22/3/13

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Στις 19/3/2013 ιδρύθηκε το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, για να συμβάλλει στην Δημοκρατική Πατριωτική Συμπαράταξη όλων των Ελλήνων και την Ενότητα και Συνεργασία των Πατριωτικών πολιτικών, πνευματικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας. Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ έχει στόχο να ενώσει τους Έλληνες Πατριώτες και να τους φέρει κοντά, ανεξάρτητα το όπου ανήκαν πολιτικά και ιδεολογικά στο παρελθόν. Μεταξύ των ιδρυτικών μελών, ισότιμα και με συλλογική ηγετική ευθύνη, συμμετέχουν κατά αλφαβητική σειρά ως προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή οι:

-Κανελλόπουλος Γεώργιος
- Παπανδρέου-Παπαδάκη Ουρανία
- Ροντούλης Αστέριος
- Σαρατσιώτης Δημήτριος
- Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος

 Στην ιδρυτική τους διακήρυξη τονίζουν ότι «αισθάνονται απόλυτη δικαίωση για την απόφασή τους να καταγγείλουν από την πρώτη στιγμή, την επιστροφή των ενδοτικών δυνάμεων στην Κύπρο, και υπογραμμίζουν ότι, «η Κύπρος είναι Ελλάδα και βάλλεται από το ίδιο κλεπτοκρατικό σύστημα, που θέλει να μας υφαρπάξει τους πλούσιους υδρογονάνθρακες που από κοινού διαθέτουμε», ενώ προσθέτουν ότι θα συνεργαστούν, «δίχως προκαταλήψεις, με όποιους έχουν κοινούς στόχους και παραμερίζουν τον διχαστικό εγωισμό και τις προϊούσες αγκυλώσεις, που τόσο έχουν βλάψει την εθνική ενότητα του λαού μας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα εσεις δεν ανηκατε στον εθνικοφρων και ορθοδοξο κομα του ΛΑΟΣ? Γιατι δεν την κανατε οταν το λαμογιο διορισε την Τζαβελα πρωτη στο Ευρωψηφοδελτιο?? Τι σημαινε ο διορισμος αυτος??? Εθνικοφροσυνη και πατριωτισμο ή πουλημενο τομαρι???? Κατλαβατε??? Μετα, το ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ δεν νομιζω νεα εξεπληξεν καποιον νουνεχη...