28/3/09

Κατω η Καρτελοκρατία.

από Μιχάλη http://pentaedron-kafes.blogspot.com/2009/03/blog-post_2646.html

Τόσες μέρες ἀπεργία κάνει αὐτός ὁ Τενέζος.
-Ἀκούσατε τίποτε στά κανάλια;
-Διαβάσατε τίποτε στίς ἐφημερίδες;
-Εἴδατε καμιά ἀφίσα κολλημένη ἀπό τούς «ἀναρχικούς ἐπαναστάτες», σάν αὐτές ποῦ κατά χιλιάδες ἔχουν κολληθεῖ σέ ὁλόκληρη τήν Ἀθήνα γιά τήν «ἀγωνίστρια Κούνεβα»;
ΚΑΝΕΝΑΣ δέν καταδέχτηκε νά πεῖ κάτι.
Ὁ Καραμανλής στόν κόσμο του.
Ὁ Παπανδρέου μᾶλλον δέν ρώτησε ἀκόμα τήν μάμυ του τί νά κάνει.
Ὁ Καρατζαφέρης εἶναι ἀπασχολημένος καί αὐτός νά μάθει γιατί τά «νέα παιδιά» βγαίνουν ἔξω καί τά σπάνε ὅλα γιά διαμαρτυρία. Ὁ κόσμος τό ἔχει βούκινο καί ἐμεῖς κρυφό καμάρι. Βγῆκε τουριστική ὁδηγία πού ἔλεγε νά μήν πηγαίνουν οἱ τουρίστες σέ Ἐξάρχεια καί Ὁμόνοια. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ξέσπασαν τά τελευταῖα ἐπεισόδια, στά ὁποῖα ἡ ἀστυνομία εἶχε διαταχθεῖ νά μήν ἐπέμβει!

Ἀλλά τά κόμματα τῆς Ἀριστερᾶς πού φωνάζουν γιά τήν «καταπίεση καί ἀλλοτρίωση» τῶν ἐργαζομένων, τίς πολυεθνικές καί τά καρτέλ;
-Ἡ Παπαρήγα; Δέν εἶχε χρόνο γιατί σπουδάζει τά παιδιά τῆς στό ἐξωτερικό.
-Ὁ Ἀλαβάνος; Οὔτε αὐτός εἶχε χρόνο μέ τόσα λεφτά πού ἔχει καί πού ἀπαιτοῦν τόσο πολύ κόπο νά τά ἐπενδύσεις σωστά.
-Ὁ Τσίπρας; Οὔτε αὐτός ἔχει χρόνο. Ἀσχολεῖται μέ τούς μετανάστες καί τά δικαιώματά τους. Πῆγε γιά παράδειγμα στήν φιέστα τῆς δημοκρατίας «ἄλα μπρατσέτα» μέ μία μαύρη ἡ ὁποία ἦταν μέσα στήν χλίδα καί ἔκανε ΜΠΑΜ ὅτι δέν ἦταν καθαρίστρια, οὔτε ἄνεργη καταπιεσμένη, οὔτε βέβαια πόρνη, ἀπό τίς δεκάδες πού «βγάζουν τό ψωμί τους» στούς πίσω δρόμους τοῦ Δημαρχείου Ἀθηνῶν.
Ἀφῆστε πού ἔχει καί μία ἐπιχείρηση νά ἀσχοληθεῖ γιά νά βγάζει τό παντεσπάνι του.
-Ἡ Ἐξωκοινοβουλευτική Ἀριστερά μήπως; Αὐτοί εἶναι πολύ ἀπασχολημένοι νά πολεμοῦν τό σύστημα. Βγάζουν ἀφίσες γιά τήν Κούνεβα, γιά τόν στρατό, γιά τούς μπάτσους, γιά τούς «ἀγωνιστές» πού πιάνει καμιά φορᾶ ἡ ἀστυνομία πάνω σέ ληστεία τράπεζας (εἶχα διαβάσει κάποτε: Λευτεριά στόν τάδε, πού ἔκανε ἀναδιανομή εἰσοδημάτων!!!).
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ προλαβαίνει νά ἀσχοληθεῖ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ποῦ θέλει νά ἔχει ἐπιχείρηση;
Εργαζόμενοι είναι μόνο οι μετανάστες.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;

Δέν πάει νά ΧΕΣΤΕΙ (για να μην πω άλλη λέξη) ὁ Τενέζος; Ἄς πρόσεχε. Ἄς μήν γεννιόταν Ἕλληνας.
-Ἄν ἐρχόταν παράνομα στήν Ἑλλάδα…
-Ἄν ἔκανε λίγο ἐμπόριο ναρκωτικῶν…
-Ἄν ἔκανε μερικές ληστεῖες…
-Ἄς γινόταν προαγωγός ἀλβανίδων, ρωσίδων, μαύρων κλπ γυναικών…
Τότε σίγουρα πολλοί θά ἐνδιαφερόντουσαν νά στηρίξουν «τά δικαιώματά του σάν μετανάστη».

