21/2/10

Εδώ Εργολαβιστάν -Παπαγαλιστάν

Όταν τα πρόβατα απαντούν σε γκάλλοπ

Πανηγυρίζουν οι εργολάβοι. Πανηγυρίζει και ο Σάββας ο Πόντιος.
«Όχι» στις απεργίες μέχρι να περάσει η κρίση, είπαν στηνMarc για το Εθνος της Κυριακής του Μπόμπολα και ο Σάββας το έκανε σημαία. «Για όσους βιάστηκαν να μας κατηγορήσουν: 75,8% «Όχι» στις απεργίες μέχρι να περάσει η κρίση».
http://infognomonpolitics.blogspot.com

Για την «απεργία» των λαθρομεταναστών την 1 Μαρτίου θα ρώταγαν.

Έκαναν Γκάλοπ, την ώρα της απεργίας των τελωνειακών και το 75% απάντησε «θέλω βενζίνα για να πάω στο περίπτερο για τσιγάρα».

Η «πλειονότητα των Ελλήνων» (και λαθρομεταναστών) που ρώτησε ο Μπόμπολας, (που θέλει παράταση 5 χρόνια στα διόδια για να κάνει και αυτός την κρίση ευκαιρία του) θεωρεί, « Προς τη σωστή κατεύθυνση, αν και καθυστερημένα, τα κυβερνητικά μέτρα».

Ποια είναι η κατεύθυνση ρε μαλάκες;

Ρώτησαν τα πρόβατα: « Είναι στη σωστή κατεύθυνση;» Και τα πρόβατα έκαναν Μπεεεε, οπότε ΝΑΙ. Και θα πάρουν (ακριβή) βενζίνα για να πάνε βόλτα, το σαββατοκύριακο.

Και ο Σάββας ο Πόντιος Πανηγυρίζει.Το 75% συμφωνεί να κάνουν την κρίση ευκαιρία τους και να μας πάρουν οι τραπεζίτες και τα σώβρακα. «Ολα για την …..Πατρίδα τους».

Ποια κρίση ρε πρόβατα;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το Ενεργητικό του τραπεζικού τομέα στην Ελλάδα ανερχόταν στα τέλη του 2000 στα 233 δισ. ευρώ. Στα τέλη του 2009, το σύνολο του Ενεργητικού του τραπεζικού τομέα, δηλαδή ο συνολικός πλούτος που έχουν ενθυλακώσει οι Τράπεζες, υπερδιπλασιάστηκε και εκτοξεύτηκε στο αστρονομικό ποσό των 579 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση ρε ηλίθιοι.

Σύμφωνα με «σφυγμομέτρηση» της (έγκυρης) Marc για το Εθνος της Κυριακής, το 57,6% των ερωτηθέντων προβάτων θεωρεί ότι τα κυβερνητικά μέτρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, το 74,2% ότι καθυστέρησαν αδικαιολόγητα, το 64,1% πιστεύει ότι οι φορολογικές ρυθμίσεις δεν είναι δίκαιες, ενώ το 75,8% λέει όχι στις απεργίες ώσπου να περάσει η κρίση.

Τα πρόβατα ,βλήτα έφαγαν από τα χουντοκάναλα και βλήτα αναμάσησαν.

Η επιτυχία της πλύσης εγκεφάλου ήταν πλήρης. Αγαπητοί ηλίθιοι καληνύχτα σας. Αύριο μπορεί να έχετε βενζίνη, και μπόνους ,ποτήρια μπύρας.

Σπύρος Χατζάρας

12 σχόλια:

GREECE PRESS είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

Dimitris είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Σας συγχαίρω,γιατί, επιτέλους,αρχίσατε ορθώς να χαρακτηρίζετε αυτούς που απαντάνε στα γκάλλοπ των καθεστωτικών εφημερίδων. (Ή, για να το πούμε διαφορετικά, όσους θέλουνε βενζίνη, για να πάνε στο περίπτερο να πάρουν τσιγάρα.)
Ο Πλάτων -για να θυμηθούμε και τους Αρχαίους - έκανε σαφή τη διάκριση μεταξύ "ανθρώπων" και "όντως ανθρώπων". Τώρα πια δεν υπάρχουν "όντως άνθρωποι" αλλά ούτε καν απλώς "ἀνθρωποι". Υπάρχουνε, κυκλοφορούν και διακινούνται μόνο ανθρωποειδή.
Δημήτρης Μιχαλόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα συζητηση με αποκαλύψεις εδώ
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/02/758.html

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να τα πιστεύουμε τα γκάλλοπ Σπύρο; Από πότε είναι αθώα;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ..... ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥ)ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ Κ.Λ.Π ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!! ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNETIKH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ KAI ΑΠΟ ΛΑΪΚΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

Κουραδομηχανές, όντως άνθρωποι ή μήπως τελικά άχθος αρούρις;
Μήπως είναι μέρος του προβλήματος και αυτοί;
Ας δούμε ένα φανταστικό παράδειγμα.
Κυρία αποτυχημένη ηθοποιός. Αποτυγχάνει παρόλο που ξεβρακώνεται σε περιοδικά.
Μπαίνει στο δημόσιο (χωρίς ΑΣΕΠ) και πληρώνεται απο εμάς. Μας μισεί ως λαό.
Ουδέποτε κατάλαβε τον Ελληνικό πολιτισμό διοτί είναι ημίαιμη.
Και όχι δεν το πάω στην αρχαία Ελλάδα. Δεν κατάλαβε ποτέ το θεσμό της οικογένειας στη σύγχρονη Ελλάδα ή τι θα πει "νοικοκύρης".
Είναι πια στα -αντα και δεν έχει αποκτήσει παιδιά. Το μητρικό της ένστικτο της βγαίνει στους λαθρομετανάστες, στο πρόσωπο των οποίων βλέπει τον εαυτό της αφού η ίδια είναι "ημίαιμο".
Το φανταστικό αυτό πρόσωπο λοιπόν όχι απλώς είναι κουραδομηχανή αλλά πρόβλημα.
Είναι τελικά καμμένο χαρτί και βάρος; Όχι απαραιτήτως. Έχει μια ελπίδα να διορθωθεί. Πρέπει να σταλεί πίσω στη χώρα καταγωγής της όπου εκεί θα φορέσει μπούρκα και δεν θα ξεβρακώνεται αφού θα κινδυνεύει να λιθοβοληθεί ώς "κοινή".
Έτσι θα αρχίσει να εκτιμά και τον Ελληνικό πολιτισμό και μάλλον θα αρχίσει να νιώθει μεγάλη υπερηφάνεια αλλά και δυστυχία που είναι μόνο 50% ελληνίδα!

Unknown είπε...

Κύριε Χατζάρα...
το σχόλιο μου έχει να κάνει με τους "πανηγυρισμούς" του infognomon! όπως παρατηρήσατε στην ανάρτηση σας
Μπήκα στην σελίδα του και διάβασα τα σχόλια ..... πρέπει οι πανηγυρισμοί του να κόπηκαν απότομα! Είναι πασιφανές το κατευθυνόμενο της δημοσκόπησης και οι σκοποί που εξυπηρετεί ….. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ……για κάποιων άλλων δεν ξέρω!!!

Ανώνυμος είπε...

Yπάρχει τρομοκρατία της αριστεράς στην Ελλάδα επί της δεξιάς; Ο Στρατούλης που αλωνίζει και διατάζει τους πάντες μέσα στη ΓΑΔΑ είναι δηλαδή αριστερός που κυνηγάει δεξιούς; Τι λέτε ρε μαλάκες,που είναι ο κάθε Στρατούλης αριστερός,αρχίδια αριστερός είναι όπως αρχίδια δεξιός είναι και ο Καρα Τζαφέρ κωλοτούμπας, γαμημένος ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ είναι όπως όλοι τους με μισθό όπως και η Τανσού. Καταλάβετέ το ρε πρόβατα οπαδοί/ψηφοφόροι, σας μεγαλώνουν από βρέφη να υποστηρίζετε με φανατισμό τις γαμημένες ποδοσφαιρικές ομάδες/κόμματα για να τα τσεπώνουν οι "μάγκες" και σεις να σκοτώνεστε για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό/Δεξιά-Αριστερά !!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (και όπως είπε και ο Χατζάρας) στη στοά υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί;;; Ο Λεωνίδας ήταν αριστερός ή δεξιός; Ο Βουλγαροκτόνος; Ο Κολοκοτρώνης; Ο Παύλος Μελάς; HTAN MONO EΛΛΗΝΕΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος (συγγνώμη για τα Γαλλικά αλλά...)

Ανώνυμος είπε...

Τα γκάλοπ είναι μέσο χειραγώγησης της κοινής γνώμης αλλά και απειλής προς φίλους και εχθρούς, έχοντες εξουσία.
Προσωπικά και συνομιλώντας με τους τριγύρω μου είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο αλήθινά όσο και τα γκάλοπ που δίναν 18% στον επαναστάτη της Εκάλης και 9% στον αυτόκλητο σωτήρα της Γης. Δεν αποκλείεται να έχουν διενεργηθεί λαμβάνοντας υπόψην και τους νέους "Έλληνες" ψηφοφόρους οι οποίοι θα είναι σε καθοριστικό αριθμό στις επόμενες εκλογές καθώς όσων τα παιδιά πάρουν ιθαγένεια θα πάρουν και οι ίδιοι και θα ψηφίσουν και ίσως πλειοψηφία στις μεθεπόμενες στο ομοσπονδιακό κράτος...
ΥΓ
Με τα οικονομικά μέτρα ο Πράιμ Μίνιστα φροντίζει ώστε να παντρευτούν και να τεκνοποιήσουν όσο το δυνατόν λιγότεροι Έλληνες, οπότε η περιθωριοποίησή μας, θα είναι γρηγορότερη από ότι φαντάζεστε.
ΑΝΤΙΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ (ΚΚΕ-ΛΑΟΣ) ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ , ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΜΙΚΟΙ ΝΕΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ. ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ. ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.
ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...