21/5/13

Το αμερικανικό Τόξο

Η «Έκθεση κόλαφος για τις θρησκευτικές ελευθερίες» στην Ελλάδα, που συνέταξαν οι «αμερικανικές υπηρεσίες», με τη συμβολή των συνεργατών τους και των πληροφοριοδοτών τους είναι απόλυτα αποκαλυπτική για το ονοματεπώνυμο της «πηγής» που μάχεται την «ξενοφοβία και τον ρατσισμό» με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «διεθνής κοινότης», και η οποία οιστρηλατεί τις πρωτοβουλίες των επιχώριων αντιρατσιστών.

Λοιπόν: Ποιος επείγεται για τον αντιρατσιστικό νόμο και ποιος σπρώχνει τους «προοδευτικούς» του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ;

Απάντησις: Το Στέιτ Ντιπάρντμεντ, που γράφει στην « Έκθεση κόλαφο», ότι «Οι (ελληνικές) αρχές πρεπει να κάνουν περισσότερα για την αντιμετώπιση των ενεργειών βίας και μίσους».

Ποιος επείγεται για να χτιστεί Τζαμί στην Αθήνα και οιστρηλατεί τον Δήμαρχο Λαθραίων;

Το Στέιτ Ντιπάρντμεντ, που γράφει στην « Έκθεση κόλαφο», ότι «δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την οικοδόμηση τεμένους στην Αθήνα».

Και ποιος λέγεται «Στέιτ Ντιπάρντμεντ»;

Ο Αχασβήρος που γράφει ψέματα ότι «η (ελληνική) κυβέρνηση χορήγησε προνόμια και νομικά προνόμια στην Ορθόδοξη Εκκλησία, που δεν παρέχει σε άλλες θρησκευτικές ομάδες, όπως η προνομιακή φορολογία», ενώ προνόμια φορολογικά έχει μόνο το Αφορολόγητο ΚΙΣ που ειανι ΝΠΔΔ, ενώ η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι ΝΠΙΔ.

Ο Αχασβήρος ενοχλείται επειδή η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής είναι κατά της διδασκαλίας του Ολοκαυτώματος στα σχολεία και επειδή «μέλος του συγκεκριμένου κόμματος διάβασε εντός της Βουλής αποσπάσματα από «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
Και γιατί είναι απαγορευμένο από την «διεθνής κοινότης», να «απαγγέλει» κανείς τα «πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»;

Με δυό λόγια η αντιρατσιστική παρέα «ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ», εκτός από «συνταγματικό τόξο» και «αμερικανικό Τόξο» είναι και το τόξο του Αχασβήρου.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα Σπυρο πιστευω πως η κατασταση πλεον δεν σωζεται η συμβιωση τεινει να γινει αβασταχτη! Ειναι οντως τραγικος ενας νεος ''εμφυλιος'' (τα εισαγωγικα τα βαζω γιατι απο την μια πλευρα τουλαχιστον θα συνυπαρχουν ασιατες,αφρικανοι και αλλες φυλες), ομως για μενα μια ρεαλιστικη και σχετικα αναιμακτη λυση θα ηταν το σπασιμο της χωρας στα 2 σε μορφη ισως χαλαρης συνομοσπονδιας (στα προτυπα της βοσνιας). Κυριοι αριστεροι-αριστεριζοντες-αναρχικοι-νεοελληνες-LGBT-κεντρωοι-φιλευλεθεροι θελετε ανεκτικοτητα και πολυπολιτισμο? Πολυ ωραια! Απο τη μια λοιπον εσεις με δωρο τις αφροασιατικες (π)ορδες και απο την αλλη ολοι εμεις που σκεφτομαστε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΕΘΝΙΚΑ εξω απο την ΕΕ και το ευρω. Οσο κι αν με ποναει, εχω την αισθηση οτι το ''αριστεροστροφο'' κομματι θα εκφυλιστει τοσο γρηγορα που το πολυ σε 2 γεννιες θα το λευτερωσουμε ξανα και θα ξεκινησουμε κατι καινουριο απο την αρχη πανω σε στερεες βασεις! Θα ηθελα την γνωμη σου πανω σε αυτο

Ανώνυμος είπε...

''η απανθρωπια του δικαιωματος'' του χρηστου γιανναρα. οδοστρωτηρας του νεωτερικου παραδειγματος.

Ανώνυμος είπε...

10.39 εισαι επικιδυνος.

Ανώνυμος είπε...

12:21 εισαι ηλιθιος

Ανώνυμος είπε...

10.39
είσαι και βλάκας

Ανώνυμος είπε...

κ.χατζαρα με αφορμη αυτο το αρθρο, τα σχολια και το προηγουμενο αρθρο με τιτλο Μόνο το 20% των παιδιών που γεννιούνται στα κρατικά μαιευτήρια είναι από Έλληνες γονείς,

καποιες παρατηρησεις ,σκεψεις.

η ελλας εκφυλισεται ραγδαιως με τον σχεδιασμενο εξωθεν εποικισμο σε μια κοινωνια με πολλες εθνοτητες φυλες και θρησκευτικες ομαδες.

το εργαλειο του καταδιωκομενου ρατσισμου ειναι ενα οχημα με καλα στο παρελθον αποτελεσματα στις δυτικες κοινωνιες ως προς την διατηρηση της ισορροπιας του τρομου εντος των.

η προσπαθεια των ντοπιων ανταποκριτων του ομως στην ελλαδα πασχει.

στις δυτικες κοινωνιες εχει επιοκρατησει το ατομοκεντρικο φιλοσοφικο προτυπο,το ατομο ειναι μονον πολιτης μοναδα οι συλλογικες ταυτοτητες καταπιεζονται και πατασσονται.

οι συλλογικες ταυτοτητες εχουν υπονομευτει,για αυτο και ο ατομοκεντρισμος του φιλελευθερου καπιταλισμου προτασσει προς τουτο τα ατομικα δικαιωματα ως ανθρωπινα και ως σαθρα υποκαταστατα των συλλογικων.

αυτο εξηγει γιατι προβαλλονται και ενθαρρυνονται υποκαταστατες ψευδοσυλλογικες ταυτοτητες π.χ πουστηδων που διεκδικουν γαμους,μειονοτητες με περιθωριακα χαρακτηριστικα οπως οι θιασωτες της ελευθερης πρεζας και χασις κλπ κλπ. εποικιστες που μεταφερουν συμπεριφορες που στην πηγη τους απορριπτεται απο το ιδιο μοντελο.

εξηγει επισης την καταρρευση του συνδικαλισμου και αλλα παρομοια που υπηρετουν την λεγομενη κοινωνια του μελλοντος δηλαδη την αντιληψη που εχουν για την διεξαγωγη του διεθνους εμποριου οι πολυεθνικες χωρις τοπικες αντιδρασεις.

στην ελλαδα στα πλαισια μιας νοθας προσαρμογης στον δυτικο αυτο εκφυλισμο γινονται αναλογα βηματα,συλλογικες ταυτοτητες υπονομευονται,προτασσονται σαθρα ατομικα δικαιωματα κατασκευαζονται καθε ειδους μειονοτητες και κοινωνικες που προβαλλονται με τροπο που να αναδεικνυει τον κατακερματισμο μιας κοινοτητας και κοινωνιας και την προταξη του ατομοκεντρικου φιλελευθερισμου του χρηματος ως σταση ζωης,μια σταση που διευκολυνει να περναει το μοντελο αυτο ευκολα τα παντα εις βαρος της κατακερματισμενης φιλελευθερης κοινωνιας του ατομικου κατακερματισμου.

αυτην την λογικη εξυπηρετει η υποβαθμιση των εθνικων και θρησκευτικων εορτων αλλα ταυτοχρονα η ανυψωση εορτων της πουστιας η της ημερας του ειντς.

ετσι θα δειτε καθε δεκεμβριο τα μεγαλα καναλια βαζουν διπλα στο σημα τους ενα σηματακι για την ημερα του ειντς ποτε ομως μια ελληνικη σημαια στις εθνικες εορτες.ειναι ακριβως αυτο το σκεπτικο.

πασχει ομως γιατι σε αντιθεση με την δυση οι συλλογικες ταυτοτητες ευτυχως ειναι πολυ πιο σκληρες και ισχυρες απο εκει παρολο την προσπαθεια που με λυσσα κανουν για το αντιθετο χορεια πανεπιστημιακων και αλλων που ανελαβαν να μετασχηματισουν τους ελληνες στο ατομοκεντρικο φιλελευθερο μοντελο ζωης των αγορων στην δυση το οποιο πασχει ανεπανορθωτα.

σε συνδυασμο με την ασταθη γεωστρατηγικη θεση της χωρας που δεν επιτρεπει την διαλυση της συνειδησεως συλλογικης ταυτοτητας και τις αδυναμιες της οικονομιας να κρυψει τα αδιεξοδα του ατομοκεντρισμου σε πολυεθνοτικες χωρες οπως στις δυτικες χωρες εν μερει.

Ανώνυμος είπε...

το αποτελεσμα ειναι οτι το εργαλειο του καταπιεζομενου ρατσισμου που εισαγουν οι θιασωτες της δυσης θα εχει αρντητικα αποτελεσματα συγκρουσιακα.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ.ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΥΠΟΣΥΝΟΛΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ,ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ.

Ο πληθυσμος τους θα ειναι τετοιος που θα αποτελει ντεφακτο ομοσπονδο μορφωμα με σκληρες συλλογικες ταυτοτητες ολων.

το σκεπτικο των εμπνευστων ηταν οτι αυτο θα το ηλεγχαν ακριβως σπαζωντας την σκληρη συλλογικη ταυτοτητα των ελληνων οποτε θα απομονωναν σε περιθωριο την αντισταση τους ως μονον μιας διαχειρισιμης ομαδας φανατικων , που θα απεδεχετο τον συλλογικο μετασχηματισμο της χωρας σε κατι αλλο λιαν αδιεξοδο και εκτρωματικο την πολυπολιτισμικη κοινωνια των ατομων με την καταργηση των συλλογικων ταυτοτητων και την επιβολη των παθογενειων της αγορας του ατομου .αυτο ομως ειναι αδυνατον και για ιστορικους λογους της φυλης και για εγγενη αδιεξοδα του φιλελευθερου διεθνιστικου αγοραιου προτυπου,αλλα και γιατι διαλεξαν εποικους με σκληρες συλλογικες ταυτοτητες που ενεργοποιουν και την ελληνικη και αναποφευκτα μια τετοια απαιτηση απο τους ελληνες θα ισοδυναμει με αυτοδιαλυση και παραδοση μετα εξαφανισεως τους ιστορικως.



