16/3/13

Ο ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ ΛΙΑΠΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΟΙ «ΙΕΡΕΣ» ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΗΤΑΝ
ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ

Η Ιερά Σύνοδος και η Προϊσταμένη Υπηρεσία του Ρ/Σ της εκκλησίας για να διασφαλίσουν τη συνέχεια της λειτουργίας του, και της διάδοσης της «Θείας Θέλησης» αποφάσισαν να μη βγάλουν δίσκο για το ραδιόφωνο τις Κυριακές αλλά να περικόψουν τις λειτουργικές δαπάνες του σταθμού και είχαν καλέσει τους εργαζομένους να αποδεχθούν μειώσεις μισθών μεγαλύτερες του 40%. Διαφορετικά θα προχωρούσαν σε απολύσεις.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι δέχθηκαν τις μειώσεις αλλά ή εντολή του θεού και της τρόικας είναι οι απολύσεις και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας απέλυσε τρεις δημοσιογράφους και τρεις τεχνικούς.

Πάντως επειδή ο ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ είναι καλός άνθρωπος τους έδωσε την νόμιμη, (δηλαδή κουτσουρεμένη), αποζημίωση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην είμαστε άδικοι. Ο Τζερώνυμο δείχνει τον ανθρωπισμό του, στους λαθρομετανάστες, μαζί με τον Σιατίστης και τους Νταλάρες.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

BΡΟΥΜ ,ΒΡΟΥΜ ,ΒΡΟΥΜ


ΤΖΕΡΟΝΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !

(μετα υαλοπινακων θρυμματιζομενων Σου κυριε)

Νεκρή 68χρονη στην Πέλλα λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της με την 2η δόση του εμβολίου της Pfizer Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τα παιδιά της

Σύμφωνα με όσα καταθέτoυν στη μήνυσή τους τα παιδιά της 68χρονης, η μητέρα τους έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 14 Απρι...