16/3/13

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Στην κατευθυνόμενη επίθεση κατά της Ελλάδος, εκτός όλων των άλλων σατανικών μεθοδεύσεων, χρέους, οικονομικής απαθλίωσης κ.τ.λ. έχουμε και το μεγάλο κοινωνικό άγος της λαθρομετανάστευσης. Επιδιώκεται η διάρρηξη του συμπαγούς της κοινωνικής μας υποστάσεως.
Ως όργανο της προσπάθειας αυτής χρησιμοποιούνται οι μετανάστες, πού κατά κύματα ωθούμενοι, συρρέουν στην Πατρίδα μας (Δουβλίνο2) για την δημιουργία πολυπολιτισμικής κοινωνίας, χωρίς συνοχή και εθνική αυτοσυνειδησία, και γενικώς εξάλειψη κάθε εθνικής αντιστάσεως.
Επειδή ο Ελληνικός Λαός έχει φυλετική συνοχή και ως κρηπίδα έχει το Ελληνικό πνεύμα και την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, είναι το μέγα εμπόδιο πού ανακόπτει την πορεία των εχθρών των Λαών για την επικράτηση της παγκοσμιοποίησης και την επιβολή μίας παγκόσμιας δικτατορίας. Όλη η προσπάθεια των Σάϋλοκ, στρέφεται κατά της χώρας μας, διότι αν και φαινομενικά αδύναμη 'αυτοί' την τρέμουν. Ναι την τρέμουν χωρίς υπερβολή.
Διότι η Ελλάδα είναι ακατάβλητη πνευματική δύναμις. Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι πολιτισμός οικουμενικός. Ο Ελληνισμός ενωμένος με τον Χριστιανισμό αποτελεί αμάλγαμα και εκφράζεται ως Ελληνορθόδοξος πολιτισμός. Ο Ελληνισμός έχει πνεύμα ορθόδοξης πίστης και διαπνέεται από απροσωποληψία και δεν έχει κανένα απολύτως στοιχείο φυλετισμού ( ρατσισμού ).

Ο Ελληνορθόδοξος πολιτισμός θεώρησε πάντοτε τον άνθρωπο ως το ύψιστο δημιούργημα του Θεού. Η φυσιολογία του ανθρώπου έχει το φυσικό χάρισμα του ενδιάθετου και έναρθρου λόγου. Ο άνθρωπος σκέπτεται, στοχάζεται, συγκρίνει, και προ πάντων έχει την ικανότητα να καταγράφει τα διανοήματά του.
Όλα αυτά τα προσόντα και πολλά άλλα έχει το τέλειο δημιούργημα του Θεού , ο Άνθρωπος. Βέβαια κατά το μέτρο και ανάλογα της πνευματικής ανάπτυξης και καλλιέργειας κάθε φυλής, για αυτό υπάρχουν διαβαθμίσεις. Με την γνώση και αντίληψη αυτή πού έχει ο Ελληνικός πολιτισμός, για τον άνθρωπο απάδει από του να έχει πνεύμα φυλετισμού (ρατσισμού ) όπως άλλες νοσηρές αντιλήψεις περί περιουσίων λαών κ.λ,π.
Όλοι οι Λαοί είναι ευλογημένοι εφ' όσον τηρούν την εντολή της αγάπης του ανθρώπου προς τον άνθρωπο. Οι δολοφόνοι των Λαών, χρησιμοποιούν τους πεινασμένους και εξαθλιωμένους μετανάστες, οι οποίοι εξαναγκάσθηκαν να μεταναστεύσουν καταδιωκόμενοι από τους δυνάστες των πατρίδων τους.
Οι δυστυχείς αυτοί άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν και στην προσπάθειά τους αυτή γίνονται αντικείμενα παντοειδούς εκμετάλλευσης , εργαζόμενοι με το πλέον κατώτατο ημερομίσθιο, με αποτέλεσμα οι εγχώριοι εκμεταλλευτές να τους χρησιμοποιούν και οι έλληνες εργάτες να μένουν άνεργοι. Αλλά οι παρενέργειες εκ της αθρόας λαθρομετανάστευσης (όλοι είναι λαθρομετανάστες γιατί δεν έχουν πρόσκληση από το Ελληνικό κράτος) είναι πολλές όπως π.χ. σοβαρές παραβατικές συμπεριφορές. Πορνεία, ναρκωτικά κ.τ.λ.
 Όπως είναι φυσικό, στο πλήθος αυτών των εξαθλιωμένων ανθρώπων έχουν παρεισφρήσει και συνυπάρχουν πολλά κακοποιά στοιχεία. Μία άλλη σοβαρότατη παρενέργεια, πού αφορά την εθνική μας οικονομία είναι η εκροή συναλλάγματος. Λέγεται ότι εκ των εμβασμάτων των λαθρομεταναστών διαρρέουν προς το εξωτερικό περίπου 25 δις ευρώ το χρόνο. (ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων λόγω ΟΝΕ).
 Πρέπει να επισημανθεί, επαναλαμβάνουμε, ότι οι αλλοδαποί μετανάστες ευρύτατα χρησιμοποιήθηκαν ως εργάτες των τομέων της παραγωγής προτιμώμενοι των ελλήνων εργατών λόγω του γλίσχρου ημερομισθίου πού ελάμβαναν και λαμβάνουν. Το γεγονός αυτό υποθάλπεται και μάλλον παρακινείται και επιδιώκεται από τους ανάξιους πολιτικούς. Αυτό τους διευκόλυνε και διευκολύνει, διότι λόγω του χαμηλού κόστους της εργασίας αυξάνουν το κέρδος των εκμεταλλευτών καιροσκόπων εργοδοτών. Αυτή είναι μία πτυχή του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Ας ενθυμηθούμε το όργιο εκμετάλλευσης στις κατασκευές των διαφόρων Ολυμπιακών έργων κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες επί πρωθυπουργίας του αλήστου μνήμης ολετήρα Σημίτη. Όμως, όπως προανέφερα, στην πατρίδα μας συντελείται μία επίθεση για διάρρηξη του συμπαγούς της κοινωνικής μας συνοχής και δημιουργίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας, προκειμένου οι δολοφόνοι των Λαών να πετύχουν τον τελικό σκοπό τους την παγκόσμιο διακυβέρνηση και χρησιμοποιούν, οι αχρείοι, και εγχώριους προδότες : πολιτικούς, καθηγητές πανεπιστημίων, τραπεζίτες, δημοσιογράφους, εκδότες εντύπων, καναλάρχες, επιχειρηματίες και ουκ έστιν αριθμός, όλων αυτών των εξωνημένων, πουλημένων και τυχάρπαστων ανθελλήνων.

Πρέπει λοιπόν να αφήσουμε την πατρίδα μας να χαθεί ; επειδή το θέλουν οι εναγείς ;
ΟΧΙ βέβαια. Αφού στοιχειωδώς διατυπώσαμε μία περίληψη για το μέγα αυτό ζήτημα, θα καταθέσουμε την πρότασή μας για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Νομίζω ότι είναι πολύ απλό.
Το όλον ζήτημα θα διευθετηθεί με την ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ από την ΟΝΕ και την επαναφορά του εθνικού μας νομίσματος της ΔΡΑΧΜΗΣ. Επειδή η εξαγωγή συναλλάγματος θα απαγορεύεται απολύτως (εκτός των περιπτώσεων για την αντιμετώπιση τρεχουσών αναγκών της χώρας τουλάχιστον για δύο χρόνια) θα σταματήσει και η διαρροή χρηματικών πόρων από την χώρα μας. Επομένως εκ των πραγμάτων η παραμονή εδώ των λαθρομεταναστών θα καταστεί δυσχερής ή μάλλον αδύνατος και θα φύγουν μόνοι τους, οικειοθελώς.

Η Ελληνική - η πραγματικά Ελληνική- Κυβέρνηση πού θα αναλάβει μετά την πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, είναι βέβαιον ότι θα διεξέλθει το όλον πρόβλημα επιτυχώς δια καταλλήλων θεσμικών μέτρων. Εξάλλου όπως προανέφερα, ο πολιτισμός μας θα αντανακλάται στο νέο πνευματικό ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ πνεύμα πού θα διέπεται από ηθική. Οι δε Νόμοι και το Νέο Σύνταγμα πού θα εφαρμόσει η πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα έχει ως γνώμονα δικαίου την αγάπη προς τον άνθρωπο. Οι δε αποχωρούντες ομαλά από την χώρα μας λαθρομετανάστες θα είναι και φορείς της Ελληνικής κουλτούρας και προ πάντων της Ελληνικής γλώσσας.
Της γλώσσας των γλωσσών.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Ντ. Αϊιζενχάουερ θα εγκαταλείψει την Ερυθρά Θάλασσα

Το πυρηνικό αεροπλανοφόρο Dwight Eisenhower, το οποίο συμμετείχε σε επιχειρήσεις εναντίον των Χούτι στην Υεμένη, εγκαταλείπει την Ερυθρά Θά...