Η προβα των δυτικων εχει αρχισει ,οι ελληνες ως συνιστωσα κοινοτητα του ελλαδικου ομοσπονδου με τους πολλων σκληρων συλλογικων ταυτοτητων εποικους κρατιδιου-με την σειρα του συνιστωσα του ευρωπαικου ομοσπονδου μορφωματος ιμπεριουμ που θα επιβληθει παιρνωντας ολες τις κυριαρχες αρμοδιοτητες του πρωτου-, θα βρεθουν σε τροχια συγκρουσεως καθοσον η αποπειρα προσαρμογης εις βαρος της ιδιοπροσωπιας της ελληνικης πλευρας δεν θα εχει τα προσχηματικα και εκει αλλωστε αποτελεσματα των δυτικων κοινωνιων,

οι δυτικες δυναμεις εχουν μια σταση αναλογη οπως στους σερβους ορθοδοξους εναντι των αλων κοινοτητων .

θα παρουν το μερος των εποικων στις φυλετικες συγκρουσεις σε βαθος ιστορικου χρονου, δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια. στο ονομα του ατομοκεντρικου μοντελου και της κατασκευης των δικαιωματων των εποικων που χτιζουν με αυτους την προσαρμοσμενη ζωη στην αγορα του ατομικου φιλελευθερισμου.

ο ρατσισμος ως εργαλειο προσαρμογης της ελληνικης κοινωνιας θα αποτυχει στις ζωσες σχεσεις της καθημερινοτητας,θα λαβει χαρακτηριστικα εθνοτικων συγκρουσεων οπως υφερπουν π.χ μεταξυ αλβανων και σλαυων στην πγδμ. η θρησκευτικων .

το ελλαδικο εδαφος ειναι απλως το θερετρο των επιχειρησεων οπου θα δοκιμασθουν οι συγκρουσεις ασυμβατων πολιτισμων εθνοτητων και τροπων ζωης και τα αδιεξοδα του ατομοκεντρικου δυτικου μοντελου αγορας διεθνους κατανομης εμποριου και αντιστοιχου τροπου ζωης...

Ανώνυμος είπε...

12:21 ο 09:05&09:06 προς απαντηση σου! Κατσε να κλαις τη μοιρα σου κα'υ'μενε το 2100 θα υπαρχουν 2.3 εκ ελληνες στην ελλαδα με τη σημερινη εδαφικη μορφη!Περιμενεις να γινουμε γιουγκοσλαβια και συρια για να ξυπνησεις?Και με 60% να βγει η ΧΑ ΔΕΝ μπορει να κανει τιποτα γιατι το παιχνιδι παιζεται με σημαδεμενη τραπουλα, προτιμωτερο λοιπον να κανουμε κατι ΤΩΡΑ και να σωσουμε οτι μπορουμε αλλιως μετα θα τα χασουμε ολα....
Ουτως ή αλλως μια αναρτηση-δημοσια συζητηση πανω στο θεμα θα εκανε καλο

Ανώνυμος είπε...

Ο Αχασβηρος ΠΟΙΟΣ ειναι;

Ανώνυμος είπε...

προς 10.39. γιατι τοση υποχωρητικοτητα? γιατι πρεπει συνεχεια εμεις να μειωνομαστε. αφου στο συγκεκριμενο θεμα υπαρχει λυση. αμεση απελαση ολων των λαθρομεταναστων.

Ανώνυμος είπε...

προς 10.39. ειναι σαν να ερθουν στο σπιτι σου εισβαλλουν και κατσουν ολες αυτες οι λαθροπορδες. εσυ λοιπον αντι να κανεις το απλο. δηλαδη, να τους διωξεις με τη βια εξω, και να καλεσεις φιλους, συγγενεις και την αστυνομια να σε συνδραμουν στη δυσκολη κατασταση που βιωνεις. εσυ τους προτεινεις να χωρισετε στα δυο το σπιτι σου και να διαλεξετε μεριες, και να ζησετε οπως ζησετε. τι εχεις να πεις τωρα, αντι να βριζεις?

Ανώνυμος είπε...

Η εκθεση του Στειτ Ντιπαρτμεντ ξεχασε να αναφερει οτι στην Ελλαδα δεν εφαρμοζεται η περιτομη στους μη αλαδωτους πραγμα που μπορει να προκαλεσει ψυχολογικα προβληματα στους εχοντας υποστει την επεμβαση...Σιγουρα μετα απο εισηγηση αρμοδιων της πρεσβειας θα υπογραφει το σχετικο προεδρικο διαταγμα...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...