14/5/13

Ενώ όλα τα ίδια μένουν (δημοσκοπικά)

Έρχονται πάλι οι "προσωπικότητες"

Ουδέν νεώτερο από το μέτωπο των δημοσκοπήσεων. Η δυσφορία των πολιτών για την αδυναμία των κοινοβουλευτικών πολιτικών δυνάμεων του «συνταγματικού τόξου», να δώσουν λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που δημιουργεί η μακρά και βαθειά κρίση , αποτυπώνεται στην χαμηλή πτήση των «μονομάχων» και στην γέννηση πολλών και ασήμαντων πρωτοβουλιών.

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μονομαχούν για το «μπόνους», με ποσοστά γύρω στο 20%, και μόνη ανερχόμενη δύναμη είναι τα εφαρμοστά μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής, που θα έπαιρναν με αναγωγή 13,8%, ενώ η Κοινοπραξία «Χαχαμικάτος and Co», ( μπλάκ και ρεντ λέιμπελ) δεν έχει καμιά δυναμική και βολοδέρνει στον πάτο του βαρελιού, μαζί με ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ ΕΠΕ και ΓΟΜΑΡ.

Στην πανελλαδική δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (υπό την ευθύνη του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά), μετρήθηκαν επίσης, το κόμμα «Νέα Μέρα» (Χρ. Ζώης) που λαμβάνει πανελλαδικά 2,3% και «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα Α. Λοβέρδος» που λαμβάνει 1,1%. 'Άλλο Κόμμα απάντησε το 5,5%. Λευκό το 3,7%, ενώ «Αναποφάσιστοι» δήλωσαν το 8,2% των ερωτηθέντων και ΔΞ/ΔΑ το 2,1%.

Το πολιτικό αδιέξοδο και την χρεοκοπία των υπαλλήλων τους το καταγράφουν και τα «αφεντικά» πέραν του Ατλαντικού, που ανησυχούν διότι βλέπουν την «απαξίωση στο ευρύ κοινό των (μισθοδοτούμενων) πολιτικών» και « την αδυναμία των πολιτικών δυνάμεων να ανταποκριθούν στις εξελίξεις», και επειδή πιστεύουν ότι είναι δεδομένη η αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης από τις δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου» μετά τις προσεχείς εκλογές, σπρώχνουν από τώρα το σενάριο Papadimios και την ανάληψη της εξουσίας από «κυβέρνηση (ελεγχόμενων) προσωπικοτήτων».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ΓΟΜΑΡ.

H κοινως τοις πασι επιλεγομενη και ΔΗ.ΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Θα γελασει ο καθε πικραμενος!


Η δηλωση του Μιλτιαδη Βαρβιτσιωτη στο EXTRA CHANNEL που περασε στα ψιλα...''Καλυτερα οι νεοι να ψηφιζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και οχι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''.!!!

Οι κοπριτες της γενιας του Πολυτεχνειου ετοιμαζουν συγκυβερνηση 'συνταγματικου' τοξου NΔ-ΣΥΡΙΖΑ και λοιπων απο-κομματων αν δουν οτι δεν τους βγαινουν τα κουκια και μπροστα στον φοβο της χρυσης αυγης!Τα λαμογια δεν θελουν με τιποτα να αφησουν την κουταλα απο τα χερια τους!

Μην γελατε καθολου!...Πριν 3 χρονια αν σας ελεγε καποιος οτι θα συγκυβερνουσαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ -ΚΟΥΒΕΛΗΣ θα νομιζατε οτι ειναι τρελλος!

Ανώνυμος είπε...

Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτης

21 Νοεμβρίου 2003:
"ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ".


http://www.youtube.com/watch?v=oHJYw6-JYUQ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...