26/7/12

Διάλογος για τον Alexis Τζίπρα

Ο Θανάσης ΜΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΕ :Γιατί με λες (ροζ)κάθαρμα; Με γνωρίζεις; Όποιος εκφράζει διαφορετική άποψη ή έχει κάποια ένσταση σε αυτά που γράφεις είναι malakas και ροζ μπράβος; Εγω έκανα ένα σχόλιο καλοπροαίρετα. Κάθε μέρα σε έβλεπα στο blue sky και σχεδόν σε όλα συμφωνούσα (και στις απόψεις σου για τον σιωνισμό και τους εβραίους). Ούτε είπα πως δε δουλεύει το μυαλό σου. Αναφέρθηκα με το όρο εμμονή στο ψείρισμα που κάνεις στα επώνυμα. Και εννοείται πως είμαι κατά της φωνητικής γραφής των "γλωσσλόγων".
Άλλος Ανώνυμος είπε... «Όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου, δεν σημαίνει ότι είναι εχθρός σου, ανθέλληνας κτλ. που φαντασιώνεσαι. Αν έχεις επιχειρήματα ποιοι πολιτικοί είναι εβραϊκής καταγωγής, απόδειξε το. Μασημένες κουβέντες δεν οδηγούν πουθενά
Οι επαγγελματίες, έχουν οδηγίες να κάνουν τον χαζό, και να λένε αδιάφορα την άποψη της soft power. Aν οι σχολιαστές, των απόψεων μου, είναι επαγγελματίες ή όχι πολύ λίγο με ενδιαφέρει, γιατί κάνουν το ίδιο πράγμα. Διαστρέφουν και εκτρέπουν τη συζήτηση.
Λοιπόν: Στη Δημοκρατία έχουμε το δικαίωμα, στη διαφάνεια και στην πληροφόρηση. Είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα να ρωτάμε για να ξέρουμε. Ο λαός που ψηφίζει τον ALEXIS, πρέπει να ξέρει από πού κρατάει η σκούφια του;
Δεν μπορεί να κρατάει κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα;
Ο Alexis, τώρα πού είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για λόγους διαφάνειας, θα έπρεπε να μας πει το οικογενειακό όνομα της μάνας του, και την διαδρομή της οικογένειας και του πατέρα του και της μάνας του. Τι θα πει η μάνα του ήταν από την Καβάλα. Η οικογένεια Τσίπρα πώς ήρθε στην Αθήνα; Και το όνομα ήταν εξ αρχής Τσίπρας; ή Τζίπρας; Οποιος το πάει αλλου γυρίζει την κουβέντα. Αν το κάνει από χαζομάρα ή εξ επαγγέλματος λίγο διαφέρει.
Ποιος διαφωνεί μαζί μου για τη διαφάνεια;
Ας απαντήσουν.Τι φοβούνται.
Το ζήτημα δεν είναι το εάν είναι «χάβα ναγκίλα» ο Alexis.Το ζήτημα είναι ότι τον ψήφισαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς να ξέρουν τίποτα για αυτόν.
Για παράδειγμα, Βαπτίστηκε; Που, πότε, από ποιόν;
Ο ¨άλλος ,μου λέει, «Αν έχεις επιχειρήματα ποιοι πολιτικοί είναι εβραϊκής».μα το ζήτημα δεν είναι τι λέω εγώ αλλά τι κρύβουν εκείνοι και γιατί. Από εκεί ξεκινούν όλα.

-Γνώθι σαυτόν έλεγαν οι Έλληνες.

ΧΑΤΖΑΡΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι, θάπρεπε να δώσετε μία άλλη διάσταση στο θέμα της αθλήτριας σε σχέση με την ΔΗΜΑΡ.

Η ανακοίνωση αυτού του κόμματος, είναι τόσο εμπαθής, χαιρέκακη και κακόψυχη, που, μοιραία, μου δημιουργείται σχεδόν η βεβαιότητα ότι αυτό το κόμμα μισεί τους Έλληνες.

Αποστολης είπε...

πέστα Σπύρο να αγιάσει το στόμα σου...... η μάλλον γράφτα να αγιάσει το χέρι σου !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μας φωτισες ... Μια απο τα ιδια, εκανες copy-paste το προηγουμενο κειμενο σου. Ουτε επιχειρηματα, ουτε αποδειξεις, παρα μασημενα λογια.

Καλα, συνεχισε ετσι, αλλωστε κανενας δεν σε παιρνει στα σοβαρα πλεον. Το ιστολογιο σου για πλακα διαβαζεται.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία. Κατά τη γνώμη σου είμαστε ή χαζοί ή καθοδηγούμενοι "επαγγελματίες". Πράκτορες δηλαδή. Άλλη περίπτωση, όπως να είμαστε απλοί σκεπτόμενοι αναγνώστες, δεν υπάρχει. Ούτε προσωπικά είμαι "soft power" όπως λες. Υπέρ της εξόντωσης των δοσιλόγων είμαι. Συνοπτικά. Όταν απορρίπτεις de facto κάθε μη εγκωμιαστικό για σένα σχόλιο αυτό δεν είναι συζήτηση που λες ότι την εκτρέπουμε. Αυτό είναι μονόλογος. Διεκδικείς το αλάθητο.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι πως ήρθε στην Αθήνα ο κάθε πολιτικός και ποιο είναι το γενεολογικό του δέντρο δέκα γενιές πίσω ή αν μπορεί να κάνει κάτι θετικό για την πατρίδα; Αν αρχίζουμε και ψάχνουμε τα επώνυμα, τα αναγραμματίσουμε κλπ σε όλα κάτι "ύποπτο" θα βρούμε.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο,

α) Η εισαγωγή του τσ στην ορθογραφία είναι σχετικά πρόσφατος. Γι' αυτό και βλέπεις τον Καραϊσκάκη να λέει «πούτζον» για παράδειγμα, καθώς χρησιμοποιούταν το τζ και για τις περιπτώσεις που σήμερα γράφουμε τσ. Άρα δεν αποκλείεται το πραγματικό του όνομα να είναι Τζίπρας.

β) Πράκτορες, όπως ο Πεμ Ιουλ 26, 04:39:00 μμ υπήρχαν και υπάρχουν. Κράτα όμως την υπομονή σου. Δεν είναι δυνατόν οι πάντες να γνωρίζουν τους Χαζάρους, τους Μαράνους, του Σαβαταϊστές και τους Φρανκιστές. Σίγουρα υπάρχουν πράκτορες που προσπαθούν να προπαγανδίσουν, αλλά φιλικά σου λέω να μην παίρνεις τους πάντες από την μούρη, γιατί ακόμα και ένας στους εκατό που δεν είναι πράκτορας και είναι πραγματικά αφελής ή δεν γνωρίζει ρε παιδί μου αξίζει να μάθει.