18/4/10

Μπακογιάννη, Καρατζαφέρης, Βενιζέλος μαζί για το «παιδί του…σωλήνα» τους!

Οι πολύπλοκες διεργασίες που συντελούνται αυτή την εποχή ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη (φυσικό παιδί του Κώστα και της Μαρίκας) και τον Γιώργο Καρατζαφέρη (πνευματικό παιδί των Μητσοτάκηδων) φαίνεται ότι βρήκαν τελικά το «τρίτο» στοιχείο που τους έλειπε στο πρόσωπο του Βαγγέλη Βενιζέλου!

Το «Βενιζελικό στρατόπεδο» της πανεπιστημιακής νεολαίας στη Θεσσαλονίκη συμπαρατάχθηκε με το Ντορικό , στο πρόσωπο του Παπαμιμίκου και πήραν μαζί τους τον Καρατζαφέρη…
Η τοποθέτηση του Καρατζαφέρη στα ραδιο-τηλεοπτικά προγράμματα υπέρ της υποψηφιότητας του Ψωμιάδη για την Περιφέρεια, (ενώ ο Πανίκας θέλει τώρα τον Δήμο) και, άλλο πάλι αυτό, εντελώς απροσδόκητα ΥΠΕΡ του Δημήτρη Μπακατσέλου για την Δημαρχία, (ο Βενιζέλος είναι σώγαμπρος του Μπακατσελέϊκου της Θεσσαλονίκης) προετοιμάζει το έδαφος για τις εκλογές ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του ερχόμενου Νοέμβρη.
Στο μεταξύ η πρώτη προσπάθεια του ΤΡΙΔΥΜΟΥ με στόχο την ΠΡΩΤΗ ήττα του Αντώνη Σαμαρά επικεντρώνεται στις εκλογές της 18ης Απριλίου για Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.

Το «πρωτότυπο» τρίδυμο στηρίζει Παπαμιμίκο (αυτόν στηρίζει και ο Στυλιανίδης που τον χρηματοδότησε αδρά στις διάφορες ΜΚΟ του, που τον διόρισε μέλος των ΔΣ ΕΥΑΘ,Α.Ε και ΤΡΑΜ, ΑΕ μεταξύ πολλών άλλων).

Ο εκλεκτός του Σαμαρά ο υποψήφιος που στηρίζει η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των νέων της ΟΝΝΕΔ είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ που ΔΕΝ έχει παρελθόν Παπαμιμίκου και δεσμεύθηκε για την ανατροπή του χτες των μηχανισμών, της ρεμούλας, του πακτωλού Κρατικών χρηματοδοτήσεων, της αδιαφάνειας και της διαφθοράς…
Κυριακή 18 Απριλίου, κοντός ψαλμός αλληλούια, για το ΤΡΙΔΥΜΟ Μπακογιάννη, Καρατζαφέρη, Βενιζέλου και την πρώτη τους σύγκρουση με τον Σαμαρά με πεδίο μάχης την ΟΝΝΕΔ και επίκεντρο τον Παπαμιμίκο το «παρά φύση παιδί του σωλήνα» τους Κόντρα στον ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ ένα νέο με Ήθος, Μαχητικότητα, Ιδεολογία…Την Κυριακή οι Νέοι και οι Νέες της ΝΔ επιλέγοντας τον επόμενο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, σμιλεύουν το ποθητό αύριο μιας ΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ Οργάνωσης

Από: www.hellas-macedonia-thessaloniki.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και μόνο από την φάτσα του ο Παπαμιμίκος φαίνεται ότι πρόκειται για βουτυρόκολο μαλάκα. Αι σιχτίρ ρε χαμένα κορμιά Μπακογιάννη Καρατζαφέρη Βενιζέλο. Προκαλείται εμετό στο Πανελλήνιο και μόνο με την εμφάνισή σας.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια φωνάζουμε για τον Τουρκοτζόγλου δήθεν "Βενιζέλο". Τώρα καταλάβατε τι γίνεται;
Φλαντανελλάς