και http://anemos5.blogspot.com/
Αντίλογος από http://gianniotis.blogspot.com/2009/03/blog-post_3759.html
Σε μείζον Εθνικό θέμα τείνει να αναδειχθεί η υπόθεση ...Τενέζου.! Κύριοι bloggers ...σοβαρευθείτε.!!!
Φίλοι bloggers ...μας κουράσατε.!!!
Αν θέλετε να συμπαρασταθείτε στον αγώνα του κ. Τενέζου, δεν έχετε παρά να πάτε δίπλα του και να απεργήσετε κι' εσείς μαζί του.
Δεν μπορεί όμως από το πρωί μέχρι το βράδυ να μας βομβαρδίζετε με τον κ. Τενέζο και την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας, - επειδή κάποια μέρα - σκέφθηκε να τα βάλει με τα πάσης φύσεως καρτέλ, όταν ολόκληρες κυβερνήσεις απέτυχαν να τα χτυπήσουν.
Θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευθείτε.!
Αν σέβεστε τον άνθρωπο Τενέζο, θα πρέπει αμέσως να πάτε κοντά του και να του πείτε ότι αυτό που πάει να κάνει είναι μια "βλακεία και μισή".
Και στο κάτω κάτω της γραφής είναι μια προσωπική απόφαση, ζωής και οφείλετε να την σεβαστείτε.
Κύριοι bloggers, δεν συγκινείτε το κοινό αίσθημα με το να μας ρίχνετε πρωί μεσημέρι βράδυ Τενέζο και τίποτε άλλο.
Ακούμε ή μάλλον διαβάζουμε κάτι βαρύγδουπα και ...ανατριχιάζουμε.:
Αίσχος, αιδώς αργείοι, ντροπή κ.λ.π.
Εεεε, μας κούρασε το θέμα πως να το κάνουμε.!!!
Αφήστε τον άνθρωπο να προστεθεί στη λίστα των ηρώων.
Ο άνθρωπος βάλθηκε να χτυπήσει τα καρτέλ των δισεκατομμυρίων.
Πόσο λογικό ακούγεται αυτό;
'Εχουμε κι' εμείς τις ευαισθησίες μας, αλλά μη μας αναγκάσετε να τις μεταρέψουμε σε ...αναισθησίες...
Έλεος για σας κ.κ. bloggers.
G.
gianniotis.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο Τενέζος ήταν: μαύρος,κόκκινος,κίτρινος,μπλε,Αλβανός,Αφγανός,Πακιστανός,Αρειανός,παιδεραστής,δολοφόνος,κλέφτης,βιαστής,μουσουλμάνος,Οβριός,ινδουιστής,παγανιστής και όχι τίμιος Έλληνας αγωνιστής τότε να είστε σίγουροι ότι θα είχε γίνει της πουτάνας,θα μας είχαν ζαλίσει τ'αρχίδια με τα δικαιώματα τους,οι Έλληνες αυτή τη στιγμή είναι υπό διωγμό και δεν έχουν δικαιώματα,αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πως θα σβήσουμε τα φώτα και μας τα έχουν σπάσει με την προπαγάνδα τους.Έκκληση προς όλους: αυτοί έχουν σκοπό να αφήσουν τον Τενέζο να πεθάνει,σταματήστε να γράφετε στα μπλογκ για την κατάσταση του ανθρώπου και πάμε όλοι μαζί εκεί μαζί του να του συμπαρασταθούμε με πράξεις και όχι με άρθρα να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε μπας και τον σώσουμε,ειδάλλως σε λίγο καιρό θα ακούσουμε το μοιραίο από τα μπλογκ ακι σε λίγους μήνες θα τον έχουμε ξεχάσει.Ο Τενέζος έχει τα κότσια να κάνει απεργία πείνας εμείς δεν μπορούμε απλώς να πάμε εκεί;Σήμερα είναι ο Τενέζος,αύριο ίσως κάποιος από εμάς,θέλει κανείς να βρεθεί στη θέση του;; Άντε ρε ας κινηθούμε γαμώ τα μπλογκ μας γαμώ.Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω ακόμη η εκπομπή του δελτίου των 11 της Τρίτης να γίνει στο σημείο που κάνει την απεργία πείνας ο Τενέζος και συγχρόνως να γίνει η μάζωξη όλων μας την Τρίτη το βράδυ εκεί,να φωνάξουμε,μήπως και σωθεί ο άνθρωπος,να λέμε ότι κάτι κάναμε ρε γαμώτο.Χ.Π.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...