέσει πολλά από τα βασικά αγαθά μίας ισορροπημένης κοινωνίας… τα χειρότερο όμως όλων είναι η απώλεια της λογικής όπως επίσης και η απώλεια της εθνικής συνείδησης απέναντι σε ορατούς κινδύνους. Η Αθήνα στις ημέρες μας βιώνει τρομακτικές καταστάσεις και οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου φοβούνται πλέον να κυκλοφορήσουν στους δρόμους και καθημερινά εκτίθενται σε κινδύνους (μέχρι και απώλειας της ζωής τους), επειδή δεν υπάρχει βούληση από κανέναν υπεύθυνο (Πολιτεία και όλα της τα όργανα), δεν υπάρχει ευσυνειδησία κι επειδή, πάνω από όλα, έχει εξαφανισθεί αυτό που ονομάζουμε «κοινός νους»!
Το συμπέρασμα, που προκύπτει από το δυστυχές αυτό περιστατικό και το μήνυμα που η Πολιτεία στέλνει σε όλους τους πολίτες της είναι:
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ
Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!!!

----------------------------

Στις 16.03.2009 στον ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ομάδα περίπου δεκαπέντε Αλβανών συγκεντρώθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας της οδού Πιπίνου στον Άγ. Παντελεήμoνα βρίζοντας και απειλόντας νεαρή Ελληνίδα κάτοικο, η οποία συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά της κατάληψης της πλατείας από λαθρομετανάστες, κυρίως Αφγανούς. Σημειωτέον ότι αστυνομικό τμήμα υπάρχει σε απόσταση 150-200 μέτρων απ’ τον τόπο των επεισοδίων. Αιτία για τα επεισόδια ήταν η διαμαρτυρία της νεαρής Ελληνίδας στο Δήμο και στην αστυνομία για την μετατροπή της άλλοτε φιλικής στους κατοίκους πλατείας σε τριπλό ουρητήριο αργόσχολων αλλοδαπών. Στην πλευρά προς την Πιπίνου ουρητήριο Αλβανών, στο κέντρο Αφγανών και στην πλευρά Αγορακρίτου ουρητήριο Πολωνών! Το αίτημα της κατοίκου και των περιοίκων προς το Δήμο είναι να τοποθετήσει, αν μη τι άλλο, τουλάχιστον χημικές τουαλέτες στην πλατεία. Όταν ο Νικηταράς ο δεντροφάγος στέλνει στην οδό Βερανζέρου τις καθαρίστριες του Δήμου (που τις πληρώνουν οι δημότες) να καθαρίζουν πολυκατοικία στην οποία κοιμούνται …με βάρδιες, περίπου 600 Σομαλοί, κάτι οφείλει να κάνει και για την περιοχή Αγ. Παντελεήμoνα, όπου η υποβάθμιση της ζωής των Ελλήνων δεν έχει πιάσει πάτο αλλά απόπατο.
http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=1124

Δεν υπάρχουν σχόλια: