18/3/13

Εδώ και τώρα να ματαιώσουμε το Τζαμί στον Ελαιώνα

Από τον Σεπτέμβριο είχε δεσμευτεί ο κ. Ζήμενς Σαμαράς, για την κατασκευή σουνίτικου Τεμένους στην Αθήνα, χωρητικότητας 350 ατόμων, και τώρα έδωσε εντολή για τη δημοπράτηση του έργου από το υπουργείο Μεταφορών.
Οι «πολυπολιτισμικοί», δηλαδή το «συνταγματικό τόξο», η Φιλέλευθερη «δεξιά» , το Φιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ η Φιλέλευθερη ρεπούσεια ΔΗΜΑΡ, και οι Φιλελεύθεροι του Σύριζα και της ΚΚΕ Ltd, με την υποστήριξη του Τζερώνυμο, δημιουργούν στην καρδιά της Αθήνας, ένα προγεφύρωμα για κάθε λογής πράκτορες και εξτρεμιστές του «Βαχαμπίτικου Τόξου», που έδρασε στη Λιβύη και τη Συρία.
Άλλωστε κανείς δεν ξέρει πόσα κατέβαλε στα μαύρα ταμεία των «Φιλελευθέρων» , οι «χορηγοί» του πολυπολιτισμού , η Σαουδική Αραβία , και το Κατάρ.

Η «απαίτηση» για το Τζαμί είναι πολιτική και εκφράζει την ισλαμική κατάκτηση της πόλης μας, και η ανέγερση του τεμένους συνδέεται με την εξυπηρέτηση του τεραστίου εμπορικού κέντρου που θα δημιουργηθεί στην περιοχή. Το Τζαμί , δεν εξυπηρετεί «θρησκευτικές ανάγκες», διότι αφ ενός οι μουσουλμάνοι προσεύχονται παντού με ένα χαλί, και αφ εταίρου, υπάρχουν ήδη, 160 προσωρινά Τζαμιά στην Αθήνα, για τους (προσωρινά) διαμένοντες στην Αθήνα μουσουλμάνους.

Η Αθήνα δεν είναι μουσουλμανική πόλη και δεν θα γίνει, και δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε την ανέγερση Τεμένους στην Καρδιά της Αρχαίας Αθήνας, δίπλα στην ελιά του Πλάτωνα,(που την έκοψαν για καυσόξυλα). Νομίζω ότι μπορούμε παρά τις επιμέρους διαφορές μας όλοι οι Πατριώτες μαζί να αποτρέψουμε αυτό το εθνικό έγκλημα.

Το δίκιο, η Ιστορία και οι Έλληνες είναι μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: