16/3/13

Συνέλαβαν τον Κώστα Καββαθά για χρέη άλλων

Δέκα χιλιάδες λέξεις θα χρειαστούν για να περιγράψω τα όσα πέρασα απ' το 2002 και μετά και 2000 για να πω τι συνέβη από χτες μέχρι σήμερα το απόγευμα. Όμως για τώρα λίγα μια και πρέπει οποωσδήποτε να ξεκουραστώ Με συνέλαβαν χτες το πρωί στο Κορωπί καθώς πήγαινα με την μοτοσικλέτα στο γραφείο. Γιατί, ρώτησα τους τρεις ευγενείς αστυνομικούς. Επειδή οφείλετε ...11 εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο…..

«Ο Κ.Κ. και η "Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε" δεν χρωστάνε τίποτα. Το χρέος προέρχεται απ' εκείνη την παλιά ιστορία με την "Αλφα Πρες Α.Ε" που άλλοι είχαν το "μάνατζμεντ" και εγώ ήμουν πρόεδρος-βιτρίνα. Το καλό μου "όνομα" και η ευρωστεία των περιοδικών της "Τεχνικές Εκδόσες Α.Ε" άνοιξαν (13 χρόνια πριν) διαπλατα τις πόρτες των πιστωτικών ιδρυμάτων προκειμένου να γίνει το λιθογραφείο. Το οποίο, εκτός απ' τα πολλά (τότε) περιοδικά της Τ.Ε τύπωνε και εκείνα του Π. Κωστόπουλου (ΙΜΑΚΟ) που είχε μάλιστα και το 5% των μετοχών. Σε δύο χρόνια οι διευθύνοντες σύμβουλοι που διοικούσαν την Άλφα Πρες δημιούργησαν περισσότερα χρέη απ' όσα μπορούσε να φανταστεί ακόμα και ο πιο αρρωστημένος νους. Δεν κατέβαλαν εφορία, ασφαλιστικές εισφορές, τα πάντα. Όπως ήταν φυσικό η Άλφα Πρες πτώχευσε και το Δημόσιο απαίτησε τα δέοντα από όλα τα μέλη του ΔΣ -και τον γράφοντα που δεν είχε καμία απολύτως ευθύνη. Ούτε ξέρω πόσα ήταν και με τις προσαυξήσεις έφτασαν τα ...11 εκατομμύρια…

Με μετέφεραν στην ΓΑΔΑ, σε ένα άλλο μέρος που μου πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα, με ξαναπήγαν στην ΓΑΔΑ και με κλείδωσαν στο κελί 4. Σήμερα το μεσημέρι δικάστηκα απ' το αυτόφορο και αθωώθηκα για 4η φορά (υπάρχουν τρεις προηγούμενες αθωωτικές για το ίδιο θέμα). Στις 17.00 πήγα στα (παλιά) γραφεία των ΤΕ και απ' εκεί στα νέα στη Λ. Βάρη-Κορωπίου 82. Μετά σπίτι όπου και κατέρευσα. Γράφω αυτά τα λίγα για να ευχαριστήσω α. την Δικαιοσύνη β. τα παιδιά της Αστυνομίας για την άψογη συμπεριφορά τους γ. τους φίλους του ιστολόγιου που ήλθαν για ...συμπαράσταση.

K.K

3 σχόλια:

Skipper είπε...

Καλά, αφού υπήρχαν ήδη 3 αθωωτικές αποφάσεις, πως τον συνέλαβαν;
Ειμαστε καλά;
Δηλαδή σ' αυτό το κράτος μπορουν να σε συλλάβουν και να σε δικάσουν 100ν
φορές για το ίδιο θάμα μέχρι να πετύχουν καταδίκη;
Τι είδους σύστημα είναι αυτό;

Καρύδης Αυγερινός
Πλοίαρχος Ε.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Κωστα κεινο το παλιο....
"την υπογραφη τους και την πουτσ@ τους προσεχουν που την βαζουν"
ΔΕΝ το ξερεις;

Εχε υπ οψιν σου οτι μιας και ζουμε σε κρατος μπουρδελο, Θα σε ξανασυλλαβουν για το ιδιο πραγμα

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να σε συστησω με δικο σου προσωπο η αλλη εταιρεια βιτρινα να χρησιμοποιησεις την δημοσιογραφικη σου πεννα για να πολεμησουμε τους ληστες κυβερνητες που μας ληστευουν δηθεν με τον νομο και αυτοδιαφημιζονται ΝΟΜΙΜΟΙ . Πως λεμε ο σατανας με το αγγελικο προσωπο. Τελος παντων πρεπει να χρησιμοποιησουμε ταιδια μεσα για να τους πολεμησουμε (συτημα=τραπεζιτες=κυβερνησεις=θεσμοι ητοι επικεφαλης εκκλησιας δικαιοσυνης παιδείας κτλ )