25/5/13

Αποχαιρέτα την πράσινη Αλεξάνδρεια που φεύγει

Τίτλοι τέλους για το πράσινο «πράγμα» , που έπεσε στο 3,5%, ενώ ο ογκώδης Συνταγματολόγος τα έφαγε τα καρβέλια του

Του Σπύρου Χατζάρα

Παρά την καταστροφή που μας έφεραν ο Αβάπτιστος και η Αγία Οικογένεια, μια κοινοπραξία κάπου 760.000 διεφθαρμένων και ηλιθίων «προοδευτικών», ψήφισε τον Ιούνιο του 2012 ΠΑΣΟΚ και συνταγματολόγο Ντε Σρεκ, για ακόμα καλλίτερες μέρες.

  Έκτατε, επειδή «λεφτά δεν υπάρχουν» και τα χρέη είναι πολλά, τα Πράσινα λαμόγια και τα Πασοκόσκυλα-κομματόσκυλα, μετανάστευσαν ομαδικά σε ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ, και από τους οπαδούς έχουν απομείνει 200-260.000 ηλίθιοι, και ορισμένοι «συγγενείς και φίλοι», που θα ξαναψήφιζαν το κόμμα των διεφθαρμένων. Οι 500.000 έφυγαν προς άλλες κατευθύνσεις.

Στις διαδοχικές δημοσκοπήσεις το ποσοστό του συνταγματολόγου Ντε Σρεκ, είναι μεταξύ 4-4,5%, ενώ υπάρχει και μια που δίνει πρόθεση ψήφου μόλις στο 3,5%! Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμιά πολιτική σχέση με το συνώνυμο του ΛΑΙΚΟ Κίνημα της ΑΛΛΑΓΗΣ που υπήρξε άλλοτε.

Οι «ρεαλιστές» του νυν ΠΑΣΟΚ είναι ήδη συνιστώσα της Ν.Δ , ενώ οι «κεντροαριστεροί», που έχουν «αντιδεξιά αντανακλαστικά», και αλληθωρίζουν προς ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν «κόκκινες γραμμές», στη συνεργασία με τον Σαμαρά.

Ο βασικός πολιτικός κληρονόμος του «παπανδρεισμού», πριν γίνει συνέταιρος του Αβρούρι στη διαφθορά, ο «αίρων τας αμαρτίας και τας μίζας του Ενιαίου ΠΑΣΟΚ» ΑΚΗΣ, δικάζεται κατόπιν πολιτικής συμφωνίας ως ο αμαρτωλός αποδιοπομπαίος τράγος για τις συλλογικές μίζες, ενώ όλοι οι διεφθαρμένοι «εκσυγχρονιστές», όπως και ο «άνευ δικαιολογητικών», «μέγας χορηγός του πολιτισμού συνταγματολόγος» είναι στο απυρόβλητο. Σαν την κα Λαγκάρντ.
Ο Σημίτης, τώρα τα έμαθε για τα υποβρύχια.

Αυτό το θνήσκον «πράγμα», που αυτοαποκαλείται ΠΑΣΟΚ, συναποτελείται από διάφορες «φυλές» και ομάδες συμφερόντων, τυχοδιώκτες και ρουφιάνους που δεν έχουν ούτε κοινούς στόχους, ούτε κοινά συμφέροντα, ούτε κοινή ιδεολογία και φυσικά έχουν μόνο προσωπικές στρατηγικές.

Εκτός από τους φίλους του Συνταγματολόγου, που τρώγονται μεταξύ τους για την καρδιά του Αντουάν και μια θέση στο μελλοντικό υπουργικό συμβούλιο, ο Αβάπτιστος παραμένει παρόν με ολίγους πιστούς φίλους, με τους οποίους συνδέεται ο φιλόδοξος Καχριμάκης, το πουλέν της Δήμητρας, που πάντα ονειρευόταν να γίνει Αντρέας. Παράλληλα με αυτόν και τους 75 του, κινείται ο «ροματικός» Παναγιωτακόπουλος και η «(κεντρο)Αριστερή Πρωτοβουλία», που πάντα ψήφιζαν υπέρ του Αβάπτιστου και τώρα θέλουν να φύγει ο Συνταγματολόγος. Αλλαγή ηγεσίας και πολιτικής είναι το σύνθημα κάποιων άλλων στελεχών που συνομιλούν με τον Δημήτρη Ρέππα που πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα πρέπει να κλείσει την πόρτα στο ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται το ορφανοτροφείο των Γεννηματικών, με την ορφανή πριγκίπισσα και κάτι ρετάλια του σημιτισμού. Η τέως Επίτροπός Άννα ανακοίνωσε και αυτή την αποχώρηση της από το ΠΑΣΟΚ κα τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα αντίπαλου του Λουέρντι. Η Άννα διαπίστωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο ύπαρξης πλέον». 2.800.000 ψηφοφόροι θύματα του «λεφτά υπάρχουν» το κατάλαβαν πριν από αυτήν.

Με δυο λόγια το πράσινο «πράγμα» τετέλεσθαι και ο ογκώδης Συνταγματολόγος έφαγε τα καρβέλια του

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτό που κρέμεται από το ταβάνι, είναι πράσινο και κελαϊδάει;
Δεν είναι η ρέγγα του γνωστού ανεκδότου, αλλά το ΠΑΣΟΚ, που εννοεί ακόμα να κελαϊδάει και Θεού θέλοντος θα κρεμασθεί συντόμως. Αν υπάρχει δικαιοσύνη στον κόσμο και λογική στο εκλογικό σώμα.
Γ.Σ.

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...