3/5/10

H Κυβέρνηση της Χρεοκοπίας κάνει ότι μπορεί για να χαντακώσει και άλλο τη χώρα

Ο Τουρισμός είναι η «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας και η ανθελληνική κυβέρνηση έχει εξαπολύσει τους προστατευμένους της, Παπανδρέλληνες, και εναντίων των τουριστών, που θα ακούνε Ελλάδα και θα φεύγουν χιλιόμετρα.
Μετά το κατεχόμενο Φαληράκι στην Ρόδο σήμερα στην Αθήνα λήστεψαν δύο τουρίστριες από τη Νορβηγία μπροστά στο Δημαρχείο στην οδό Αθηνάς. Οι δράστες πλησίασαν τις δύο γυναίκες από πίσω, τις έσπρωξαν και τους άρπαξαν τις τσάντες με τα πορτοφόλια και τα κινητά τους τηλέφωνα. Στην περιοχή δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός, ούτε άνδρας της δημοτικής αστυνομίας .

Όλη η δράση των Παπανδρελλήνων στο…
http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2010/05/blog-post_9227.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ. 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1948. Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΩΜΑ ΠΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .

«Η ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ  ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ»