1/7/12

Ρουφιανορεπορτάζ

Προεκλογικά ο τεχνοκράτης Ζανιάς σας απειλούσε ότι «λεφτά υπάρχουν μέχρι τις 15 Ιουλίου» και οι ρουφιάνοι ρεπόρτερ όλο αγωνία ρωτούσαν τους υποψηφίους τι θα γίνει με τους μισθούς και τις συντάξεις. Τώρα αφού ψηφίσατε «τη δόση», οι ίδιοι ρουφιάνοι σας λένε ότι λεφτά βρέθηκαν στην τσέπη σας, και όχι μόνο δεν θα πάρετε αλλά θα δώσετε και αυτό ,που δεν έχετε αφού η εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων φέρνει χαμόγελα στο υπουργείο οικονομικών και την τρόικα καθώς προσβλέπουν σε αύξηση των εσόδων.
Επομένως τα λεφτά δεν τελείωναν στις 15 Ιουλίου, και ο ρουφιανοτεχνοκράτης και οι ρουφιανορεπόρτερ, έλεγαν και λένε χοντρά ψέματα.
Βεβαίως τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο έτερος ρουφιάνος του ΔΝΤ στη Βουλή, ο Βενιζέλος που στις 23 Δεκεμβρίου του 2011, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2012 , «ξεκαθάρισε ως ταμίας του κράτους και ως υπουργός Οικονομικών ότι τα ταμειακά» επαρκούσαν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, «αν δεν εκταμιευτεί η 6η δόση», και χωρίς τη δόση «ούτε νέα δανειακή σύμβαση θα υπάρξει, ούτε PSI» , και εξέφρασε, την αισιοδοξία ότι ακόμη και εντός της ημέρας, τα ελληνικά κόμματα, τα οποία στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου θα κάνουν τα πάντα, για να εξασφαλιστεί η εκταμίευση της 6ης δόσης.
deltio11 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γαμώ την Κλιματική Αλλαγη. 37 βαθνούς είχε στο Βερολίνου στις 15 Ιουλίου 1926

 Στις 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 1949 ΠΡΙΝ ΑΠΟ 76 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΝΤΕ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